Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 16
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora www.flickr.com/photos/septoct2007/" target="_blank">BB David Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Mi-nu-nat! Felicitari!
Emma si Andrei (21.09.2007)
ramonaiani spune:
Si ai mei sunt raciti. Ieri am fost la pediatru, Daniel e mai bine, Eliza are o ureche inflamata si se aude ceva nasol la plamani. Azi noapte n-am dormit, a facut nitica febra fata, i-am dat un ceai sa bea si spre dimineata a trecut.
Mai nasol e ca tusesc amandoi pana ajung sa vomite. Am schimbat de aseara pana acum 3 randuri de haine la Daniel si unul la Eliza
.
Oricum, eu sunt multumita de ei. Asa atomici cum sunt (Daniel se pare ca e mai rau decat Eliza) se impaca bine unul cu altul. Daniel rade de moare cand o vede pe sora-sa ca tzopaie imprejurul lui, si Elizei ii trece orice suparare cand vine Daniel la ea si o mangaie. A inceput si fata sa vorbeasca mai mult, chiar sa foloseasca fraze, insa combina cuvintele din romana cu cele in germana. Ma uimeste cate lucruri stie
(tot ce-i spunem baga la cap, dar ea nu le face):
Dani, nu piza (nu la priza)
Dani nicht, kaputt ! (nu face aia (nu arunca adica) ca se strica).
cand plange se duce la el si-l linisteste: gata Dani.
Cand ea se uita la desene el sta linistit in camera cu ea, chiar si cate-o ora (am si eu timp de facut curatenie prin casa).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Acum despre sterilet:
fusei la dr, m-a linistit ca dureaza vreo 3-4 luni pana se regleaza menstruatia.
Am vazut ca toate vorbeati de Mirena. Nu stiu ce e aceea, insa l-am intrebat pe dr cum functioneaza 'lantul asta de cupru'. Din cate am inteles eu, elibereaza niste ioni care se bat cu spermatozoizii
. Purtatoarea ovuleaza in continuare, cu alte cuvinte ciclul nu poate sa dispara in timp, asa cum v-am auzit pe voi cu Mirena.
aeperju spune:
Ufff! Am dus si eu baiatul la cresa astazi dupa trei sapt juma de stat acasa. Sper sa nu mai raceasca Andrei ca abia si-a revenit. Ii dau un siropel cu echinaceea si broncho vaxom sa-i intareasca imunitatea. A si inceput sa pape mai binisor sper sa nu fi gresit cu dusul la gradi. Om vedea.
Numai bine tuturor si zi usoara!
Emma si Andrei (21.09.2007)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Altfel, eu traiesc tot felul de sentimente contradictorii...Pe C sunt furioasa mai tot timpul, am senzatia ca nu ma ajuta suficient, desi bietul cand ajunge acasa seara se ocupa de Sara, o mai scoate, fata de Sara ma simt f vinovata, ca imi pierd tot mai mult rabdarea si tip la ea, fata de Sofia ma simt vinovata ca nu ii acord mai mult atentie..Am momente cand ma simt coplesita si Sara imi testeaza limitele, nu mai asculta nimic si de nimeni,offff....na, ca mi-am spus naduful! ![]() |
Willkommen im Club
. Toate am trecut prin asta, incearca sa vezi jumatatea plina a paharului (se poate si mai rau, cum ar fi sotul plecat o saptamana de-acasa) si dupa aia ai sa apreciezi orice ajutor de la el
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Annisia Mariuca, te-am citit ca esti online!!! Ce mai zici soro de viata ta? Toate bune si cu mustata? Cum a ramas cu toaleta de nanasa? Noutati ceva? Baga text! |
Io's Mariuca aia? Multam de intrebare
.Toate bune si frumoase (mai putin vremea asta nasoala, ca nu poti iesi nicaieri cu copiii raciti morti).
Toaleta fuse acceptabila (nu era de nanasa, era doar nunta fratelui meu), insa Eliza a fost vedeta serii (impreuna cu fata nasilor, cu 4 luni mai mica decat ea)- a stat pana la 12 noaptea. De-atunci, toate fetele cu rochii frumoase si pantofi cu tocuri cui sunt www.flickr.com/photos/21231089@N02/4413843576/" target="_blank">Pinsese.
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Piciulika La intoarcere am facut vreo 4 ore, Alex striga, in final am stat strivita in spate intre cele doua scaune... |
Pupicei sa rezisti pana se intoarce Radu din tari calatoare.
Roxana_G spune:
Kriss, am vrut sa scriu dimineata si m-am grabit sa inchid forumul. Te imbratisez strans, stiu ca o sa fie bine la tine. Sa stii ca am vorbit zilele acestea cu o prietena in situatie similara cu a ta si pana la urma si-a facut curaj, a demarat procesul, si de putin timp este intr-o relatie in care este fericita si implinita, si primeste iubirea pe care o merita.
Mariana, multa multa sanatate puilor. Ce frumos cum se bucura unul de altul, de ce or fi numai la noi batai? Desi se vede ca lui Andrei ii e dor de sora-sa deja, pentru ca azi dimineata se tot tanguia prin hol ca nu e Asasada. Cat despre sterilet, nu stiu cum e cu lantul acela, dar eu la Mirena nu am avut nici un fel de dureri. Mai auzisem de acest efect secundar, slava cerului nu l-am experimentat.
Gabriela, multa sanatate fetelor, mai ales Sofiei!
Yaia, te bolduiesc eu, e ok? 
Gata. Ma duc sa caut ceva de ingurgitat rapid si ma intorc la curs, care surprinzator este interesant si interactiv. Nu stiu daca va fi super util in practica cand voi face evaluarile, dar ca si informare este tare de tot, subiecte variate si de retinut, foarte bine exemplificate si corelate.
Nu inainte sa va zic de copii pe scurt. Andrei merge la gradi in continuare, nu sufera ca merge singur fara Alex. Maine e ziua prietenei lui de la gradi, care face 3 ani. Sper sa ajung azi sa ii iau ceva cadou. Parca s-a mai potolit putin in ultima vreme, e mai linistit. Sa vedem cand vine Alex acasa. Alex din pacate nu e ok, tusea e profunda, expectoranta si s-a cam agravat. E la bunici, abia vineri o voi duce la Medicover, pana atunci tratament dupa ureche. Noroc ca nu are febra. Sper sa fie mai bine pana in weekend, ca la asa zapada am planificat ultimul weekend de schi (adica mergem la Bran).
slippers76 spune:
Uau!
Si uite ca dorinta mea de ieri s-a implinit! Am facut cunostinta cu bebe David! Draga Erina, sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca num ai bucurii!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Anaaaa, la voi amandoi? Offf...biata Veveritza, cum o trage ea cu maseaua...si Veveritzul, pe tratament de atata timp...pana la urma ce e daca nu bronsita repetata? Sanatate multa copiilor si tie putere sa le duci pe toate...si cu firma la inceput, mult de munca, offf... ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Bronsita astmatiforma. Bland spus, la ce crize a avut.
Las' ca vine ea caldura si ne punem pe picioare...
Banuiesc ca la voi e si mai frig si io ma plang aici total nejustificat de vremea de afara.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)