*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ramo2007 spune:
Dumnezeu s-o odihnesca in pace pe Carmen si sa aibe grija de ingerasii ei!
In week end ne-m plimbat in parc,i-am luat Sarei un balon iepuras, pe care in masina l-a spart si ramasese uimita...bine ca nu a lovit-o in fata.De ieri deschide usa de la sufragerie si iese in hol la scari
Azi cumpara tati un carlig sa-l punem undeva in partea de sus a usii.
Sunt ingrijorata de un lucru...cand ridicam tonul la ea si o certam se bate peste fata cu palmele, sau cand ii spunem ca nu are voie undeva...isi da niste palme
Mai face vreun puiut asa?
oceanborn spune:
Ramo, al meu nu face asa dar cunosc un baietel care pe la 1 an jumatate facea la fel, isi dadea cu palmele in cap cand nu-i convenea ceva, acum e deja mai maricel dar s-a dezobisnuit pe la 2 ani, din cate tin minte.
mnarcisa spune:
Romo, sa stii ca si Mara a avut o perioada in care facea asa, acum sa dezvatat. am incercat sa ii distrag atentia cand o vedeam ca face asa. Acum avem alta problema. Il bate pe fra`su cand nu ii convine ce face.
Eu sptau foarte putin la calc tocmai ca incepe ea sa urle.
Va pup pe toate si va doresc o primavara minunata.
Imi plange sufletul cand ma gandesc la carmen. Este foarte trist ce se intampla 
Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)
http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
Otiliav spune:
Mirtha, nu mai am nici o eco, si-asa am fost rasfatata sistemului cu 3 la activ pana acum. Eu sper sa-i mai pacalesc cu una spre final, pe motiv sa vada cat e de mare sa nu ramana blocat ca Ana, poate tine figura, nu stiu, incerc.
De abia astept sa o vad si eu pe Elisa cu copanelul.
Nu ai bavetele cu maneca pentru Eva? Eu sunt fan al lor, e mult mai simplu cu ele. Asa micute sub barbie sunt de joaca la varsta lor.
Am citit pe undeva de Corina ca si-a vazut inimioara la eco si ca are greturi, deci e de bine.
Bertha, deci esti in prelungiri/depasiri

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ 
bebecris spune:
a venit primavraaaaaaaa!!!!!
na...ca nici sa scriu nu mai stiu...de emotii...
ieri am fost plecati toata ziua...am fost la kiabi....care mi-a lasat un gust amar...merita doar hainele pt copii...sunt frumoasa si destul de ok la pret...insa cele de adulti...parca sunt niste carpe....largi, labartate...
apoi ne-am dus la mall-ul din berceni la C&A....unde nu amrezistat si mi-em luat o pereche de vblugi....cu reducere 50% (am dat 70 ron)..i-am luat lui david de incaltat de la deichmann....si apoi ne-am oprit in parcul tineretului (o mizerie mai mare nu am vazut nicaieri)...
legat de decalotare...cu cat se face mai repede, adica cu cat sunt ei mai mici, cu atat mai bine...mama din mila nu i-a facut fratelui meu si la 3 ani a fost nevoita sa-l duca ma dr care a tras fara mila...credeti-ma ca nu e deloc placut sa auzi cum urla...daca nu i se face acum...ajunge la fimoza care se opereaza...recunosc ca nu eu am decalotat-o, ci sotul...dar am facut-o pt binele lui...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
elilov3 spune:
buei mirtha hahahah ce mai plangea Dimitrie de mama focului..da Eva e totala cum papa ea....stiu si eu ca doar am papt si noi de ce papa asa cu pofta
....nu ma mai joc data viitoare venim cu aparatul din doatre si puneg copii la pozat bine 

ginye zi asa fain in plimbare...bv-o intalnire cu diriga ce fain
ia vedeti poate veniti nitel si pe la noi ![]()
facem masina si venim pe la voi gata m-ai virusat cu plimbarile
va pun si eu niste poze in cont cu boracul din dotare urmarin iedutzul..avem vreo 10 ieduti si iedute la tzara o placere ![]()
poze aici
http://family.webshots.com/album/575457570YuASiB
sa nu ma intrebati de ce e asa imbracat dimitrie la tzara e nitel frig socri stau pe 16-17 grade noi peste 20 si pana ajunge saraca soba la peste 20...ce facem stam sa ne inghete tzarloaiele? ![]()
ginye55 spune:
Eli si cam cand preconizati ca faceti masina?
Nu de alta, dar eu abia astept sa va vaz iar. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Printesa01 spune:
neatza
io zombi
plod alergic la ceva ce a halit muma-sa
tentativa de intarcat acum vreo 3 sapt care s-a lasat cu mastita ( pusca mea, m-am saturat de mastitele astea)
wkd petrecatetz in deplasare, deci somnul meu redus la 50% ( ca la reduceri: 3 ore in loc de 6-7)
hera.............. asta miku, ia copanul si fuge cu el, 'al mare, e de poveste. in principiu tocam animalul mort mic,mic,mic,mic sa nu se prinda ca acolo e fir de carne(intr-o vremea ii dadeam iaurt cu carne data la blender)
ps. pe mine ma ia cu bleah numai cand vad carnea fiarta din ciorba; ce sa ii cer lu' fi-miu, daca eu nu suport sa vad carnea?
elilov3 spune:
ginye pai maine merem cu ea la reparat si taman sapt viitoare o luam ionu miercurea viitoare e la cerc, apoi miercurea viitoare e de serviciu pe scoala probabil peste 3 saptamani numarand de miercurea asta ..sigur venim probabil ajungem marti seara stam pana miercuri dimineata cand face ionua ctele si pe la pranz cred ca fugim inapoi....drept pedeapsa ca am lovit masina numai eu merg cu ea...mno e bine ![]()