Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Valentina, inca ceva
mey, de la gimnastica aia itensiva am avut mereu un corp suplu si armonios, nu am fost niciodata plinuta, cu toate ca sunt gurmanda, picioare mistoace si tinuta dreapta si semeata (mergeam cu saci plini cu nisip pe cap, pe bara lata de 5 cm) cu pectu' inainte si barbia sus, tinuta de mare clasa
.eu m-am considerat norocoasa ca aveam matusa in Bucuresti si nu era nevoie sa stau internata pt tratament. ca in oraselul nostru de provincie nu erau sala si profesor de gimnastica medicala si nici bazin de inot.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Sabina, oare am scris ca sunt alaturi de tine, cu tot sufletul? Sa treci cu bine si pese incercarea asta, mamico incercata!
Vale, multi
pt tine si Alexandra!
Papanash, sanatate lui Adi!
Teo, asa te vreau, draga mea! Sa stii ca la asta m-am gandit si eu, ca poate asa a fost sa fie, o sa o chem pe cealalta pe care am vazut-o, poate va fi bine, sa dea Domnul sa fie cu succes!
Altfel, eu traiesc tot felul de sentimente contradictorii...Pe C sunt furioasa mai tot timpul, am senzatia ca nu ma ajuta suficient, desi bietul cand ajunge acasa seara se ocupa de Sara, o mai scoate, fata de Sara ma simt f vinovata, ca imi pierd tot mai mult rabdarea si tip la ea, fata de Sofia ma simt vinovata ca nu ii acord mai mult atentie..Am momente cand ma simt coplesita si Sara imi testeaza limitele, nu mai asculta nimic si de nimeni,offff....na, ca mi-am spus naduful!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Si sa va spun si de ce-s catranita, sa nu credeti ca ma fandosesc pe aici. Vlad e de trei saptamani pe cortizon fara aproape nici un rezultat. Se pune deja problema de prednison si chiar mi-e groaza. Si asa e nervos si agitat si vai steaua lui... Din pacate temerile noastre par sa se adevereasca, bronsitele lui nu prea sunt bronsite... Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
totusi nu o dracul asa de negru....chiar e ciudat pentru ca un diagnostic de asm bronsic se poate pune dupa 6 ani...probabil i s-a pus un diagnostic de genul "asma like" - sau ma insel eu?
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Cred ca ai incurcat papanashii! Stripperul e pe alta strada! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
era vorba de papanasul Annisiei
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, dar mie de ce nu imi trimiti ganduri bune, huh? |
Alea private nu-s bune? Vrei sa ne dam in vileag?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui betty78
era vorba de papanasul Annisiei Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Ba nu, era vorba de tatal papanashului Annisiei. Hihihihihi...
Betty, ma uitam la pozicile tale. Esti cashtoaca nenica! Vad ca si tu le ai cu astea la peleul gol. Foarte tare! Cum te-ai refacut dupa bb2? Esti de top?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Mah...eu nu merit bolduita? |
Mah,boldurile s-a terminat.. ace de siguranta e bune?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Avem bb David,baietel scump de mami Erina!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
As zice cu mana pe drapel ca.. eram precisaaaaaaa!
Bun venit pe lume David! Sa ai o viata minunata!

Felicitari Erina si sot de Erina! Sa va traoasca si sa va aduca numai bucurii!

=====================
papanash spune:
Vali, inca ceva: nu incepe tratament cu calciu sau altele,dupa parerea unora (avizati) deformarile coloanei nu se datoreaza lipsei calciului, ci unor factori genetici, inca se cerceteaza...fa analize temeinice pe tema asta inainte de a lua de buna o parere .
Slippers, multa sanatate micutilor! Si tie multa rabdare !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Annisia spune:
Kriss, e ok ca ne spui ce simti. Ar trebui sa te descarci mai des de energia negativa pe care ti-o imprima domnul si situatia in care ati ajuns. Stiu ca e dureros si ca simti cum o parte din tine se rupe. E partea aia in care ai investit toate visele tale in ceea ce priveste o familie fericita. Nu a fost sa fie acum. Asta nu inseamna ca totul se termina aici. Va fi cu siguranta mai bine data viitoare. Vei avea mai multa experienta, vei fi mai cu garda pusa si mai ferita de esec. Sper din tot sufletul ca te vei reface rapid si ca o vei lua de la capat alaturi de un om bun, care sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Hai, treci mai des pe aici! Muah! Muah!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"