*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Chiar asa, Cuscra, zi-ne repede, ca-i Ioana f curioasa daca apare vreo cumnatica sau vreun cumnatel.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

BEBECRIS, e tare scump David, si ce bucle frumoase areee!! Dulce doarme el la tati in brate!

ANCA, si noi ne imbracam tot asa in casa... bine, la noi e si mai racoare pentru ca avem multi pereti afara, nu e ca la bloc...

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Haide Iza cu linioara, ca asa cred ca-ti doresti, nu?
Anca27, tu nici un test? nici o greata?
Eli, ai grija cu iezii ca-s tare jucausi si iubitori, o sa vina sa doarma in pat cu voi . Deci se simte bine Dimitrie la ferma.
Oceanico, eu o facui lata cu oua prajite asa zdrente, fierte moi nu-mi plac. Au fost oua ecologice, cu 0,1 pe ele?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Haide Iza cu linioara, ca asa cred ca-ti doresti, nu?
Anca27, tu nici un test? nici o greata?

Iza-si doreste mai degraba , nu asa zicea?(am luat-o la barfa, da` de-apare...) Ca nu mai vor bb, vor sa-i ofere totul lui Rapha.

Of, Oti, au venit rusii... Nu v-am zis c-am facut test? Cu-o zi inainte sa vina, ca-mi parea mie ca intarzie.
Acu tratez cu z sa ma suga mai rar sa poata aia micii sa se-ntalneasca...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetele, care-i faza cu lista de prieteni? Eu v-am tot adaugat, si de-aici mai departe ce facem? Va pot urmari mai usor? Sau voi pe mine? E o statistica la nivel de intreg DC? Ce framantari am...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye, Carmen, Eli, Bebecris, Anca, Bertha, Oti multumesc de sustinere gagici. Acum m-am intors acasa cu testul, beau multa apa acum ca sa-l pot folosi. O liniuta vreau sa vad atat. Revin cu vesti in 10 minute.

Oceanborn cum te mai simti? ti-ai revenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Iza pt o liniuta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetele, care-i faza cu lista de prieteni? Eu v-am tot adaugat, si de-aici mai departe ce facem? Va pot urmari mai usor? Sau voi pe mine? E o statistica la nivel de intreg DC? Ce framantari am...

Aceste intrebari existentiale mi le-am pus si eu la un moment dat. Inca n-am aflat raspunsul la aceste framantari.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da , si Eva face acelasi gest cand i se atrage atentia ca nu are voie sa....ceva. In general la interdictii sau spre ex. nu ai voie sa calci jucariile in picioare , nu ai voie sa rupi cartea etc. Cu florile am lamurit-o ca se miroase nu se rup. Nu a tacat nicun ghiveci pina la moemntul actual.
Acest gest a parut la scurt timp dupa ce i-am explicat ca nu are voie sa loveasca persoanele din jurul ei atunci cand nu ii convine ceva. A inceput sa se palmuiasca initial peste burtica, apoi in cap .

I-am explicat ca daca e necajita poata sa plinga dar nu are voie sa se loveasca nici pe ea nici pe cei din jur. Zilele astea nu am obsevat sa mai fie prezent gestul dar nici nu ma astept sa nu se repete. E nevoie de multa repetitie a aceleiasi explicatii pentru a fi receptata.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Sunt ingrijorata de un lucru...cand ridicam tonul la ea si o certam se bate peste fata cu palmele, sau cand ii spunem ca nu are voie undeva...isi da niste palme Mai face vreun puiut asa?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce suspans

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput