Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Dar... am invatat sa traiesc cu asta si pana la urma am stabilit un modus vivendi amiabil. E greu, stiu.

Uel, stiu ca asta este rezolvarea, doar ca o sa imi ia ceva timp ... noi am fost crescuti in modul "familist", adicatelea familia era cel mai important lucru ! Si imaginea mamei din tineretea mea nu seamana defel cu cea de acum, probabil ca schimbarea asta radicala imi face extrem de rau ! Sint multe de explicat si acum este tirziu ... a sunat sa isi ceara scuze, hehe, partea proasta este ca data viitoare, pentru ca va fi si o data viitoare va face la fel !
Monicule, ma bucur tare ca merg bine lectiile de pian ! Eu mereu i-am invidiat pe cei ce stiu sa cinte la pian, nu am reusit insa sa invat si eu, mi se pare aproape imposibil sa faci ceva cu o mina si altceva cu cealalta !
Simo, hehe, vrei sa devii "chef" ?? Succesuri multe iti doresc, stiu pe cineva care o sa fie tare fericit pentru lectiile tale - baietii !
Ma precatesc de somn, ca gizmoul cerd ca iarasi m-a pacalit, cica a dormit la prinz, dar il vad dupa ochi daca spune adevarul sau nu, si azi cred ca m-a aburit (acu e drept ca a stat in camera lui aproape doo ore, chit ca s-a uitat pe pereti !!).
O seara fantastica (asa zice fratiorul meu) va doresc Io m-am uitat din nefericire pe prognoza de miine si am vazut ca dupaamiaza ploo si apoi ploaia se transforma in ninsoare !! Curata depresie, moncher, daca o sa fie chiar asa !!!

Oh, si ca pies - am vazut un film subtil azi - se numeste GOOD (2008), cu Viggo Mortensen si Jason Isaacs (ca ii iubesc pamindoi ), vi-l recomand, asta ca tot am dat la generale despre problema crescatoare a extremismului. Era o replica interesanta acolo care suna cam asa :"Anything that makes people happy can't be bad, can it?" ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Simona...- ai mare dreptate ref la ce sa faca copii pina merg la scoala!! Ai pus punctul pe i . Si diferenta intre copii la virtsa atsa se simte si la 2 luni ....dar la 1 an. As fi dat orice sa nu inceapa copilul anul trecut - dar aici ori il lasi sa se duca ori incepe direct in cl.I.Azi dimineata cind il corectam la litere am realizat ca acum ar fi fost gata sa faca ce a facut acum un an si jum!

Off si am un mare off...poate ma ajutati- copilul meu cind are prieteni in vizita e foarte 'bossy'(!!). Nu-si lasa prietenul sa aibe nici o initiativa, se joaca frumos insa, dar el trebuie sa dea tonul, nu lasa de la el daca celalalt vrea altceva- si asta am observat mai ales cu baiatul cu care merge la innot. La depistat el ca e mai 'moale' chiar ca e cu 9 luni mai mare si profita. Nu-mi place de loc - ma simt prost ca mamica lui e tare draguta, ne duce la innot , mergem la ei dupa scoala si vin la noi , manica copii impreuna. Acum - o sapt nu mai merge/primeste prieteni la joaca. Nu l-am mai pedepsit asa de mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

carmen, ce melodie, ca eu m-am babit rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
waaaw ce discutie interesanta am perdut ieri!
incep cu ultima problema: Mani, si Pat e cam bossy la el in casa. in contrast e foarte maleabil in casele altora sau in locurile de joaca. Alex nu e asa? dar te-a suparat tare daca e pedepsit... a facut ceva mai rau?
Alice, imi pare tare tare rau de problema cu mama ta. sper din suflet sa se mai duca supararea
Simo, aaaaa, cooking classes, ce frumos! succes!
Carmen: eu am un aspirator zepter si la cati bani a fost nu-s deloc multumita de ce face. asa ca imi voi lua unul simplu, philips, mic, puternic. maxim 500 de lei.
Cristal, cat de bine imi pare ca Mariei ii place pianul!! imi creste inima, zau... imi pare asa de rau ca Patrick nu prea vrea sa faca cu mine. dar poate isi schimba optiunea.
ma apuc de trebi. sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa va spun ca Matei are varicela... Faza urata este ca nu am cu cine sa il las, zilele astea ma mai descurc, fug eu cate o ora-doua la birou (locuiesc foarte aproape) dar de saptamana viitoare vine directorul executiv de la Londra si nu am cum sa lipsesc

Deocamdata sunt varza, nu am dormit o ora noaptea trecuta...

Va puip, revin mai tarziu de acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Roberta, sanatate si sa treceti cat se poate de repede peste asta...complicat!
Roxana, pai ii place primul sfert de ora...restul e frichineala. Dar cand se duce singurica la "pian" si canta cate un cantecel imi cerste inima! (orga adica...pe ala cu coada l-am dat ca nu incapea in birou )
Carmen, avem unul fara punga cu aspirare uscata sau cum i-o zice...(samsung sau LG, nu mai tin minte si nu ma uitai dimineata pe el) Am dat aproape 800 pe el dar nu cred ca face mai mult decat unul din ala mic...Probabil mai ieftin si schimbat mai des e mai bine.
Sa nu-mi zici ca vrei pe marte...:)
Alice, imi pare rau pentru problemele dintre tine si mama ta. Eu cu mama ne certam de fiecare data cand ne intalnim. Nu intelege si pace! Asa ca o iubesc mai de la distanta asa...(drept e ca imi cam creste tensiunea de fiecare data cand ne vedem )
Simona, Maria nu saluta niciodata din proprie initiativa, spune "buna" si "pa" numai cand o trag de maneca (indiferent de persoana ea vorbeste cu tu ). Spune "te rog", "poftim" si "multumesc", amandoua spun, dar la formulele de salut suntem varza!
Nu stiu ce sa le mai zic ...sper sa se comporte mai bine cand cresc...
Am o gramada de hartzoage! ih...John pleaca saptamana care vine in Elvetia si trebe sa nu-mi las prea multe de facut la servici ..
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata !scrisesem mai mult dar iar am avut pana de curent si s-a dus mesajul ...
Mani , in doua vorbe ...da si Luca face exact la fel ...si cred ca majoritatea copiilor de aici fac asa ..si stii de ce ? pentru ca sunt Lei ..eu nu prea cred in zodiile astea ..dar cand citesc il vad pe Luca exact cum este ...ei vor sa fie conducatori ..Luca este mereu in centru , el dicteaza regulile iar ceilalti se conformeaza ...si mai ales daca este pe teritoriul lui ...

la pranz ma duc la psihologul de la gradi sa discut problema mea si mai am una ...dar va zic atunci cand ma intorc sa va cer si voua parerea ...

in alta ordine de idei ..cred ca am facut un ulcer mic ..ma doare stomacul de mor si nu cedeaza decat la Omez

o zi faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabi , ..iti doresc sa treceti cu bine si repede !nu mai aveti nicio bunica disponibila ..soacra parca
Monica si daca ar fi numai astea ..dar sa-l vezi cum plescaie la masa , cum isi linge degetele si nu foloseste servetelul , da peste cineva si trebuie sa-i amintesc sa-si ceara scuze si tot asa ..lista poate continua ...nu sunt eu una dintr-aia scortoasa ..dar totusi ...si daca se invata asa ..mai tarziu va fi mai greu sa-l obisnuiesti ...nu mai vorbesc de respectul fata de noi , parintii ..dar hai sa zicem ca la asta lucram intens

Daria , esti ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, du`l la soacra`ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Prezenta dar ieri a avut loc un eveniment atat de trist la noi la servici incat n am mai scris.

Giulia nu se comporta nicicum cand are vizite ci se muleaza dupa vizitator: daca`i zbenguit, se zbenguie, daca i pasnic, e pasnica Si nu sufera deloc de sefie nicaieri.

Roberta, sananate multa la voi

Cristal, felicitari Mariei

Kim, la raport !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput