Vreau sa nu mai fiu diferit *2*
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
Cheltuielile noastre cu terapia,ajung lunar cam 3000 ron!Sunt luni in care nu se ajunge la 3000 ron,ci cam la 2700,dar sunt luni cand ajungem la 3000 cu tot cu materialele de lucru,care se stie sunt foarte scumpe(puzzle-uri din lemn si plastic,tot felul de jocuri de indemanare si inteligenta,consumabile(hartie xerox,tus pt imprimanta,foi pt laminor),creioane,plastelina,recompense-terapia se bazeaza pe recompense,i se ofera copilulul recompensa pt orice lucru care reuseste sa-l faca/spuna...
recompensele constau in lucruri/mancare care ii plac lui foarte mult...
avem 2 fete care lucreaza cu Mihaita,una o platim cu 10 ron/h,iar pe cealalta cu 14 ron pe ora,iar coordonatorul 100 ron/h+drumul(ca vine de la bucuresti)......Mihaita lucreaza in fiecare zi,cate 8 ore,4 dmineata,4 dupa-amiaza si chiar daca va merge la gradinita cate 2 ore zilnic,va merge cu una din terapeute,deci tot in cadrul terapie,tot trebuie platita!
daca mai vreti sa stiti ceva legat de terapie si costuri,intrebati-ma!
va multumesc din suflet pt tot sprijinul acordat!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
M&M spune:
Mihaela, sunt si eu aici sa te sustin...mai rar cu scrisul , din lipsa de timp, dar de citit sa stii ca citesc tot, ma bucur cand citesc de progresele facute de Mihaita si ma intristez atunci cand apar probleme..
Pupici lui Mihaita si bafta multa la gradi!!!
Cristina,mami de Mihaita si Mateias
BAZAR DC
ancadragoman spune:
MIHA VA PUP
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mihaela77O spune:
cristina,anca,va multumesc din suflet!
conteaza enorm pt mine,sa va stiu alaturi de noi in continuare!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
ce-i place lui Mihaita sa manance:
http://www.youtube.com/watch?v=uoRXL9Bw558
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
kid spune:
Bravo! si de la mine
S-a reobisnuit Mihaita cu terapia? Mult succes si cat mai multe progrese in acest an
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
dastefa spune:
mai spune-ne ceva despre Mihaita
ma bucur mult pt ultima sa reusita
multi pt voi
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
mihaela77O spune:
vesti despre noi....
dupa cum stiti de luni,am inceput si noi oficial gradinita cate 2 ore zilnic,aveam emotii....dintr-un singur motiv,gradinita fiind cu program scurt,luau micul dejun acolo,cu ce-i dadeam eu de acasa,dar el daca ar fi vazut la altcineva ceva ce-i i-ar fi placut,ar fi pus mana si s-ar fi servit....ei,bine,am avut o mare surpriza,Mihaita a stat frumos la masuta lui(cu terapeuta,bineinteles) si si-a mancat frumusel pachetelul lui,fara a se uita in farfuria altuia....nu-mi venea sa cred cand mi-au povestit fetele...in rest ii place la gradi,pt ca ii plac copiii.....
ieri am fost in Bucuresti,la intalnirea cu coordonatoarea,e foarte multumita ca si evolutie a lui,insa este nemultumimta pt ca Mihaita este foarte agitat si nervos,cu tipete si urlete cand nu-i convine ceva....stie ca facem un tratament homeopat si s-a gandit ca aceasta stare a lui ar putea fi chiar de la tratament(Karla,ii dau in continuare acele medicamente,dar dupa cum vezi,nu se intampla nimic......la noi nimic nu are efect)....asa ca mi-a sugerat ori sa intrerup tratamentul,ori terapia,pt ca efectiv il chinum....adica el care statea fara probleme pe scaunel la lectii,colabora,era atent...acum nu-i chip.......si chiar daca il asezam cu forta pe scaunel,plange atat de tare si se izbeste de spatar,ca are numai vanatai pe spate....a,si mi-a mai recomadat sa cer si parerea medicului neuropsihiatru cu care lucreaza ea..
i-am explicat ca nici nu se pune problema sa intrerupem terapia,ci tratamentul,sa vedem cum va fi...
azi vad ca este cat de cat bine....oarecum mai linistit.....sper sa nu ma bucur degeaba!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...