Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

eu mi-am luat barbat mai tanar da's mai verde eu ca el...

Ioana, Scoala 11 e in Podu Ros. Noi (sper) ca vom locui in Bucium atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita vezi ca aspiratorul care l-a recomandat Leeloo are si functie de reintinerire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, ce melodie, ca eu m-am babit rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am citit ca sa cearta ala cu Monica si nu-mi dadeam seama cum m-am ramolit in asa hal incat sa nu-mi amintesc cu cine m-am certat...

Eli, felicitari!
Leeloo, sanatate multa. Va urez sa fie doi ani foarte buni pentru Stefan!
Roxana, frumoase poze.
Ioana, chefuri ?! mmmm...Ce as mai dansa..insa as prefera sa fie chefurile de dimineata...Acu pe la ora 10 ma apuca un sooomn...
Olivia, imi pare rau ca Sorin e asa suparat. Sper sa rasara soarele si pe strada voastra.
Roberta, succese si spor la ridicat casa.
Alice, eu de aia le-m facut vaccinul...ca nu ma vedeam in stare sa trec prin asta ...Am nervii slabi...:)))
Andries, sanatate.
Carmen, nu cred ca s-a inventat aspiratoorul ala pe care il vrei tu...:))))
Andreea, succese cu scrisul...bravo...
Mani, frumos de ziua mamei...:)
Daria, Giulia e suficient de isteata. Sunt convinsa ca o sa se descurce. Recunosc ca din cauza lipsei totale de atentie atunci cand vine vorba de stat si facut bastonase/puncte/ceva...am decis sa nu o dam pe Maria de la 6 ani la scoala.

Cand va aud vorbind de scoala ma apuca frigul. Noi stam la tzara asa ca fetele vor urma clasele 1-8 la scoala din sat. O fi bine, n-o fi bine, asta e. Eu sper sa ne descurcam...
Noi vrem sa o invatam pe Maria literele pana ajunge la scoala...deocamdata e la stadiul de proiect
Azi ma duc la fizioterapeut...mi-au prins bine cele 10 zile de proceduri sau cum le-o zice, dar un pic stramba tot mai sunt. Vedem ce zice.

O zi frumoasa sa aavem...trimitem soare pe unde e neevoie, azi o fost o zi super (cel putin de la fereastra...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Andreea - nu esti singura..

stress - aici ..voi glumiti ! numai eu stau si spal geamuri, mincare in fiecare zi etc- altele sunt prioritatile fetelor pe aici... ghinionul meu ca m-am nascut in ro ca nu o sa ma schimb niciodata- dar incerc sa mai invat cite ceva...'viata e prea scurta si merita traita' ..parca ioana zicea asta de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, zisei Iri ... asta daca nu cumva e pseudonimu lu John, caz in care promit solemn sa ma tin departe !
Bafta cu liniutzele si bastonasele !! Daca ma intrebi pe mine, eu cred ca o scoala de sat (cum ii spui tu) o sa fie mai buna decit una cu staif dacilisha de la oras ! Asa ca go for it !! Io am scoala in spatele casei, nici nu ma gindesc sa caut alta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ne-am lasat de sportul cu bastonasele si liniutele imediat ce ne-am apucat ...am incercat de vreo doua ori si am zis ca mai astept putin pana e ea mai pregatita (sau eu?!)
Acum repeta singura la pian! Cand o vad cum isi incarliga mainile pe cuvant ca nu-mi vine sa cred ca in toamna habar nu avea cum arata o gama...(eu nici acum nu stiu , dar asta e partea a doua)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salut , salut …
Azi s-a interrupt curentul de mai multe ori asa ca l-am lasat san u se prajeasca ..
Oauu si cat ati scris !!!
Am vrut sa iesim afara , am si iesit dar am intrat repede ca batea vantul rau …
Ce am retinut …ca vorbiti de activitati scolare …dar ma scuzati ..nu este cam devreme ? nu au nici 6 ani ...si mai este 1 an pana la scoala ..an in care ei se pot schimba ..eu vad asta la finul meu , prietenul lui Luca… intre ei este diferenta de a1 an …si mi-am zis mereu ca nu conteaza …dar chiar conteaza …
Incep sa fie mai atenti si mai mult timp ..si asta conteaza mult ..se vor plictisi de ce fac acum si vor dori sa invete altceva ..de ce sa-I grabim ?
Recunosc ca-mi pun mult bazele in activitatea de la gradinita unde chiar invata ..dupa parerea mea prea mult … nu fac nimic cu el acasa de genul asta ..
Are niste litere cu magneti pe frigider si am observat ca incepe sa le aseze in cuvinte din ce in ce mai bine …
Eu la varsta asta as pune mai mult accent pe chestii de politete , bune maniere , cunostinte generale cu ajutorul carora sa-si poata explica anumite dileme caracteristice varstei …sport , joaca , joaca , joaca …adica ce tine de cei 7 ani de acasa !!!eu inca mai trag de Luca sa salute , cum sa salute , sa zica multumesc , te rog , etc
La voi copiii fac toate lucrurile astea ?

