Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

annya - BRAVOOOOO!!!!
ma bucur mult ca ti s-a luat o piatra de pe suflet
deci bufleiul e bine-mersi
cred ca ti-a zis de placenta ca e de gradul 2,ceea ce e foarte bine

dayanara - daca tu zici ca trec si de 17 martie atunci ramane stabilit,da?eu o iau de buna!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare!!!

Nu am intrat azi, ca am vrut sa scriu povestea nasterii cand inca e "calda". E lunga, dar am simtit nevoia sa o zic amanuntit ca sa o am ca amintire peste ani.

Va invit la citit:

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Annya - ce ma bucur in sfarsit ca s-a gasit cineva sa-i inchida gura dr iar tu esti linistita. si sotul meu a ramas acasa cand a fost probleme cu TT, dar nu pt ca e fricos si pt zice el, poarta ghinion.

Roxana - nu nasc inca.... E numai praf la noi din cauza renovarii...
Ca sa nu zic ca sotul s-a gandit sa faca o usa mai mare si s-o mutam mai spre mijloc in camera unde v-a sta bebeluna.
Mai nou aseara zicea sa dam si rigipsul jos dupa un perete si sa trecem prin spatele lui tevile pt calorifer.
Nu prea cred ca intelege ca e mai trebuie sa si nasc si m-am saturat de praf, curat, muncitori si alegat prin magazine

Briza - au si terminat muncitorii??? sau miscat repede. Fericitari pt nou cuib proaspat renovat

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - foarte frumoasa povestea

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

bravo Annya, ma bucur mult! Acum stai si tu linistita!
Roxana - normal, in tarile civilizate s-au mai eradicat unele boli, dar la noi nu! L-am rugat si eu pe unchiul meu care traieste in Germania sa intrebe de vaccin si s-a uitat farmacistul la el....

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Oana, ce poveste emotionanta . iti multumim ca ai impartasit-o cu noi Dumnezeu le randuieste pana la urma pe toate, acum ai o familie frumoasa, sa fiti sanatosi ca restul vine de la sine.

Annya ma bucur pt vestile bune, ce piatra s-a luat de pe inima, acuma poti sa profiti fara alte ganduri de saptamanile ce au mai ramas.

Ina 37+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Jasmine nu stiu daca s-a intamplat sau nu ceva, in seara asta voi afla. Ideea este ca eu mi-am tot facut uzualele analize pt tiroida si acum cateva saptamani am descoperit ca sarisem peste o analiza (pe care n-am vazut-o la mom resp ) si am facut-o sapt trecuta (ATPO). RezultatuL AR FI TIROIDITA AUTOIMUNA, adica organismul nu mai recunoaste glanda tiroida si o ataca. Acum problema este daca se face tratament sau nu, asta nu am reusit sa-mi dau seama de pe net, pt ca daca trebuia sa fac si n-am facut, copilul ar putea fi afectat, ceea ce psihic e pt mine crunt!!!
Sper sa fie ok, oricum in dimineata asta mi-am refacut analiza in alta parte si urmeaza sa-l iau diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Am fost iarasi la control, iara fara eco , dar mi-a masurat colul, prima data, si are 4,2. Asta inseamna ca nu nasc prea repede, asa? Poate sa se schimbe marimea peste noapte? In rest la monotorizare totul e bine, ma ingras constant 500 g pe saptamana. Si iarasi control saptamana viitoare.
Sper sa nu nasc lunea viitoare de ziua sotului ca nu ne dorim asta. Plus ca mama vine numai marti si in sfarsit am si eu ajutor in casa.
Am gasit in sfarsit nume care sa ne placa ( Melina Isabel) numai lui Lucas nu-i place dar lase ca se obisnueste el.

Le felicit pe ultimele mamici: 25miky, ioanaa28, Rebiana19, Ellanik,Uta_ciun, CoriMami Alice, Asteropipan, Erina refacere usoara si bb-ei sanatosi!!!!
HAI Ami_84!
HAI Anca_Yari!

Anca37+ cu si Lucas 4 ani+10luni

Mergi la inceput

oana superba povestea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Va multumesc inca o data pentru sustinere! Asa este! Mi sa luat o mare piatra de pe inima, si parca nici nu ma mai intereseaza ca ma doare acolo sau dincolo sau ca-s obosita de nesomn...
Am timp sa ma linistesc si eu!!!
Va pup pe toate!!!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput