Copilasi de Iulie - August 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Robi, of, imi pare rau sa aud ca Matei are varicela !! Iti doresc nervi tari si rabdare, prima saptamina e cea mai grea ! Sa ne spui ce face Matei, cum se simte ...
Daria, si pentru tine ! Ce a fost asa de trist de te-a marcat ?? Sper ca esti ok, dap ??
Simo, te asteptam cu vestile de la doftorul psiholog !
Ca vorbiti de shefi micutzi, la noi tot asa este, Andrei cind are musafiri tre neaparat sa fie centrl atentiei, cu alti copii face exact cum povestiti si voi, el dicteaza cu ce se joaca, ce sa faca ... si daca sint si alte pareri se botosheste si pleaca suparat in camera lui, la jocuri nu suporta sa piarda, trebuie musai sa cistige si nici nu are ambitia ca odata jocul pierdut, sa inceapa altul si poate sa cistige de data asta !!
Si eu sint foarte pro invatat bunele maniere, avem mult de lucru la faza asta, mie mi se par foarte importante, cei 7 ani de acasa (sau sase ??ca la ora asta nu mai stiu )chiar conteaza in opinia mea !!
Restul de lectii se invata la scoala, litere, cifre, adunari, scaderi, multimi si alea-alea !!
S-a deschis lista de emigrare pe Marte ?? Oau, mai sint locuri libere ?? Oare omuletii verzi sint la fel ca pamintenii sau acolo mai e vreo sansa catre bine ??
Olivia, cum sinteti azi ??
Hai sa avem o zi faina, la Bucuresti e soare, desi frig, cica bate vintul azi, tare, unde o fi asta, ca eu nu vad !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata

am ajuns la concluzia ca stam prea mult cu gura pe el si uitam sa -l laudam...asa ca de dimineata cind si-a facut cele 10min de lectii ( fara sa -i cer) l-am laudat si sa vedeti ce frumos a scris un biletel baietelului sa-i ceara scuze pentru ieri !
Roxi nu ma bucur ca aud ca si altii sunt la fel - doar imi confirma ca asa sunt si m-am gindit sa ne jucam cu animalutele lui de plus si sa-i arat cum se comporta el la el in casa. Am de gind sa-mi tin promisiunea insa si daca pina joi e ok vineri de duce la joaca.

Daria- sper ca esti ok azi ...mai pune si tu la spate problemele!

Monica - felitari ptr pian - sa stii ca si Alex face la fel cu soacra-mea cind e vorba de practica dar cind il apuca iti vin sa-l maninci cind auzi ce frumos cinta dupa doar 4 sapt. Din pacate noi nu avem pian si nici nu am de gind sa cumpar.

Roberta - sanatate multa ... sa iasa repede bubitele si sa treceti cu bine si usor ! Rabdare multa !

Simo - bafta la psiholog - sa ne spui ca mai invatam si noi cite ceva

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si uitai sa va zic(arat) cantecul de 4 versuri scris de Giulik sa nu va asteptati la ceva extraordinar, vi-l arat diseara

Mai, evenimentul petrecut la noi e ceva atat de nebunesc, un coleg sofer de l lucram impreuna de 12 ani, l-a parasit sotia si ieri, in timp ce-l asteptam sa i dau actele, a disparut. Am inceput sa l sunam, sa l cautam. S-a spanzurat. Smurdul a spus ca daca l-am fi gasit in primele 2 minute ... el nu a putut sa treaca peste durere. Trist, o persoana asa de buna la suflet. Am fost socati cu totii, nu ne venea sa credem ca afacut asa ceva si ca cel care inainte cu 30 de minute a venit sa ne salute, nu mai e.

Imi cer scuze ca va scriu, insa sunt atat de marcata.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Daria, !! Imi pare asa de rau ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria...Doamne ce intimplare nefericita...si eu sunt sub soc, tocmai am aflat de o colega care nu are nici 30 de ani ca are cancer si a inceput chimioterapia... Pur si simplu nu-mi vine sa cred...

Roberta - sanatate multa lui Matei, apeleaza la soacra! Sau poate isi poate lua Petro concediu sapt viitoare?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Of, Daria, ce intamplare!

Multumesc de sfaturi si de gandurile bune, o sa gasim noi o solutie, Petro e prins cu firma si cu constructia, la socri nu pot sa il las dar sper ca va veni soacra mea sa mai stea cate o zi...
Deocamdata, starea lui generala nu este alterata, e vioi, mananca bine dar are foarte multe bube si nu prea sta la dat cu crema.
Am descoperit ca are si pe limba una
Deocamdata nu se scarpina, sa vedem cand incep sa se usuce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Alice vantul bate tare la noi
Robi insanatosire grabnica lui Matei si io care credeam ca ati scapat..iti tin pumnii sa va descurcurcati cat mai bine si usor!
Mani mai spune-ne cum nu se streseaza englezoaicele si care-s conceptiile lor despre cum se traieste viatza....da,si Maria este schimbata cand vine un copil in vizita la ea...ii este teama mereu ca va pleca cu o jucarie de-a ei(asta pentru ca de multe ori ca sa nu plece plangand,vizitatorul lua cate o jucarie si uita sa o returneze...si acum stie exact cine si ce i-a luat)
Daria, doamne ce intamplare!
Leeloosi la mine este o perioada in care tot aud vesti din astea despre colegi de servici sau cunostinte,d'aia ziceam ca o viata avem si ar trebui sa ne bucuram mai mult de ea
Simo te asteptam sa povestesti cum a fost la psiholog...io recunosc ca suntem niste parinti cicalitori..o corectam tot timpul sa zica poftim in loc de ce,multumesc,te rog frumos si ii mai amintim sa salute...cand uita...
Bona noastra este bolnava asa ca azi a trebuit sa stau cu Maria acasa(fiind si in saptamana de dupa amiaza la gradi)...asa ca am mers la coafor sa-i schimb look-ul...acum doarme asa ca am prestat o cioco de casa la cererea lui tati,iar cand se trezeste trebuie sa fac salam de biscuiti la cererea mandrei..
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si pozele cu domnisoara Maria tunsulici ?
Spor la dulcegarit.
Noi mai avem crema de zahar ars Giulia deja masura cratita si se gandea cate zile mai are de papat din ea

Kim ?

Roberta, pupa poetul sa i treaca bubele cu bine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

sintem f ok...de 2 zile Luca nu a mai plins..nu sper la minuni dar poate va fi mai bine ..i-am repetat mereu si daca plingi si daca nu tot mergi la gradi..si este ok sa plingi...nu mai suporta

poate scriu mai tirziu..ma duc sa fac mancare de castraveti si porc...cine stie ce-o iesi?

Mergi la inceput

Robi, ce bine ca Matei e vioi, cu mixtura nici Andreiush nu s-a impacat, de fapt a trebuit sa duc lupte grele sa il fac sa stea cuminte la "pictat", urla si se unduia mai ceva ca un peste pe uscat, cica era receee !! Io am folosit si calamina, e mai buna ca mixtura !
Olivia, oau, super fain ca sinteti ok !! Mincare de castraveti ?? Miam, ce buna, nu am mai facut demultisor, mi-ai dat o idee(desi cum Florin nu are dantura refacuta si gizmoul nu serveste asa ceva, banuiesc ca o s-o savurez all by myself ).
Daria si Ioana, pofta buna la dulcegarii !!
Ma-c sa vaz un film, cit doarme gizmo !

Alice si Andrei

Mergi la inceput