Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 12
alinkav spune:
Valentina, Ana, sanatate copiilor!!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, io n-am timp nici sa ma supar.. asa ca hai sa lasam asta pentru o alta data. ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hehehe..ti-a fost frica sa nu ma supar?
Io tin bre la terfeleala...Nici acu' nu ti-ai dat seama?Mey duamna...mah
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
Teo,ne-am cerut prietenia concomitent , ca sa vezi tele-fori-patie ![]()
eu ca de obicei, citesc de la coada la cap, asa ca am inceput cu vestile bune, ma bucur si sper sanu-mi schimb starea de spirit citind in urma....
Sabina,lasa ca se rezolva, pai la cat de artista esti tu, cum se putea sa ai asa, o boala comuna , hmmmm ? Tre'sa fie ceva complicat dom'ne, sa nu-i dea oricine de cap,si mai ales,nu imediat.Artistii au boli rare, ca de-aia-s artisti si nu fochisti, nu ? HAi sus cu moralu, ca avem treaba 
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Multumesc mult de urari! O sa am nevoie de incurajari din plin zilele astea.
valentina, ce rau imi pare de vestile cu Alexandra.
Eu sunt ingrijorata de Gh, e f alb si noaptea se plange de dureri de picioare. Se scoala bocind. Normal ca imi trec toate aberatiile prin cap, pana una alta, trebuie dus macar la hemograma din degetel.
Sofia nu prea creste in inaltime, doar in istetime![]()
E si ea gheboasa, unde ai diagnosticat scolioza Alexandrei? Vreau neaparat sa merg si cu Sofia, as soon as possible.
Tu ai mai fost la control? D-na dr iar pleaca, de luni incolo e disponibila.
Ana, nici la voi nu se mai termina? prednison? pfiuuuu.
pana una alta, obisnuieste-l cu mancare de regim....mi se pare asa nedrept sa se chinuie, mititelul.
va pup tare si=-mi sunteti tare dragi.
Sa stiti ca am vazut multe poze, si de la Gabi, si la picea, si la Rox, si inca, dar nu am prea multa energie sa le comentez.
Motivul pt care stau acuma la tastatura e ca ma doare soldul cand stau culcata![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Monis, miany75 din pacate chiar daca nu sunt o sa apara, ca doar e normal pana la urma fiecare dintre noi sa aiba afinitatile ei. Ce este mai urat este ca sunt situatii in care tonul nu este cel mai bun, dar si asta se mai poate trece cu vederea...in fine nu vreau sa intru in amanunte Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty
,cred c-ai incurcat scutecelele lui Eric cu ale lui MarioNu conteaza,
-am apasat familia frumoasa si multumim muuult de sms-ul de felicitare!Si da,ai dreptate,fiecare cu afinitatile ei!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Mamici dragi,va doresc o noapte usoara si linistita,iar maine sa va treziti odihnite si zambitoare!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Ma retrag in vastele apartamente si ma bag in scutece!
Va pup si va imbratisez!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Papanash
,te pui cu telepatia?
Gabica de Cluj
,nu,nu mai am niciun motiv s-o iau la vale
Am inceput sa fiu pe creasta valului si-mi place teribil de mult!Vreau sa raman mult timp acolo.
Nasol cu bona.
Asa am patit eu la Mihnea,inainte de a o lua pe mamaia,trebuia sa vina o cunostinta de-a soacra'mi.Si fix cu 2 saptamani inainte de a incepe si-a rupt mana femeia.Dar la noi a fost tot raul spre bine,sa stii.Tin pumnii sa gasiti ajutor curand!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
aoleu, Valentina,nu te panica prea tare ! Eu sunt diagnosticata cu scolioza, de cand eram in clasa a 5-a, la un control de rutina. Toate vacantele de vara (pana am terminat liceul)le-am petrecut in Bucuresti,stateam la o matusa si mergeam zilnic la Grigore Alexandrescu la gimnastica. Pentru mine era ok, chiar distractiv, fiindca descopeream Bucurestiul zilnic, la pas, mergeam pe jos din Colentina (unde era capatul lui 21) pana la Alexandrescu. Apoi mergeam pe coclauri,prin magazine, parcuri, descopeream frumusetea Bucurestiului zilnic...
Pentru ai mei era greu,erau speriati...fiindca am (au) dat de un dr care ne-a spus numai bazaconii, de genul ca o sa am dureri mari,n-o sa pot avea copii(ca nu am voie sa car "burta"), va e posibil sa ajung la operatie...Si informatiile atunci erau putine rau,nu exista internet, nu ne puteam gandi ca putem merge si in strainatate la o adica...
mie,drept sa-ti spun,mi-a marcat copilaria medicul ala,in sensul ca am luat totul de-a bun si am tras tare pe gimnastica si am fost ok. Am purtat si corset vreo 2 luni, dar habar nu mai am ce grad de scolioza aveam...
am facut inot la dinamo, ca era aproape de spital.
Nu m-a durut niciodata spatele, nu m-am menajat foarte mult,din adolescenta port tocuri (cu toate ca cica-i contraindicat).
Mie mi-au zis ca perioada critica e pana la 18 ani, sau pe-acolo,cand stagneaza cresterea. Din momentul ala nu mai exista pericolul sa se agraveze, dar trebuie continuata gimnastica de intretinere si mai ales,inotul. ceea ce nu-i deloc rau,caci uite cate fete/femei fac sala si inot pentru mentinerea siluetei, a tonusului, etc.nu fiindca au absoluta nevoie.
Multa sanatate si mai vb.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
kriss79 spune:
La Multi Ani mamici!va spun cu intarziere
papanash, am vazut ca m-ai strigat
iote aci sunt!da, a trecut excursia la munte demult..nu prea am mai dat pe aici ca nu am fost in apele mele..in rest, treaba merge inainte cu actele si pe 1 apr.poate terminam sarada..in rest, am zile mai bune sau mai rele, mai am si regrete caci mi-am dorit mult o familie si ca povestea mea nu a fost cu final fericit, dar pe zi ce trece totusi realizez ca e o decizie buna si corecta pt mine si pentru Alessia.daca o fi si pt.el..nu ma mai intereseaza.ultimele 2 duminici a dorit sa iasa cu fata la plimbare sau teatru, dupa care au mers la mama lui unde a dormit, mancat, jucat si eu am luat-o seara.material nu ma ajuta decat cu plata bonei, in rest ridica din umeri ca nu are venituri.in fien, e bun si asta, macar.. nu prea comunicam, el nu se intereseaza de ce ii mai trebuie, daca/cand/cum/unde treb.inscrisa la gradi, daca etc.nu suna sa intrebe ce face, insa de 1 martie mi-a trimis sms cu urari de martisor, dupa aia a venit cu 2 buchetele de flori pt.mine si bona pe 3-4 martie cand eu nu eram acasa, iar pe 8 la fel m-a sunat sa imi ureze la multi ani..ma mira ca el in ultimii 2 ani nu facut astfel de gesturi.nu ca acum m-ar impresiona..imi tot repet ca merit mai mult sau macar sa nu mai fiu mintita si umilita si tot felul de incurajari si imi trece repede de el..iar daca am o zi mai proasta si nu imi da pace mental..citesc cateva randuri din conversatiile cu d-soara face tot si imi revin urgent![]()
va pup si sper sa revin in curand intr-o stare mai buna si de ce nu, cu un nou statut, acela de domnisoara![]()
Cristina si
Alessia Stefana 
Eric-Daniel 20 oct 2009 si