Cat despre scoala recunosc ca am “aranjat “ deja ..dupa ce am studiat mai multe scoli ..dar criteriile au fost in primul rand locatia (in Bucuresti traficul e infernal) , sisteme de securitate a scolii , sala de sport si apoi dup ace am gasit scoala ..am cautat invatatoarea ..care dupa parerea mea este factorul cel mai important …
Noi am ales o scoala de cartier …acum eu nu stiu cum clasificati scolile ..pentru mine sunt scoli de stat (in Bucuresti sunt de 2 tipuri : cu fitze si fara fitze dar tot de cartier ) si scolile particulare ..cum nu-mi pot permite scoala particulara si nici nu prea cred in ele …a ramas scoala din Aviatiei !!!care este aproape de casa si cu un management ok !!!
Olivia , in Cta ..eu stiu de Scoala de la Lic Pedagogic , Sc 29 (Tomis Nord )si sc 30(de la Flamanda )..exact in ordinea asta ..dar probabil s-au mai schimbat lucrurile

Cam asta despre scoala …scuze ,m-am cam intins …

Olivia , imi pare rau ca nu va gasiti linistea …vorbim

Aspirator …noi am luat la inceput unul cu apa , fara sac ..am zis ca fac o treaba buna …de unde ? facea zgomot mult era greu si aspira putin ..asa c am luat unul normal dar de putere mare de la Samsung …foarte bun …eu zic ca face parte din investitiile la care chiar se merita sa dai un ban sa iei ceva bun …

Andreea , melodia este ..eu plec pe marte ..sau asa ceva

Nu mai stiu ..ce mai era ..oricum am scris o gramada …
Sanatate multa si la pici si la mamici …
Ahaa, la cursul de ceramica …da am facut rezervare , este in fiecare sambata si tine 3 luni …sigur cand vei veni la vara o sa gasesti multe activitati pe la Muzeu , teatru

ma duc sa pun masa la baieti ..
v-am zis ce caut eu acum ?
curs de arta culinara sau gastronomie ..cum s-o numi ..am gasit ceva cu tipul care face emisiunea la tv ..cu cireasa de pe tort ..dar mi se pare cam scumputz
mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004

Cit o priveste pe mama, ai dreptate, dar sa stii ca am avut mereu in minte chestia asta ... doar ca ma doare ca mama ar fi trebuit sa fie prietena mea cea mai buna, cea de la care sa am mereu ajutor si la care sa ma refugiez mereu ... doar ca la noi nu este asa !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

stiu ca nu e nici o consolare, dar ... si mama mea e un caz dificil, in sensul ca e foarte orgolioasa, face numai ce vrea ea, daca nu faci exact ca ea .. e de rau pentru ca o faci dinadins ca sa o contrazici, ea oricum stie cel mai bine de la astronomie, medicina, constructii si whatever. Nu vrau sa imi amintesc cum nu m-a ajutat la primul copil ca era busy si cum la al doilea numai de gura mea si de ... nevoie. Dar... am invatat sa traiesc cu asta si pana la urma am stabilit un modus vivendi amiabil. E greu, stiu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

geoana, ieri mi-am schimbat masina, zilele astea aspiratoru` si pin ` la barbat ie chestiune de timp;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

am o prietena care spune "masina de condus si masina de spalat mi-au schimbat viata " cata dreptate are Doamne!

Andries

Mergi la inceput