Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
E baietelul verisoarei mele Teodora(fata sorei mamei mele).Alambicat,nu? Dudu=Adrian Mihail |
Daca ziceai Dudu=Andrei Mihnea.. dadeam cu basca de pamant!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Alea private nu-s bune? Vrei sa ne dam in vileag? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Era si timpul vere, ca ne statea ceasul de atata asteptare... Noi, ce sa spunem acum, fete cu obrazul fin, nu am zis nimic. Asta nu inseamna, insa, ca nu ne duse gandul spre acolo... Mhm, mhm, mhm... E de la plamani... Ma scuzati... Imi dregeam vocea... Hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Azi e si ziua Mamei mele, o pestisoara foarte speciala si buna. |
La multi ani mama de Picia!
Picio , sa stii ca mai rar pestoaice care sa iasa din tiparul descris mai sus..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
| citat din mesajul lui papanash Bine ai venit pe lume, frumos bebe David, sa ai o viata minunata alaturi de surioara si parintii tai ! Felicitari Erina, te asteptam cat mai curand in fata tastaturii :) Moama, da ce sarbatoare de sarbatoare o sa aveti in fiecare an de 8 martie ..... ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanashule, telepatie telepatie, da eu zic sa va sincronizati si ceasurile. Pai fomeia spuse cum se nascu bibicul pe 9 si tu il dai cum ca pe 8?
Profit de situatiune - ca asa ii sade bine unui profitor care se respecta - si urez viata lunga, frumoasa si fericita noilor membri ai familiei noastre: Felix si David!!!! Refacere usoara proaspetelor mamici si sa reveniti cat mai repede in campul muncii (adicatelea pe forum, la scris; nu va trimit la job, pacatele mele)!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
Annisia spune:
Mariuca, te-am citit ca esti online!!! Ce mai zici soro de viata ta? Toate bune si cu mustata? Cum a ramas cu toaleta de nanasa? Noutati ceva? Baga text!
Hai ca imi merge forumul de nu se poate. Basca manac litere si tre sa stau o juma de ora sa se deschida editarea. Ma duc la nani, pana una alta... Somn usor, numarati bani, faceti ce faceti, fiecare dupa posibilitati...
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"
Piciulika spune:
| citat din mesajul lui Sabina ... Bai, viata asta e prea misto, trebuie sa ma fac sanatoasa mai repede! (Picio, am dexa pe vena, cocaina pura! |
Pai atunci baga si tu o compozitzie de sa stea matza-n coada, daca tot vezi culori samd. Altii dau bani grei pentru asta! C'mon baby light your fire!

