Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
Felix, bine ai venit pe lume, sa cresti voinic si sanatos si voios, sa aduci bucurii celor dragi !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Saru'mana mama de Piciulika, la multi ani cu sanatate si voiosie, sa va traiasca si sa va infloreasca urmasii ![]()
( 02.10.2007 )
Celia spune:
Yaia, sa fie asa cum iti doresti legat de venirea bebelinei!
Mada , sa fie asa cum iti doresti cu venirea lui bebe.
Felicitari lui Luca!
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari!
Gabriela77 spune:
Draga mea Erina, atat m-am bucurat de mesajul tau! Felicitari din suflet si bun venit pe lume micutului David! E atat de frumos si delicat, eu am avut senzatia ca iti seamana! Sa creasca mare si sanatos si sa aiba o viata minunata! Tie refacere usoara si sa treci cu bine peste tot! Te imbratisez cu tot dragul!
Teo, multumim de poze
, iar tie, felicitari pt silueta, acum chiar nu mai ai motive de depresie, right?
Ana, m-am tot gandit la voi zilele astea, sa dea Domnul sa mai scapati de necazuri! Sanatate tuturor!
Sanatate si Mariei si Luizei, dragele de ele!
Cuscra draga, sa iti traiasca mamica si sa te bucuri de ea! Ce fac baietii mei preferati?
Eu cam necajita, bona si -a rupt mana dreapta, e cu gips, deci o buna perioada nu ne poate ajuta, asa mi-e de groaza sa incerc cu alta...M-am gandit serios, si cred ca din mai reincepem gradinita. Pana atunci insa tot am nevoie de ajutor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
papanash spune:
vad ca e viroza, si al meu tuseste ca un magarus (ca tot am fost duminica la ferma animalelor :),n-are febra, n-are muci, doar tuse, l-am dus totusi la gradi ca sunt extrem de ocupata la job si n-am cum sta acasa. cu ocazia asta m-am si contrat cu almeu , ca m-a numit mama denaturata, ca nu tin copilul acasa, dar sa stea si el juma de zi si sa facemprin rotatie nu vrea/poate...
( 02.10.2007 )
Celia spune:
Teo , multumim de foto cu frumusete de bebe!
V-am admirat si Mihnutzu-dragutzu cu tine, imi sunteti tare dragi!
Carpatina, felicitari ! Ce ne mai spui de Ioana?
Adi , ce ne mai zici de voi , Lisa, Adam ce fac?
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Avem bb David,baietel scump de mami Erina!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sa cresti mare baietel dragalas,sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti surioara!!!! Sunt asa de emotionata pentru draga noastra Erina... ![]() ![]() ![]() ![]() Erina s-a internat azi dimi la 4 cu contractii fff dureroase,si au bagat-o in cezariana la 9. David s-a nascut la 9:35 cu 3,21 kg si 50 cm. Mamica fericita spune ca seamana perfect cu tati! Pfiiiii!!!!Ce emotii am tras cu ea! Ma duc sa prelucrez niste poze si sa va arat si dovada! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Erina, felicitari mamico!!!!!!!!!!
Ce emotii am, zici ca am nascut inca o data!!!!!

Bine ai venit pe lume, bb David!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ramonaiani spune:
Valentina si Ana
imi pare rau de problemele pe care le aveti cu puii.
sa aveti putere sa va descurcati cu ei.
| citat din mesajul lui ceamica Danuta, nu cred ca mai poti s-o treci pe Miruna pe pasaportul vostru. Acum se face separat pt copil si e valabil 5 ani . |
Nop, din pacate minorilor li se face pasaport pe 3 ani, si adultilor ori pasaport biometric valabil 5 ani, ori pasaport simplu valabil un an de zile
. Al meu expira in august si n-am reusit sa fac acum altul nou, ca cica dureaza 10 zile lucratoare sa ti-l dea pe ala biometric (m-am trrezit tarziu), iar daca fac in DE la consulat nu-mi face decat de-ala simplu, pt un an de zile - adica frectie la picior de lemn ...Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Celia Teo , multumim de foto cu frumusete de bebe! V-am admirat si Mihnutzu-dragutzu cu tine, imi sunteti tare dragi! mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 foto2010 |
Celia
mare in dulcele targ!!!Asa de dor imi e de Iasi(Iashington ii spuneam cand eram studenta acolo Si tu,impreuna cu Andreii tai imi sunteti f dragi.

Vezi,e reciproc sentimentul
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
Kriss, ce mai faci,m-am gandit la tine zilele astea, ca nu ne-ai mai dat vesti. Sper ca sunteti bine. Ati fost la munte ? Scuze daca ai zis si n-am citit .
Rox, sunt mereu pe fuga, nu stiu cum naiba dar nu ma mai pricep deloc la organizarea si gestionarea timpului propriu, parca sunt intr-un iures, mananc pe fuga, dorm pe fuga, totul in fuga ....si cand sa adorm mi-aduc aminte ca mai am unele nefacute, si unele facute pe jumatate :)
Carpatino, hai sa bem, ca ma bucur mult de succesul tau
!
Gabitz, voi tot asa fugitiv ? pai pitica mea preferata ce mai face ? dar frati'su ? dar maica-sa ?
( 02.10.2007 )