*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

I-am explicat ca daca e necajita poata sa plinga dar nu are voie sa se loveasca nici pe ea nici pe cei din jur. Zilele astea nu am obsevat sa mai fie prezent gestul dar nici nu ma astept sa nu se repete. E nevoie de multa repetitie a aceleiasi explicatii pentru a fi receptata.

Sara asta face. Plange. Daca ii spun sa nu mai loveasca cu usa de la perete in dulap ca-i face bubu, o inchide si pleaca de-acolo plangand cu lacrimi amare. O iau si-o alin si-i mai explic odata si ne luam cu altele. Dar, de cateva zile, decat sa-i mai spun ca nu e voie si s-o vad cu cata amaraciune plange, mai bine incerc s-o iau prin invaluire de unde `nu e voie`.
Edit, `cu usa de la perete in dulap` . Fuse fuse si se duse, neuronul.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Chiar asa!
Izaaaa,....

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ce suspans

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Izaaaaaaaa, ne roadem unghiiiileeeeeeeeeee.

============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Chiar asa!
Izaaaa,....

Citat:

Ce suspans

poze aniversare 1 an

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Transmitem in direct de la Iza din baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eu cred ca ai avut timp sa bei 1 l de apa...asa ca nu ne mai fierbe in suc propriu...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Daca nu reusesti sa ii convinge pentru o a 3 a eco , macar spre finalul saricnii poate reusesti sa te intorci in tara si sa o faci aici. Ma gandesc ca in ultimul trimestru ar fi indicat o ultima eco , inainte de nastere.

Nu am vazut pe aici prin Craiova bavetici cu minecutza si nici nu intentionez mai iau. Am vreo 12 bavetici din care 3 din plastic. Cele din material textil toate sunt infiorator de patate si nu reusesc sa le mai scot fata cu nimic. Eva si le smulge de la gat spre finalul mesei pe cele textile iar pe cele de plastic nu le tolereaza de nicun fel.

Indiferent cat de mult ii ridica manecile in final tot ajung prin mincare : un cot , o manseta gaseste ea.. Folosesc pentru masa mai degraba haine pe care nu mai reusesc sa le aduc in starea initiala. Asta daca nu a apucat deja sa vada castronul si sa se agate de masa. Moment in care nu mai stau sa o ma schimb ci o pun asa cum e imbracata cu riscul de a detriora definitv alte haine.

Zilele astea a patat o hainuta si un pantalon cu sucul mandarina. Cand maninca le si suge si curge peste tot . Fructele nu are rabdare sa le consume la masa , placa prin casa cu ele. Daca nu o dau jos din scaun fie urla , fie nu maninca si arucna fructele peste msa. Din mers le haleste cu pofta.
Indiferent cat am spalat hainutele patate cu suc de mandarina , cat Vanish am folosit nu ies petele. Poate ai vreo idee ???

Citat:

Mirtha, nu mai am nici o eco, si-asa am fost rasfatata sistemului cu 3 la activ pana acum. Eu sper sa-i mai pacalesc cu una spre final, pe motiv sa vada cat e de mare sa nu ramana blocat ca Ana, poate tine figura, nu stiu, incerc.
De abia astept sa o vad si eu pe Elisa cu copanelul.
Nu ai bavetele cu maneca pentru Eva? Eu sunt fan al lor, e mult mai simplu cu ele. Asa micute sub barbie sunt de joaca la varsta lor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Zilele astea a patat o hainuta si un pantalon cu sucul mandarina. Cand maninca le si suge si curge peste tot . Fructele nu are rabdare sa le consume la masa , placa prin casa cu ele. Daca nu o dau jos din scaun fie urla , fie nu maninca si arucna fructele peste msa. Din mers le haleste cu pofta.
Indiferent cat am spalat hainutele patate cu suc de mandarina , cat Vanish am folosit nu ies petele. Poate ai vreo idee ???

Mirtha, eu pun direct detergent de vase sau vanish. Vanish mai des, frec, si pun la inmuiat tot cu Vanish, asa am salvat zilele trecute un pulovaras alb din lupta cu sucul de morcovi si mar.

============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

2 liniute...sunt fara cuvinte....plang...momentan nu am de gand sa-i zic lui iubi....nu stiu ce-o sa fac....ma gandesc ca in postul pastelui nu se fac avorturi si oare sunt capabila sa fac asta? operatia e saptamana viitoare si oare o sa o mai pot face? nu stiu decat ca anul trecut pe 17 martie plangeam de fericire ca sunt gravi...iar acum pe 16 martie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Iza, of, imi pare rau ca a fost invers decat iti doreai. Vorbeste cu tati cand te linistesti. Impreuna veti lua decizia cea mai buna. Lasa putin deoparte ideea operatiei, e putin probabil s-o poti face la data programata, indiferent ce alegeti.
Of, nu stiu cum sa te ajut.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput