Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ce bun timing a avut Erina cu datul Dariei la bunici! Iar faza cu Starbucks imi aminteste de nasterea lui Michael, cand mi se rupsese apa si noi stateam acolo la un suc si un muffin sa vedem ce se mai intampla... ce de mult imi pare...!

Bernix, da, pot confirma ca nu mai avem colici! Am asteptat sa vad daca testul meu empiric a avut succes si pe termen lung: si a avut. De cand cu schimbatul tehnicii de alaptare si o sesiune de supozitoare cu ulei de chimen, gata! Asa ca ia baga un al doilea bebelus!

Draga Danielle, ce frumos povestesti de cucuietele tale! Si tot respectul: cu doi copii mici si scoala!!!! RESPECT, M’am! Sanatate lui Ebonee, sa-i teaca de tot. Sunt superbe fetele tale – si cum mai dorm in cele mai haioase pozitzii!

Magdaz, cine l-o fi invatzat ca ai fundu gras?! La ala trebuie data o tigaie!

Moldoveanco, pai daca te inspiram asa – nu lasa sa-tzi fuga inspiratzia!

Papanash, m-am gandit mult la voi.

Rox, deci bune vesti cu ne-ingrasarea… Merci. Pai o fi apetitul mai mare sau nu, regula aia cu dimineatza mananci ca un imparat, la pranz ca un rege si seara ca un cersetor, cu sau fara spirala, aia-i lege… (Sau, si mai simplu: stress. Eu ma fac batz la stress.)

Claudia, ce ma bucur pentru carnetul tau! Felicitari! Ma bucur ca ai scris. Ce sic e domnisoara cu basca si margele…

Annisia, esti intr-o verva de zici ca nu ai nimic! BRAVO! Deci: teoria spune ca sa-i lasi sa se putzuleasca in pace, doar daca o fac in public sa le explici ca e o chestie intima si nu de facut in public, ci la ei in camera. (deci nici in fata mamei). Atat. Trece, 'e normal la varsta lor'…he-he-he. Michael se aseamana cu Yanis deocamdata doar la caposenie cu hainele: numai ce vrea el… offf!

Slippersule, iarta-ma ca nu am timp sa scriu cum as vrea. Vad ca la voi chiar e necaz… Pup copiii tare de tot – si pe mamica lor nacajita! Da’ tare-tare!

Teo, esti campioana la slabit! Bravo tie! Doamne frumos e, ptui! Apai nici cu eleganta de Mami de cretzulin nu mi-e rusine!

Kriss, esti cool! Asteptam domnisoara!

Yaia, Mada, ma apuca emotiile… mai tzinetzi-va un pic, sa-mi trag sufletul!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Erina, sa va traiasca BB David, sa fie sanatos si norocos! Tie refacere rapida!

Sabina, multa multa sanatate. Imi pare rau de vestile proaste, dar tin pumnii sa iasa bine pana la urma.

Eu nu prea sunt azi pe aici, am un curs toata ziulica. Va pup, sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, mare pentru tine, se aduna uneori toate belelele si esti prea obosita.

Sabina, musai sa il duci si pe Gheo la doctor.

Luy, multa sanatate si tie si Mariei.

Papanash, multa sanatate lui Adi. Cat despre tine, vezi ca e o carte haioasa in colectia Chic, se numeste "nu stiu cum reuseste". Daca citesti cred ca te mai destinzi.

Cat despre incurcaturile cu papanashii stripperi sau tatii lor, pardonati, ma stiti doar incurca lume.

PS Picio, la mine asta cu stressul nu merge. Eu la stress mananc continuu. Supararile mari ce ma mai ascut.

Gata, Incepu cursul, tre sa fug, ca e in alta cladire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Ce ma bucur ca ati fost asa de harnicute, asta inseamna ca nu va doboara frigul asta de afara, si abia asteptati sa iasa soarele si sa fie cald!

Erina, ce dulce e bb David, si ce frumos!!!!Refacere rapida, te asteptam cu drag sa ne povestesti cum a fost, si cum este sa fii mamica a doua oara!

Teo, esti super!Ma bucur sa te citesc mereu asa vesela, optimista, sa stii ca te am drept exemplu!
Mai vrem poze de la ziua ta!

Rox, bafta la curs, sa nu adormi(in caz ca e plictisitor)!

Kriss, ma bucur ca e totul bine la voi, vei fi o domnisoara pe cinste!

Picea, Gabi, va imbratisez cu drag, cred si eu ca e cam greu cu 2 copilasi atat de mici, cei mari tot sunt inca foarte mici, si destul de obositori, chiar daca sunt atat de scumpi!

Luy, sanatate tie si Mariei!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimi si de la noi!in primul rand :
FELICTARI ERINA SI BUN VENIT BB DAVID!SA AI O VIATA FRUMOASA..SA FII DSANATOS, PAPACIOS SI SA O FACI FERICITA PE FRUMOASA TA MAMICA.
Am vazut si eu pozele cu cu bebe David si m-am emotionat rau de tot.E atat de frumoooos si.. perfect.
In al doilea rand:LA MULTI ANI DRAGI MAMICI(cu intarziere, mea culpa), SA RAMANETI MEREU FRUMOASE, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII DIN PARTEA INGERASILOR VOSTRI.
Eu ca de obicei sunt codasa , nu reusesc deloc sa scriu, mai arunc cate un ochi pe forum la serviciu, sa vad ce se mai intampla, dar nu reusesc niciodata sa scriu.Acasa nici gand sa ma aproprii de calculator. NU stiu cum sunt ai vostri copii, dar a mea face cat zece. Eu nu stiu de unde atat energie.E in contiunua miscare, mai nou are o pasiune pentru scris si scrie pe unde apuca(mobila, pereti, frigider, haine, papusi, etc), spre disperarea mea.AL gradi a inceput sa fie de asemenea foarte obraznica. Daca la inceput imi spuneau doamnele e unul dintre cei mai cuminti copii, acum s-a terminat.Ieri mi-au zis doamnele ca face cele mai multe prostioare. Asta e noi sa fim sanatoase, ca ne-om cuminti mai incolo.
Ce sa va mai spun despre noi..Aaa.. de ceva vreme a facut o pasiune pentru tati, doarme cu tati povesteste cu tati, cand face la olita il vrea pe tati, in general vrea cam tot cu tati. Pur si simplu il venereaza.. Intr-o zi mi-a zis ca tati e babatu'ei, sa nu pun mana pe el...va dati seama ca n-am nici o sansa sa ma apropii de babatu' ei, ca jar mananc.Am o rivala serioasa, ce mai.....In rest, vorbim din ce in ce mai bine, suntem foarte cochete, in fiecare dimineata ne dam cu fad, uj si patum(fard , ruj, parfum) ne uitam in oglinda si dupa ce ne asiguram ca suntem foarte frumoase plecam la gradi.
Cam atat despre noi.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa si... sa vina naibii primavara mai repede ca nu mai poooot.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Erina felicitari si refacere usoara! sa va traiasca david si sa fiti fericiti toti 4!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Mah...eu nu merit bolduita?

Mah,boldurile s-a terminat.. ace de siguranta e bune?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ie bune, ie bune...dar unde ie, ca nu le vad!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Na, a racit si Sofia...Sarei aproape i-a trecut cu oscilo si aerosoli cu ser, nu au fost decat muci, dar micuta are la muci, aspiram si tuseste uneori, cred ca se ineaca de la secretii. Umidificatorul merge non-stop, am ridicat salteluta la 45 de grade, oare ce as putea sa mai fac? Sper sa ramanem tot fara febra...

Pup!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Picio, sa avd daca pot puncat tot ce-mi trecea prin minte cand am citit. Deci:
- sora-mea zicea inainte sa vina copii ca sa vedem atunci cum ne-om certa din cauza copiilor (ma certam eu cu hubby de la ceva prostioara)

- cu calcatul, cred ca doar Prisilica o face cu drag...ori asta, ori e sadica, la cate masini de rufe calca
Apropo...Prisiiiii!

- cu planurile de nascut, stii cum e cu socoteala de acasa si cea din targ . M-am pregatit sufleteste, vezi?

- cu bantuitul, cand imi mai pierd cumpatul cu Tudor si ridic vocea sau incep sa ridic vocea, imi revine acel sentiment de parasire, de abandon, de 'nimeni nu ma vrea, nici chiar mamica mea!' care aparea dupa ce ma certa mama sau 'facea mai mult'. Si ma simteam asa de rau, ca nu vreau sa-i provoc asta copilului meu. Si ma calmez imediat si ii explic ce si cum. Nu merge de fiecare data, dar prefer sa-l las sa-si planga nervii si sa vorbim dupa decat sa tip la el. Oricum cu tipatul nu rezolv mare lucru, doar il fac sa planga rau si apoi tot trebuie impacat. Incerc sa fac regula si sa ma tin de ea, mi se rupe sufletul cand insista pe cate o chestie si regula zice nu, dar strang din dinti sa nu cedez ca stiu ca e spre binele lui (am si exemplu aici de baietel caruia i s-au facut toate poftele si acum e un copil tare dificil, care sufla in lumanarile altui sarbatorit inaintea sarbatoritului, desface cadourile altui copil...chestii de genul asta si parintii ii fac toate poftele si nu il opresc deloc, de la nimic. Deci trebuie sa strang din dinti si sa fiu puternica...sa vad cum oi scoate camasa cand sunt ca voi, singura cu doi si obosita moarta...

- cu emotiile, sa stii ca strang din bu...posterior, pardon, scuzati! Vreau sa nasc dupa 21 cel putin...la cate am de facut si cate aniversari evit in perioada asta...

- cu patania din weekend, mi-ai amintit de Adimercedes si excursia ei...Adiiiiiiiii!

Acestea fiind zise, va pe toti 4! Rabdare fara tutun va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Na, a racit si Sofia...Sarei aproape i-a trecut cu oscilo si aerosoli cu ser, nu au fost decat muci, dar micuta are la muci, aspiram si tuseste uneori, cred ca se ineaca de la secretii. Umidificatorul merge non-stop, am ridicat salteluta la 45 de grade, oare ce as putea sa mai fac? Sper sa ramanem tot fara febra...

Sa ai rabdare muuuulta! Si sa stai cu ochii pe ea, sa urmaresti febra...sper sa nu apara! Sanatate multa!

Mergi la inceput