*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, sa-ti fie de bine cumparaturile! Sper ca te-ai simtit bine la shopping!

ELI, tare dulce Dimitrie, cum doarme el, parca a cosit toata ziua. Iar poza cu iedutul e totala!!! Nu stiu unde sa-i duc si pe-ai mei sa vada animale... pana la vara cand mergem la tara.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eva si acum mai inghite nemestecat. Asa fleoncanit cu ii zici tu. NU stiu de ce .Teorietic cei 4 molari ar trebui sa o ajute sa toace mincare. Probabil este obisnuinta.

Cu inaltimea si eu am fost incantat sa o surprind ca deschide usa si ajunge la clanta. Am tot masurat-o pe cantarul electronica - are si dispozitiv elestic de masuratoare- si pe cat reusem sa o conving sa ramaina nemiscata imi reiesea o inaltime de cca. 80-82 cm.
Ieri insa a masurat-o sotul cu ruleta si a reiesit o inaltime de 78 cm. Ceea ce este bine. Teoretic la 12 luni bebeii ar trebui sa aiba cu 24 cm in plus fata de momentul nasterii. Eva se incadreaza daca are 78 cm.(avea 50 la nastere.) dar parca la 1.5 luni ar fi trebuit sa fie un pic mai inaltuta. Sau poate doar mi-ar placea mie in ideea de a nu ma mosteni pe mine ci pe sot.

Maine oricum ne-a rugat pediatra sa trecem la cabinet sa o mai vada , sa ii arat si caninii si dintii din fata care sunt strimbi si talus valgus care mie mi se pare ca inca este prezent. Si poate reusim impreuna sa o masuram mai bine.

Daa...si noi cunoastem jocul de-a inchisul usii doar ca sa avem ce deschide .Citeodata am asa un ecou in creier zdup-zdup, se mentine si dupa ce o "ridica" mama.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha scumpa foc Eva! Se vede cu ce pofta papa din carnita aia! Abia astept sa avem si noi masele, ca momentan papam carnita mai mult nemestecata...ca nu se poate numi mestecat flencaneala pe gingiile goale.
Ziceai ca mestereste pe la clanta......aseara am remarcat ca poate si Luca sa deschida usile, deci musai sa-l masor sa vad la cat a ajuns. Nu spun cat era de fericit..ca juma' de ora asta a facut..a inchis si sa deschis usa.

Astazi este soaaaare! Matza mica era sa adoarma in carut, mijindu-si ochii sa se uite printre razele soarelui.

poze aniversare 1 an

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Pai daca te-ai simtit bine poate incerci sa repeti figura.

Sa iti fie de bine !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Neatza!

Va invit la !

Criss de regula, cand il las la mama, piciul e f cuminte.

Aseara am fost in vizita la fosta mea diriginta din liceu, cu niste foste colege. Cate amintiri...cand a trecut timpul? Tb sa recunosc ca in week-end-ul asta m-am relaxat mai mult ca nicioadata. Am tinut-o numai in vizite. Asa s-a nimerit. SI tare bine a fost.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Oceanborn acelea sunt faze pe care am dorit sa le imortalizam pentru ca prea se minuna toata. Nu maninca asa tot timpul.
Nu cred ca sentimentul pe care il am este satisfactie ci mai degraba il resimt ca fiind o usurare. Adica a mincat bine ma simt oarecum linistita din punctul asta de vedere. Sunt anti pastile vitamine si numai ideea de a-i vari pe gat vitamine care sa ii suplineasca refuzul alimentar ma duce la un sentiment depresiv.

Uite astazi mi-a mincat doar o jumatate de farfurie de ciorba de urzici. Din care vreau sa iti spun ca mai mult a dat pe ea decat a inghitit. Ieri am crezut ca e primul contact cu ciorba de urzici dar astazi a repetat exact ce a facut ieri. A scuipat la greu frunzulitele desi erau tocate destul de marunt. Se scutura cand simtea vreo frunzulita de ziceai ca o pisca ceva electric. Brinza mai mult a zdrobit-o in pumn decat a imncat-o iar carnea nu a prezentat interes. Era copanul din ciorba deh.... Sper sa recuperam la cina.

Bertha si Eva are aceeasi "obsesie" pe alunele mele. Am una exact pe fata - cred ca se si vede in unele foto. Cand o alaptam se juca mereu cu ea si trebuia sa o acopar cu ceva ca ma enerva cumplit sa mi-o zagndare. Acum pune doar mina , o pipaie si striga "nuuunnnaaa". I-am tot spus ce este si i-am atras atentia cand ma ciupea ca doare : aaauuuuu ! Vad ca a tinut figura pina acum.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!

Mirtha, wow, ce satisfactie s-o vezi pe Eva mancand asa cu pofta, si ce mutrite face. oare o sa am vreodata ocazia sa -l vad si eu pe al meu savurand asa mancarea? si noi ne murdarim pana peste cap, dar Thomas folosete mancarea pe post de creme, ajunge prea putina in gura..
Bertha cunosc vanatul alunitelor, eu am una pe maxilar, tot asa proeminenta, nu e mare dar tot acolo vrea sa lucre in timp ce suge. mai am una chiar sub san, atata ma pipaie pana ajunge la ea, nici mie nu-mi place de nici un fel. pana nu demult imi "perfora" buricul, asta pana a descoperit alunitele

mami de Thomas

Ogni donna ha un paio d’ali chiuse dentro sè

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Suprme poze mirtha... se vede ca este fericita in noul patutz. Felicitari pentru tot. Si seamana f bine cu tine, dar cred ca stiai asta. Succese mari.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elisa are 81 de cm la 1 an si 3 luni. Inseamna ca-i putin de tot peste medie ? Am citit acum de 24 de cm in primul an si 12 cm in al doilea an. Asta ar insemna sa aibe 51+24+3=78 de cm la varsta ei. Da Doamne cm ca nu ma supar.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fi-miu tocmai a descoperit ca pixul scrie mai bine pe pielea lui decat pe hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

L-am lipit si eu pe Edi cu capul de tocul usii ...82 cm la 1 an si 5 luni. Am plecat de la 47 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am pus cateva pozici noi....

http://community.webshots.com/album/577034160WUaXnw

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu sunt stresata rau. Mi-a intarziat 2 zile , am renuntat la anticonceptionale luna trecuta ca sa fiu ok pt operatie. Luna trecuta mi-a venit de 2 ori.....acum ma gandesc ca e posibil sa fie si din cauza asta intarzierea. Maine fac un test si sper sa fie negativ. Lui iubi nu i-am zis nimic momentan ca si-asa nu se simte bine si nu vreau sa-i mai dau si eu dureri de cap

Bertha pup dulce pisicutza mica si sa stea racelile departe de Darius sa se bucure in continuare de gradi.
Eli ce animal e in poza cu Dimitrie la tara, un tap? ..prima ora am zis ca e caine E foarte fumusel si scumpic micul golanas.
Mirtha ohooo da mananca Eva nu se-ncurca! Al meu daca-i dau mancare in mana si-o indeasa toata odata in gura de nu mai are nici loc sa mestece, da sa inghita direct si se ineaca. E haplea .
Bebecris ce frumos doarme cu castile la ureche. Chiar asculta muzica?

Mergi la inceput