(vezi, tot rau' spre bine!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Altfel, eu traiesc tot felul de sentimente contradictorii...Pe C sunt furioasa mai tot timpul, am senzatia ca nu ma ajuta suficient, desi bietul cand ajunge acasa seara se ocupa de Sara, o mai scoate, fata de Sara ma simt f vinovata, ca imi pierd tot mai mult rabdarea si tip la ea, fata de Sofia ma simt vinovata ca nu ii acord mai mult atentie..Am momente cand ma simt coplesita si Sara imi testeaza limitele, nu mai asculta nimic si de nimeni,offff....na, ca mi-am spus naduful! ![]() |
Deci atunci eu nu mai scriu. Zic doar: "1:1, identic, copy-paste" - numa' cu personajele mele!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
ceamica spune:
Bine ai venit pe lume bebe David ! Felicitari Erina si tati de bb David pentru comoara !
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Nop, din pacate minorilor li se face pasaport pe 3 ani, si adultilor ori pasaport biometric valabil 5 ani, ori pasaport simplu valabil un an de zile . Al meu expira in august si n-am reusit sa fac acum altul nou, ca cica dureaza 10 zile lucratoare sa ti-l dea pe ala biometric (m-am trrezit tarziu), iar daca fac in DE la consulat nu-mi face decat de-ala simplu, pt un an de zile - adica frectie la picior de lemn ...Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
tb sa ma upgradez si eu ! pai daca-i asa , inseamna ca nu mai costa tot in jur de 100ron. Ca doar de aceea e introdus!pupici frumosilor!
Piciulika spune:
Deci am absentat ieri de la pupaturi, dar va pusilesc si ma justific.
Am vrut sa facem o iesire, un weekend usor prelungit - pretext: Salonul Auto de la Geneva. Ca de 8 ani nu am apucat sa vedem minunea.
Deci sambata plecat incolo, stat in zona Geneva si luni vazut Salonul. Neimpresionati deloc. Un fel de targ: doar Peugeot, Fiat si Mini Morris au avut standuri cu personalitate, restul... pus masini acolo si lustruit la ele. Gacicile, toate, de toata jena (alea de la Dacia parca erau infirmiere sau calugaritze-surori de caritate: crucea le lipsea pe sacii aia albi: ori rosie, ori neagra).
O inghesuiala teribila inclusiv luni (ca noi am eviatat - degeaba - weekendu')
. Am alaptat in camera de infirmerie
, ca ce foiala si curent era nu aveai loc nici pe jos sa sezi pe jos intr-un coltz. Alex a dormit ca puiu'n wrap, Micha mai mult pe umerii lui Tati. Vazut, bifat, nu mai mergem.
Iesirea a fost o nereusita in general, pentru ca Michael ne-a intins nervii bine de tot la amandoi, am reusit sa ne certam si noi...
La intoarcere am facut vreo 4 ore, Alex striga, in final am stat strivita in spate intre cele doua scaune...
Radu + io am fost si raciti bine, tuseam la intrecere, o stare groaznica; samabata seara ma gandeam cine m-o pus sa stau intr-o pensiune in zona franceza, in frigul si vantul ala de nu puteai iesi din casa, in loc sa bolesc linistita acasa?! Drumul incolo deja greu de tot: in cantonul nostru haos, autostrada plina de zapada si 60 de accidente in 1/2 zi - in Zürich, doar in oras, 70 accidente pana la pranz! Acolo la Geneva era doar ffffff rece.
Mai bine stateam acasa! Dar eu am insistat, ca Radu voia odata sa vada Salonul, sambata pleaca in Thailanda pentru o saptamana si apoi se inchide minunea de targ. Si ce relaxant a fost! 
Deci Michael e in rand cu ai vostri: (doar Alex ii e sfant si drag), in rest, urechea toaca, luat pe NU in bratze, urlete, frustrari... asta cu tot calmul din lume. Azi a mers nemancat in pat, din incapatzanarea lui. Circul cu masa e deja clasic, e momentul lui de glorie.
Ni se rupe inima, dar trebuie sa stie ca faptele lui au consecintze si ca avertismentele nu-s degeaba. Incercam sa fim consecventzi, dar... e greu cu el acum! Suferim toti 3. Nu avem pedepse, dar avem santaj - tot nu-i bine, dar cum altfel?! Daca nu mananci nu primesti lapte, daca vrei sa mergm maine ... faci asta... Zau nu mai stim.
Sper ca maine fiind doar cu mine acasa sa fie mai domolit - am observat ca daca e doar cu unul parca e mai calm. (Maine Radu-i la Madrid, e pe drumuri de la 5:30 pana la 23...) Nu vom putea iesi afara ca e un vant si un ger crunt (se simt -16°C) si o sa ma toace daca e in pasa proasta. Asta este: noi i-am facut, noi ii crestem!
Piciulika spune:
Mi-am facut temele asta-seara. Tzinetzi-va bine, umplu capitolul.
Ce dulce e David!
Si eu cred ca semana cu Mami! E emotzionant sa-l vad asa , sarmalutza…! (si ce tare imi aminteste de Michael: nasucul, forma capului…)
Fetelor, ma emotionati si voi: merci de urari pentru Mama! O sa-i spun! Sabina, Celia, Yaia, Papanash, Gabriela, Carpatina

(Celia, stii, cand vreau sa ma minunez, merg la voi la pozele cu ochii aceia enormi de cicoare… )
Sabina, nu te mai culpabiliza, ca nu tu ai ales! Stressul nu e bun, de nici un fel – cu sau fara fond de boala! (vezi, asa zice si doftorul) Ia-le asa cum sunt lucrurile si concentreaza-te pe ce potzi sa faci sa te repari! Te pup apasat!
Gabriela, m-a dat gata harnicuta ta! S-o mananc - si crantz-crantz si calcatorul ei! Si ce dulce e cum isi tine suriorara de mana si rade pana la urechi! Le pap, hap-hap! (Mda, asa e cu bonele: cand e ceva, esti in aer. Dar tot are avantaje… mai gandeste-te.)
(N.B. Ca mi-am amintit: Yaia, in aceeasi oridine de idei, sa ramana clar, aici, bleumarin pe gri sau bleu: cand am zis ca eu calc de drag, era de dragul sotzului, nu de dragul calcatului, fereasca sfantul! Scuip in san…)
Yaio, sper sa-ti iasa pasienta cum vrei tu! Ar fi super! Erina cu timing perfect, tu idem – de fapt si la noi Alex a asteptat cuminte bunicii, sa nu trezim Tagesmami in miezu’ noptzii…
Ah, mi-a placut cu bantuitul lui Rox! Cred ca uneori o sa te chem sa ma bantui si pe mine. Si pe Radu! Nu facem ‚mai mult’, dar e greeeeeuuu…

( 02.10.2007 )