Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 16
nemary spune:
IoanaCt, imi pare tare rau sa aud ca ce ai banuit s-a confimat si Ioana are viermisori. cu un tratament bun eu zic ca o sa scapati repede de ei. dar v-a trebui sa-i repeti analizele la catev aluni. si am auzit si eu ca semintele de dovleac sunt bune.
jasmine, mai ai cateva saptamani pana nasti, eu cred ca este destul timp sa faci tratamentul pt.Streptococul B.
azi am fost la Inst.de Hematologie pentru ultima analiza de anticorpi de grup, abia am ajuns acolo, a fost asa de frig, dar bine ca nu m-a prins zapada pe drum. am luat si 1 nospa cand am ajuns acolo pt ca mi se cam intarise burtica si ma durea.
imi doresc tare mult sa nasc in aprilie dar nu stiu de ce ma incearca un sentiment ca se va intampla mai repede
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary IoanaCt, imi pare tare rau sa aud ca ce ai banuit s-a confimat si Ioana are viermisori. cu un tratament bun eu zic ca o sa scapati repede de ei. dar v-a trebui sa-i repeti analizele la catev aluni. si am auzit si eu ca semintele de dovleac sunt bune. Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Multumesc!

Voi vedea ce tratament ii voi da, in functie de ce zice si dr.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nemary spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babyangel
Nafi, Andra , "pistolashul nu trebuie pozitionat in jos, pt ca atunci cand facpishi putza la baieti se ridica si daca e pozitionata in jos, operatiunea pishu devine dificila Si eu il gaseam de multe ori ud, dar avea legatura strct cu cat de bine ii puneam scutecul . Eu am incercat si Huggies, si Libero, iar acum sunt si astea wickies..Eu una nu as renunta la Pampers Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
cu toate ca am fetita, stiu de la mamicile cu baietei ca punea "pistolasul" in jos, cum a spus Nafi si nu aveau probleme de genul acesta.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
andira spune:
| citat din mesajul lui dayanara andira ma simt grasa si urata :) mamei nu i.am zis nici cand m.am maritat civil, la primarie, a aflat dupa un an :) |
Ia marturiseste, n-ai gemeni acum, nu?
Cat despre saritura cu prajina, nu ti-o recomand, poate cazi pe burtica (mai tii minte experientele lui Honey din primele luni?), dar dupa 200m garduri, Silvana sigur se va plictisi si va dori ceva liniste afara din burtica...
35+
Jasmine spune:
andira - da,si eu am facut analiza asta de streptococ la cererea dr,stiu ca se face in trim 3
l-am sunat deja si mi-a dat tratament cu Azitromicina 6 zile
ioanact - bine macar ca aveti un diagnostic si o sa puteti lua masuri
dayanara - contractiile dureroase sau nedureroase scurteaza colul,si mai ales statul in fund pe scaun multe ore zilnic
dar asta daca exista o predispozitie,cum e cazul meu,alte fete n-au nici o problema
da' de ce intrebi?ce planuri ai? ![]()
honey - nu te stresa inutil,ca nu-i musai sa avem toate streptococu' lu' peste
analiza te va lamuri
eu eram sigura ca nu-l am desi stiu ca se intalneste destul de des in timpul sarcinii
nemary - as vrea eu sa mai fie cateva saptamani pana nasc...2-3 saptamani ar fi grozav,dar imi cunosc lungul nasului
oricum tratamentul dureaza doar 6 zile si vreau sa-l incep maine
mai trebuie un drum la medicul de familie pt reteta
35+ 
dayanara spune:
andira, nemary , in fund stau de cand am ramas gravida, dar pe canapea nu pe scaun :)
ma gandeam sa ma plimb mai mult de aia intrebam, la mine si lenea e mare
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana - cele mai urate contractii de la sperma le-am avut. Asa ca sex fara protectie daca vrei contractii ![]() |
35+
honeybaby spune:
Andira- protectia e buna daca nu vrea contractii si sa nasca acum.
Asa am zis si eu "macar acum sa profit " si in 10 min au inceput contractiile din 5 in 5 min.
Sa nu mai zic cu se uita casiera in Kaufland la noi: eu cu burta mare si prezervative pe banda.
Nemary - tot la giulesti nasc. Dr mi-a spus ca trebuie sa am analize nu mai vechi de o luna. Cu anestezita/ ul nu am vb pt ca am fost la control numai la cabinetul privat.
Jasmine -stiu ca nu toata lumea are , dar na , mai stii. Eu sper sa nu am
Ma bag in pat la doua episoade din Lost o cana de lapte si ce o mai fi
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Honey - nu te contrazic, ca poate ai dreptate, eu insa eram convinsa ca cc contractiile vin de la efort, nu de la produsul final
.
Poate intra Diana sa ne lamureasca, a cui e vina, pana la urma.
35+
nafi spune:
| citat din mesajul lui babyangel Nafi, Andra , "pistolashul nu trebuie pozitionat in jos, pt ca atunci cand facpishi putza la baieti se ridica si daca e pozitionata in jos, operatiunea pishu devine dificila Si eu il gaseam de multe ori ud, dar avea legatura strct cu cat de bine ii puneam scutecul . Eu am incercat si Huggies, si Libero, iar acum sunt si astea wickies..Eu una nu as renunta la Pampers Anca In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!AMR 3 zile maxim!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Acum ce sa zic...marea dilema "a fi sau a nu fi in sus sau in jos" o voi rezolva cand il voi avea pe domnisorul Riccardo la indemana si voi "experimenta " pe el direct.
Deocamdata am spus si eu ce am auzit astazi dimineata la cursul ptr gravide. Mai mult decat teorie ptr moment nu stiu!
35 +
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

zgaiba mea se uda de pisu, ii iese pe sus, pe la marginea scutecului
si il schimb des, niciodata nu il las mai mult de 3 ore. foloseam nr 1 de la pampers si acum cateva zile i-am luat nr 2, gandindu-ma ca rezolv problema, si oricum Ianis a crescut si erau micuti, dar nici astia mai mari nu au rezolvat problema
Ianis Stefan (19.01.2010)
-ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
Lucas-Sebastian