Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 17
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ana, hai ca o sa le dati de capat cumva. Multa sanatate veveritilor! Ma apuca si pe mine mila de Miruna, tare greu cu maselele si sper sa nu se sperie acum sa nu mai vrea la dentist ever. ![]() Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox, sa stii ca Miru e mai curajoasa decat mine cand vine vorba de dentist. Chiar m-a uimit de cat de bine a reactionat. Ieri n-a mai fost asa de rau, oricum, cred ca a fost ultima rezectie si a reusit sa curete tot. Acum asteptam sa se vindece. E curajoasa si cooperanta puiutza mamei.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui carpatina Slippers, te imbratisez cu drag.. si sper ca toate problemele sa isi gaseasca solutii in cel mai scurt timp cu putinta! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Sa stii ca se simt si dragul si imbratisarile. Zau!

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Sanatate multa tuturor micutilor bolnaviori.
Ma bucur ca am ce sa citesc, desi stau tare rau cu timpul.....asa ca va
...revin mai tarziu sa termin de citit.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui Annisia Mariuca, te-am citit ca esti online!!! Ce mai zici soro de viata ta? Toate bune si cu mustata? Cum a ramas cu toaleta de nanasa? Noutati ceva? Baga text! Hai ca imi merge forumul de nu se poate. Basca manac litere si tre sa stau o juma de ora sa se deschida editarea. Ma duc la nani, pana una alta... Somn usor, numarati bani, faceti ce faceti, fiecare dupa posibilitati... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
ubita eram online,am scris un ditamai mesajul ,dar n-a fost chip sa-l trimit
,cred ca ceva probleme cu forumul,cu revizia lor.Noi suntem bine,mersi de intrebare,pe 11 aprilie avem zi de mers la cumparaturi la capitala
,trebuie sa dau jos cateva kg ,m-am hotarat la un costumas fusta scurtuta(nu scurta)si sacou pt biserica,iar pt seara o rochita mai sexoasa
mustatea este bine,cumintel,se pare ca a invatat ceva de la viata...Imi place tare ca scrii mai des

bikmaria spune:
BINE AI VENIT BB DAVID sa ai parte de tot binele din lume,sa fi sanatos si norocos!!!
ERINA refacere rapida

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, te bolduiesc eu, e ok? ![]() Alex din pacate nu e ok, tusea e profunda, expectoranta si s-a cam agravat. E la bunici, abia vineri o voi duce la Medicover, pana atunci tratament dupa ureche. Noroc ca nu are febra. Sper sa fie mai bine pana in weekend, ca la asa zapada am planificat ultimul weekend de schi (adica mergem la Bran). |
E super!

Sanatate multa Alexandrei! Sa se faca bine repede, sa nu ratati schiul...poate ultimul pe sezonul asta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
danielle02 spune:
felicitari din inima proaspetelor mamici de bebe2,refacere rapida si bebelushi sanatosi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Bronsita astmatiforma. Bland spus, la ce crize a avut. Las' ca vine ea caldura si ne punem pe picioare... Banuiesc ca la voi e si mai frig si io ma plang aici total nejustificat de vremea de afara. |
Si e definitiv diagnosticul asta? Hmmm... eu sper sa nu fie.
Acum e caaaaald la noi...+3.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)