Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 18
danielle02 spune:
multa multa sanatate bolnaviorilor,atat mari cat si mici

numai bine de la noi,

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 E curajoasa si cooperanta puiutza mamei. |
O Veveritza adevarata! Un
mare.===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Sanatate multa si puilor de ramonaiani! Sper sa-si revina repede...pfiii, Dani deja merge!
===============================================
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Sanatate multa si puilor de ramonaiani! Sper sa-si revina repede...pfiii, Dani deja merge! |
Stai soro, de-abia are 8 luni jumate'. Merge de-a busilea, sa fim intelesi
Vazui ca Mariuca invocata de Annisia nu eram io, dar nu mai sterg mesajul (oricum, se potriveau destul de multe).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
Dragi mamici multumiri din inima pentru mesjele minunate de aici si de pe mobil!!!

Multumiri speciale Teodorei
ca a pus anuntul. Astazi ne-a coplesit din nou cu atentia si caldura ei.
Teodora draga, eu, M si bebe David iti multumim ca ti-ai luat din timp sa ne vezi si pentru flori si cadou!!!

Am mai adaugat citeva poze pe contul de Picassa al Dariei.
Noi suntem foarte fericiti cu bebelusul David. E bun si frumos. Papa cantitati de formula care mie mi se par infime
(abia acum au inceput sa se umple sinii) si are dorinta sa traga laptic de la mami.
Are si colici.
In rest ma lupt cu durerile de dupa cezariana, astazi am inceput sa ma ridic si abia asteptam sa ajungem acasa.
Sanatate bolnaviorilor sine auzim peste ceva timp.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
Eerina, NU are nevoie de formuola! aminsteste-ti! QAre stomacuyl cat o aluna mica! Are nevoie de infimele cantitatio de lapte de la tine.
te org, nu le mai lasa sa il infunde cu formula, nu ai niciun motiv, sanii se umplu pe masura nevoilor lui.
renunta la lapte praf!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Gabi, curaj, noi am tras 3 sapt de muci seriosi cu Alex, dar deloc febra! Doamne-ajuta, frara febra si tuse! In rest, alterneaza picaturile de ser fiziologic cu lapte de mami in nas (sunt emoliente, mai calmeaza mucoasa, ca serul o usuca) si... cam asta e! 
Ramonaiani, sanatate la pui! Of, Doamne! Idem si eu: tusesc de azi dimineatza am vrut sa mer gla medic sa vada plamanii. Dar... dimineatza era mai bine si m-am luat cu copii.
Cu Mirena: ideea e ca dispare ciclul pentru ca mucoasa e asa subtzire ca nu mai cauzeaza sangerari mari - nu opreste insa si ovulatia. M-am documentat si cu cupru asta: studiile spun ca nu se stie exact cum functioneaza! 'Se pare' ca da o inflamatzie locala care impiedica implantarea... Misterioase chestii.
Yaia, admirabila memorie ai pentru asa avansata sarcina!
Mda, cam asa e cu strigatul la ei. Si eu incerc sa il fac sa inteleaga ca sunt limite - si el incearca sa ne explice ca-s de gumilastic!
Eu nu tzip, doar ma rastesc,
apasat! La un moment dat trebuie sa stie cand a intrecut limita, si cum pot sa-i semnaliez asta, caaaalm, bland, zambitor si cu formulari pozitive: "Mamei i-ar place sa faci asta...". Asa scrie la carte.... Ufff.
Eu de mult astept reintoarecrea lui Adi! Is cu ochii in larga zare australiana
Rox, ce curs era?! Mi-ai starnit curioziatatea. Dupa atatzia pampersi...
Slippersule, pai de asta am avut si eu, inainte de sarcina cu Micha si m-a pus in cap multa vreme. Aproape vomam de tuse, noapte de noapte, seara cel mai rau. Vezi ca am facut terapie cu Singulaire 6 luni si a dat rezultate - super cool medicamentul, ceva nou!!! O fi voie la copii?
Scrie clar ca Montelukast (subst. activa) se da ca terapie suplimantara ca prevenire la Asthma bronchiale, daca o terapie standard (Kortison si Beta-Sympathomimetika) nu dau rezulatatele dorite.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Stai soro, de-abia are 8 luni jumate'. Merge de-a busilea, sa fim intelesi |
Daca se ridica deja, nu mai are mult si o ia singur la picior. Deja e ca si cum merge.
===============================================
Piciulika spune:
ERINA, ce ma bucur sa te citesc!!! Dar de ce ii dau formula?!!! Aici nu le dau nici apa, daca tonusul e bun vreo 3 zile niema, pus cat de des la tzitzi, sa stimuleze productzia (plus cica domoleste furia laptelui (nu pot certifica asta
)
Colostru, asa putzin cat e, le ajunge! In fine, nu te stressez si eu, ma minunam doar. Clar ca David stie ce-i mai bun - sigur nu formula! 
... ah, vad ca a scris si Sabina.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Piciulika spune:
Merci Maria, te pusi tare!