Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, nu mai ninge, a fulguit putin... si sunt 6 grade cu plus...Despre beton eu stiu ca e aditivat.
Nu mai stiu ce sa zic, Petro e ala grabit, nu constructorul...

Andreea, si Matei se plictiseste repede acasa dar la gradi cred ca fac destul de multa pregatire pentru scoala, mai ales ca vor merge din toamna cativa copii din grupa lui la scoala (au deja 6 ani si cateva luni).
Ma intreaba tot timpul chestii de genul daca are 149 de creioane si inca 4 cate are in total... Si tot timpul se arunca la cifre de astea, nu se joaca el cu 2+4.

Aseara m-a intrebat daca o sa il ajut la lectii... dar numai atunci cand nu stie el sa faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Daria- nu te necaji - pune-o sa faca literele cu acuarele...sa deseneze o casa si tu scrii sub ea casa si sa vezi ca prinde si e gustu'. Eu zic ca daca ei nu vor putem noi sa ne punem si-n cap.
Simbata m-a rugat sotu sa plec de acasa sa faca 'pregateasac ' feliciatea de ziua mamei- zis si facut. Dar mai intii aveau 10min de facut adunari. Am plecat eu h si cind m-am intors ...ei nu se apucasera de feliciatre, incit m-au incuiat in bucatarie. Nu a vrut copilil sub nici un chip sa faca si el s-a abitionat si uite asa 3h nimic... si nu e prost. Dar asa a vrut muschiul lui!!!

Alice- o sa treaca, stiu cum e ca si eu am show-uri din asta cu mama sia sta 2-3ori pe an cind si asa nu ne vedem des. Dar eu las de la mine! Ce sa zic. Ma bucur ca au trecut bubitele, acum sa bagi putene vitamine in el sa isi refaca sistemul.

Carmen- aspirator -am mostenit unul de birou Henry , eu zc ca e super bun - dar al naibii de mare si greu - dar si asa zboara praful prin casa- sa nu credeti ca noi nu avem!!!

Andreea- 10 min e bine ...nici sa nu-l tii mai mult.Mai sunt si tablitele albe ... la fel de bune.

Eu am terminat 'fish pie' , ma duc sa-mi pun o masca si apoi sa pregatesc pizza pentru copii - azi avem un alt baietel la joaca pina merge la innot si ii las sa-si orneze singuri pizza( sa va zic ce e pe jos dupa aceea?) dar ei se distreza - eu alta treaba ce am !!

A mi-am amintit - daca cumva gasiti serialul en 'outnumberd' va rog sa va uitati - . Sotul aseara mi-a zis 'ascunde-l sa nu -l gasesaca alex...poate sa vada orice alt dvd dar nu ASTA! ' E despre o familie de aici cu 3 copii - ai asa o usurare cind vezi ca poate sa fie si mai rau !!!

pupici la toata trupa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe Giuli nu o interseaza daca se rade de ea ca e bb mic, nu o intereseaza daca nu i se cumpara nimik, daca nu iesim, daca nu vin fetele, nu o itereseaza sa manance, sa se imbrace, nu o intereseaza nimik atunci cand i se pune pata pe NU fac
I se cam rupe de lume ashe in general, isi are parerea ei si-i ajunge
Asa ca inca ma gandesc la scheme

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mani, deci si inglejii au praf, boon... da` cu stresu` cum stau? stresu` in gral nu cel legat de praf ;))v`am zis ca`mi doresc iar sa emigrez?;)) printre altele mi`e frica ca ajung baba batrina si serviciile sociale nu`s in function;))aberez, v`am zis io ca`s stresata:D
a, sa nu uit de la melodia asta noo a lu` smaili mi s`o accentuat depresia;)) ist inebunita, mi`am pus`o rington la tilifon;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita baga detalii despre masina..io vreau una silentioasa rau si sa iasa rufele gata calcate...aspirator vreau din ala cu aburi..iar la barbat am o mare dilema sa-l schimb cu unu mai tanar sau cu unu cu muulti bani...tu la ce te-ai gandit?
Robi pe unde vine scoala 11?
Eu cu mandra nu fac decat sa repet ce face la gradi,dar maxim juma de ora si nu in fiecare zi, din pacate nici ea nu are rabdare mai ales daca nu-i ies din prima...in schimb daca primeste tema de la doamna educatoare este foarte constiincioasa,o scrie de cate ori este nevoie pana iese bine...
Meii io cred ca am starea asta euforica din cauza de ecsperimente...ca am o groaza de ore de laborator semestrul asta...
Btw, Cristalina sunteti ok????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

printre altele mi`e frica ca ajung baba batrina si serviciile sociale nu`s in function;))aberez, v`am zis io ca`s stresata:D
a, sa nu uit de la melodia asta noo a lu` smaili mi s`o accentuat depresia;)) ist inebunita, mi`am pus`o rington la tilifon;))

...stai linistita,ca se schimba vremurile pana atunci...cand o sa fim babe o sa vina italienii sa aiba grija de noi,sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uite vezi d`aia mi`i frica ca mie nu`mi plac italienii, prefer mulatrii;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, cuscrela, da ce ecsperimentati pacolo ?? Da si mie un pont de niscaiva subsrantze dalea euforice, ca-s in big niiid !!
Plus ca zic sa va mai ginditi... barbat mai tinar si cu bani ??Io-l astept pe Iri, vaz ca se tot cearta cu Monica !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

carmen - noi cind ne-am mutat am cautat un aspirator nou - ne-am dorit unul cu putere mare de aspirare, cu sac refolosibil si care sa aiba si functie de spalare (pentru mocheta, covoare, etc) - asa ca ni l-am luat pe www.consumer.philips.com/c/aspiratoare/fc6844_01/prd/ro/" target="_blank"> asta si eu sunt foarte multumita de el! E drept ca e mai mare/masiv, dar aspira beton si are sacul mare, nu trebuie sa-l golesc prea repede!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa - i si al nostru, cand Giuli se aspira sta pe el doar ca modelul e unul vechi, insa tot asa baban mi-as lua cand va fi cazul.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput