Vreau sa nu mai fiu diferit *2*
Raspunsuri - Pagina 8
deliak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O vesti despre noi.... (Karla,ii dau in continuare acele medicamente,dar dupa cum vezi,nu se intampla nimic......la noi nimic nu are efect)....asa ca mi-a sugerat ori sa intrerup tratamentul,ori terapia,pt ca efectiv il chinum....adica el care statea fara probleme pe scaunel la lectii,colabora,era atent...acum nu-i chip.......si chiar daca il asezam cu forta pe scaunel,plange atat de tare si se izbeste de spatar,ca are numai vanatai pe spate....a,si mi-a mai recomadat sa cer si parerea medicului neuropsihiatru cu care lucreaza ea.. i-am explicat ca nici nu se pune problema sa intrerupem terapia,ci tratamentul,sa vedem cum va fi... azi vad ca este cat de cat bine....oarecum mai linistit.....sper sa nu ma bucur degeaba! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Offf, mai Miha! Ce ma enerveaza ca la el nu are efect... Mihaita ia si tratament homeopat? Sau doar Focus Formula? Stiu ca i-am dat si eu lui Darius cateva zile, Echinaceea, fiindca racise putin...si impreuna cu Focus Formula, a dat o reactie destul de ciudata...o stare de agitatie de nestapanit...dupa ce am intrerupt Echinaceea, a revenit la starea lui normala...e mai linistit, e OK.
Oricum, daca este foarte agitat, da-le naibii de tratamente si de medicamente, la urma urmei, terapia e baza.
Bafta multa la gradi!
P.S. Te-am cautat pe mess sa iti povestesc ce grozavie am patit luni. Poate ne auzim, cand ai timp.
Pup
mihaela77O spune:
La Multi Ani,puiul meu!
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?work_id=12647859" target="_blank">Pentru puiul meu drag!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
galliciana spune:
LA MULTI ANI, Mihaita, sa cresti mare, sanatos, sa iti asculti parintii si surioara minunata!!!
mikaeela spune:
LA MULTI ANI,pui mic,multa sanatate si sa aduci parintiilor tai numai bucurii
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Jasmin012 spune:
La multi ani, Mihaita drag! Iti dorim toata sanatatea si fericirea din lume!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
szivarvany spune:
Mihaita si multa, multa sanatate si tot binel din lume, pt toata familia
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kariguld spune:
LA MULTI ANI MIHAITA!!
Mihaela, bafta in toate si multa multa putere iti doresc.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!