*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Eu sunt stresata rau. Mi-a intarziat 2 zile , am renuntat la anticonceptionale luna trecuta ca sa fiu ok pt operatie. Luna trecuta mi-a venit de 2 ori.....acum ma gandesc ca e posibil sa fie si din cauza asta intarzierea. Maine fac un test si sper sa fie negativ. Lui iubi nu i-am zis nimic momentan ca si-asa nu se simte bine si nu vreau sa-i mai dau si eu dureri de cap

Intarzierea poate fi datorata si renuntarii la anticonceptionale.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Bebecris ce pletos! Pozele in care doarme cu castile la urechi sunt criminale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fetelor, legat de ouale moi, voiam sa va zic cate ceva. ieri am bolit toata ziua, nici azi nu m-am simtit foarte bine . ieri am vomitat si mi-a mers burta, pe scurt , am fost o leguma. azi am mers la dr, toxiinfectie alimentara.
am mancat oua fierte moi, asta pt ca am tot citit pe aici de ele si mi-ati facut o poftaaaaa, eu in copilarie am fost amatoare oua moi , mancate cu lingurita din paharelul meu special, asa ca alaltaseara mi-am facut. noroc ca Thomas nici nu vrea sa auda de oua, nici fierte tari , apoi moi nici nu m-am gandit sa-i dau, si uite ca m-am pricopsit cu toxiinfectia asta. e o forma usoara, i-am insirat dr-ului tot ce am mancat in ultimele 24 ore , concluzia: ouale. cumparate din sursa sigura, adica dintr-un supermarket din care facem cumparaturile, tot timpul e proaspat tot, ouale aveau valabilitate pana in 30 martie!
deci! atentie la ouale fierte moi, mai ales la cei mici.
ouale moi fac parte din categoria mancarurilor ce pot transmite salmonella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mirtha, Otilia, Bertha am aplicat toate metodele mentionate de voi legat de carnita, dar nu vrea si pace. Azi i-am tocat marunt marunt in ciorbita, cum simtea la limba cum o scuipa, la fel cum zicea Mirtha ca a facut Eva azi cu ciorba de urzici. I-am dat si fripturica de pui facuta pe teflon, in manuta sa rupa ea cat vrea, si taiata bucatele si i le-am pus in furculita si i-am dat ei furculita in manuta si degeaba.
Sper exact cum zicea Malinas sa fie doar o perioada asa de fitza si sa-i treaca.

Mirtha cum am vazut eu in poze ca papa Eva, Lorena nu a papat asa niciodata... Desi am lasat-o sa pape si singurica, oricum in ultima perioada numai asa vrea sa pape. Pana la urma ce varianta ai ales, pt ati pune in practica proiectele? Ai gasit bona ceva?

Bertha ma faci sa rosesc. Nu m-am mai ingrasat de cand ne-am vazut in vara atunci ba din contra am mai slabit. Dar vb Mirthei am si eu o ceata de pitici.

Va urez noapte buna.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Eu sunt stresata rau. Mi-a intarziat 2 zile , am renuntat la anticonceptionale luna trecuta ca sa fiu ok pt operatie. Luna trecuta mi-a venit de 2 ori.....acum ma gandesc ca e posibil sa fie si din cauza asta intarzierea. Maine fac un test si sper sa fie negativ. Lui iubi nu i-am zis nimic momentan ca si-asa nu se simte bine si nu vreau sa-i mai dau si eu dureri de cap

surprize, surprize!
vin si eu la spartu targului!
copil mucios si cu iritatie la fundulet de vreo 2 saptamani.
joi ma duc la dermatolog.
a mancat azi fimiu urzici cu ou de n-are taine.
de fapt nu ma plang. mananca orice ii dau. ii place sparanghelul, fenicul, iar tot ce-i place are denumire generica de "cane" (carne)

eli- de ce ai demontat patutul lui fi'tu si dormi cu el in pat?!?! eu v-am mai spus ca acum vreao 2 luni , victor a refuzat, asa dintr-o data, sa mai daorma in patutul lui. disperata, am intrebat pe toata lumea. toata lumea isi ddea cu pararea. pareri erau multe, solutiile nu functionau.
si atunci i-am schimbat pozitia patului in camera si i-am dat gratiile jos. de atunci, inca din prima noapte, victor a reinceput sa doarma in patutul lui! merita sa incerci.
socoteala mea era sa-l tin in pat cu gratii pana la 3 ani. da' uite ca nu s-a potrivit.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Poftiti la ! Repede, pana nu se raceste.

Carmendu, sanatate ohiosului! Ma bucur ca ati rezolvat problema somnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

NEATA
bebecris ce dulce e david mai ca iti vine sa il papi
carmendu eu nu am posibilitatea de a da jos gratile e din lemn nu mere....o sa ii luam altceva pana atunci stam asa..ma bucur ca la voi a functionat probabil ai si alt tip de patut
izaiza sa fie asa cum iti doresti..va fi bine da e un iedutz animalul
manumanu multumim frumos. vrem poze cu comorile la dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

iza...sa fie asa cum iti doresti...si da, asculta muzica, mai exact VIBE FM....ESTE MARE fan muzica de club...la cele de copii nu reactioneaza....are melodiile lui preferate...INDIANOTECH SI RIVERSIDE...

MULTUMIM PT APRECIERI!!!!

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ce i-ati mai luat la masurat... z n-are decat vreo 75, deci mult sub medie. Na, asta e ea.
Iza, facut-ai testul?
Eli, ce dulce e Bala cu Iedutul. Am zambit ca, draga de tine, atata am tot zis de caciula, sa nu-i mai dai in casa, ca rapid ne-ai explicat ce e cu imbracamintea. Z e si-acu infofo, e Silvia si tati aici, si-i place ei sa aiba kupilu si vesta, si pantalonasi peste strampi, e tare trendy z, ii fac placerea Silviei s-o imbrace cum vrea ea. Si se iubesc astea doua la maxim. S-o vezi pe z cum fuge la S in brate dupa ce-i sterg nasul, sau i-l aspir, ca s-a saturat deja saracutza, nush de unde ies atatia muci.
Am vazut si Papacila cu copanu, si dj-ul cu casti.
Nu mai pot sta pe laptop deloooooooc, cum ma vede cum se posteaza langa mine si strigaaaaa, i-am mai pus `dur dur d`etre bebe` si schnuffel, si gummy bear, si nu mai scap.
Ocean, sanatate, m-ai speriat, nu-i mai dau moale, nu mai vreau kkraie.
V-am pupat ca vine inamicu.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Iza ne lasi cu ochii in soare? Ia spune, o liniuta sau doua?

Mergi la inceput