Vreau sa nu mai fiu diferit *2*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ana,noi nu lucram dupa vreo carte de logopedie,la noi toate programele de lucru,inclusiv cele de logopedie,ni le face coordonatorul ABA...la noi lucrurile sunt mult prea complicate,ca sa lucram doar dupa o carte de logopedie!

jasmin...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Of mami nu ai putut sa te bucuri si tu un pic ca a venit dusul asta rece cu excursia.Imi pare rau.Dar poate se mai schimba ceva ,nu lucrati totusi de prea mult timp cu noua coordonatoare

cat despre gradi- nu poate merge cu insotitor?nu prea stiu ce implica asta dar am citit de copii care merg la gradi/scoala cu insotitori si ii ajuta f mult

si sa auzim si de lucruri care-ti bucura sufletul

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

pt tine si Mihaita.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa5 spune:

imi pare foarte rau sa aud asta. Unii am fost sortiti cu probleme de acestea dar trebuie sa stam tari si sa nu ne pierdem speranta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cat despre gradi- nu poate merge cu insotitor?nu prea stiu ce implica asta dar am citit de copii care merg la gradi/scoala cu insotitori si ii ajuta f mult

mihaela,la gradi merge cu fetele de la terapie,nu ca nu ar sta singur,ca ii plac copiii,insa n-ar face altceva decat sa zbenguie,insa fetele sunt umbra lui si se conformeaza,facand si el,ce fac ceilalti copii!
si noi va pupam si sa dea Domnul sa avem vesti bune!

de luni,am reluat programul intensiv de terapie,8 ore pe zi,dar se pare ca copilul s-a invatat lejer,intra la ore numai tipand si urland,bine ca macar programele le face bine si nu a uitat nimic din ce a invatat!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

mihaela,la gradi merge cu fetele de la terapie,nu ca nu ar sta singur,ca ii plac copiii,insa n-ar face altceva decat sa zbenguie,insa fetele sunt umbra lui si se conformeaza,facand si el,ce fac ceilalti copii!
si noi va pupam si sa dea Domnul sa avem vesti bune!

de luni,am reluat programul intensiv de terapie,8 ore pe zi,dar se pare ca copilul s-a invatat lejer,intra la ore numai tipand si urland,bine ca macar programele le face bine si nu a uitat nimic din ce a invatat!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

pai unii copii nu se ocomodeaza cu inceperea scolii dupa o vacanta de 2 luni si el saracul trebuie sa se intoarca cu voie buna la un program mult mai dur decat cel obisnuit de scoala dupa doar cateva zule de pauza...si eu as reactiona la fel
ma bucur ca nu a uitat ce a invatat
si sa auzim numai de bine despre inceputul de an la gadi

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Miha, ti s-a dat ok-ul pt bazar?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am facut ceva modificari la prima pagina, la subiectul initial. il readucem in actualitate, Mihaita are nevoie in continuare de ajutorul nostru!

pentru toti cei ce se vor implica!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Miha, ti s-a dat ok-ul pt bazar?

alexandra,fetele de la bazar,si-au dat acordul,acum asteptam ca administratorii sa treaca datele contului si la bazar!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

pupici de la noi si bafta multa

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA