Copilasi de Iulie - August 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Aaaah, mama, ce am uitat sa o felicit pe Eli pentru bb3 !! Sarcina usoara, iubita, si un bebe sanatos !! Ma bucur mult pentru voi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
da mey si io m-am luat cu aspiratoru` si am uitat sa felicit fata sarcina usoara, eli!
alice2004 spune:
Andreea, , la inceput citisem filosofie ... si mi s-a facut pielea gaina, bre, america o fi cu citeva secole inaintea noastra, dar filosofie la copii asa mici ??? Porma m-am lamurit ce si cum ! Spor la lectii va dorim ! Noi inca sintem la partea cu lectiile in joaca ...
Ma duc sa pun la somn gizmoul !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Felicitari lui Philip
Noi stem asa de departe de asa ceva inca nu am o tehnica sa conving copilul sa faca ceva ce nu vrea ... aka pictura/desen
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
philip spune:
carmen
daria, pai nu-i de felicitat ca-si pierde repede rabdarea, dar i-am explicat ca daca nu exersam, va ramane inca un an in kindergarten in loc sa treaca in clasa I cu colegii lui si cred ca l-am speriat suficient. si nu fi modesta, ce frumos deseneaza giulia...p nu e talentat la asta, el abia coloreaza fara sa depaseasca marginile.
szivarvany spune:
Andreea, tu macar ai stiut cum sa-l impulsionezi pe Philip, la noi nu tine inca nimik de asta am un morcov cat o sfecla pe latime ea vrea doar desenat si atat. ea vrea la scoala unde se face desen. a auzit de la profa de pictura ca este scoala d`asta si atata stie. si nu, nu are talent, ci doar ii place.
Nici vorba de adunari, scaderi recunoastere literele, scrie cuvinte cand o apuca pe ea, Doamne fereste sa-i ceri ceva.
Si nu in ultimul rand ... nu suporta sa vorbeasca ... nici acuma.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
philip spune:
sa stii ca nici P nu-i mereu ambitios si fuge de greu. cred ca tine si de zodie
carmen, felicitari pt masina
carmenp spune:
mey, masina de spalat;))
edit, ca mi`ati reimprospatat memoria si mi-am amintit de ionu` cind in prima zi de scoala avea bastonase de facut si baietii lui bateau mingea`n fata blocului si nu`i venea sa creada ca el intii ter` sa`si faca temele si abia apoi la minge, ntzz, ce trecu timpu`. acu ma rog fetele sa fie diferite de baieti ca altfel risc sa ajung la menopauza pe fond de stres cumulat;))
alice2004 spune:
Daria, sa stii ca nici Andrei nu este fan lectii, la gradi se lasam mereu cu plinsete, v-am mai spus eu, acum am gasit o oareshce metoda de impulsionare - ii spun ca va povestesc voua aici ce bebelush este el si cum nu face mai nik singur (uneori functioneaza, alteori nu, depinde de starea lui).
Daca ii place fetei sa deseneze, las-o sa deseneze, ai vazut unde au ajuns unii copii cu desenatul ? Adu-ti aminte de mica picasso, fetita aia de a ajuns celebra (daca ma intrebi pe mine, nu am priceput niciodata absolut nimik din desenele ei si nici nu mi-au placut).
Alice si Andrei