Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si episoadele alea din Lost le ai inregistrate sau sunt pe undeva la TV? Spune-mi si mie pe ce post, pls!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

KOSSIR - Pai, da accept si gata.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Asta am facut deja, dar cum pot sa-mi fac prieteni?

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Kossir - se actualizeaza dupa cateva ore.
Ce-i care "ti-au cerut prietenia" si carora le-ai dat "accept" - vor aparea si la tine.

Eu n-am intrebat pe nimeni, insa vezi la mine ca sunt 4, fetele care mi-au trimis ele invitatie (apropo, ).

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari Asteropipan si Alice!!!
Bun venit pe lume iepurasilor Asteropi Ioanna si Felix Manuel!!!

Eu azi m-am cam panicat putin, am crezut la un moment dat ca a sosit momentul, fiindca am pierdut dopul gelatinos. La sarcina cu Nicholas mi s-a rupt direct apa, nu tin minte de nici un dop gelatinos, asa ca azi ma asteptam ca dupa dop sa urmeze si altceva si... nimic. Apoi am citit pe-aici ca poate sa mai dureze chiar si o saptamana sau doua de la eliminarea dopului pana la nasterea propriu-zisa, asa ca mi-a trecut panica. Plus ca nu era deloc rozuliu si nici cu firisoare de sange prin el (scuzati descrierea) ci pur si simplu ca un albus de ou, dar in cantitate maricica. Am sunat-o si pe dr mea si a zis sa nu-mi fac probleme inca, dar daca cumva totusi incep contractiile sa o sun. Daca nu, ne vedem maine la ecograf. Contractii n-am, chiar si cele Braxton Hicks parca au fost mai putine azi, insa il simt pe bebe f jos, si e f agitat, da lovituri puternice in col, zici ca bate la usa sa...iasa.
Feetele care au pierdut dopul gelatinos, cat a mai durat la voi pana ati nascut? Chiar ma gandeam ca poate nasc in capitolul asta, deoarece si la odiseea pepenasilor am nascut la capitolul 113. Dar se pare ca inca nu, desi... nu se stie niciodata. Oricum, eu va anunt orice s-ar intampla! Fug sa ma intind in pat sa stau cuminticam poate-poate reusesc sa il tin pe bebe Denis pana pe 21 martie asa cum mi-am propus. (Mira-m-as...)

Adriana 38+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Blastocystis hominis este o tenie microscopica. Si este normala prezenta ei in colon. In buletinele de analize nici nu se specifica prezenta ei decat daca este intr-o cantitate foarte mare.

Cand numarul lor este mare pot aparea manifestari digestive, de genul: dureri de burtica, diareee, varsatuti, lipsa de pofta de mancare, chiar si reactii alergice sau dureri de cap.

Cum pe langa parazitul respectiv fetei tale i-a aparut si amidon nedigerat, inseamna ca s-a produs deja o dereglare a scaunului in urma diareilor repetate si se poate da un tratament.

Intr-adevar Metronidazolul este recomandat si se masoara cantitatea la copii pe kg corp timp de vreo saptamana.
Poate ca au mai aparut medicamente, dar asta e tratamentul clasic. Si e bine sa se inceapa cu asta pentru a nu capata toleranta mai repede la cele noi.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Iepurasi si iepurele dragalasi si frumusele
ASTEROPI IOANNA, ELIZA VALENTINA
FELIX MANUEL,DAVID NICHOLAS
bine ati venit pe lume, sa fie mamicutele asnatoase sa se refaca repde si sa aiba laptic din belsug.
Fetelor care ati nascut, si va descurcati singure si mai reusiti sa intrati pe forum( mai ales cele cu mai mult de un bebe) va apreciez si va felicit pt felul minunat in care va organizati.
Eu una sint indragostita iremediabil de iepuro-pisoiul meu, si gust altfel decat la bianca aceasta per, pt ca am parintii aici si eu am doar copii in grija, restul fiind al mamei...fireste ma ajuta si la copii cand am nevoie.
Noi nu avem colici si ma rog lui Dumnezeu sa ne tina asa, pt ca la Bianca am avut o luna incheiata de nopti nedormite, dureri, fata rosie si tot tacamul.
VLADI, am vazut ca etsi ingrijorata de alaptat.Cam ce descrii tu pe acolo, a fost experienta mea la Biencuta.In mintea mea coexiunune cu alaptaul era imediat durerea.Am alaptata numai 2 sapt ca nu am avut lapte, si am suferit ca un caine, ma rugam noaptea sa nu cumva sa se scoale si sa vrea mancare, ca nu mai puteam sa sufar.Ea manca si eu plangeam.Alaptatul a fost cosmar.Cand l-am avut pe Luca in brate si au vrut sa mi-l puna la san, am avut un nod in gat... fireste nu am fost dezamagita, durerea nu s-a lasat asteptata, plus ca 3 zile am avut lapte infim, Luca tragea de mine si nu iesau decat vreo 2 stropi.Acum am lapte, si nu stiu care e minunea, ma doare doare numai cand apuca, in rest simt doar bucuria si palcerea de a il avea la san.IMi doresc ca la fel sa fie si pt tine.
Gata, m-am lungit ca pomana tiganeasca, ma duc sa imi privesc matzucul nanind si sa ii pregatesc baita.
Va imbratisez fetelor, curaj celor ce trebuie sa nasca, rabdare celor celor ce mai au de asteptat.

Stefanna mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

STEFANNA - Sa pui poze cu copilasii tai. Sigur sunt niste frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am revenit si eu. Am avut pana de curent cateva ore. M-am jucat baba-oarba cu copiii fara sa ne legam la ochi , le-am facut baie la lumina lumanarii, s-au distrat tare mult. La 9 dormeau bustean.

Va multumesc pt. felicitarile pt. prietena.

Alina, multa sanatate Ioanei, se trateaza.

Probleme cu scutecul n-am avut la baieti, nu ma uit niciodata cum se aseaza, oricum scutecul e largut si sta cum vrea . Ce am observat este ca scutecul se umple mai mult in fatza la baieti, pe cand la fetite pipi se duce uniform in scutec.

Andira, nu efortul este cauza contractiilor, ci chiar produsul final, decoarece contine prostaglandine, substante care pot declansa travaliul (chiar se folosesc pt. asta). Asa ca e mai bine sa te protejezi, chiar daca esti gravida .
Daca placenta e joasa sau colul e deschis, e interzis de tot, nu e voie nici macar cu protectie.

Sa stii ca eu congelez orice fruct imi pica in mana vara (mai putin mere, pere si struguri). Se comporta f. bine in prajituri, le pun direct congelate, nu astept sa se dezghete.

Adriana, inca mai ai timp sa nasti in 113 . Eu am stat fara dop cam 3 saptamani. Poti lua si nr. meu din lista. Daca e ceva, da un semn sa scoatem motatele la treaba.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

Felicitari proaspetelor mamici:
Uta_ciun,
CoriMami,
Alice,
Asteropipan!
Sa va refaceti usor si sa va bucurati de comorile voastre!

Eu sunt dupa alta seara in care am mancat cred mai mult, la cina de 8 martie, adica sunt obosita, m dormit cam rau pentru ca am exagerat cu gustatul de papa aseara, dar daca era bun cum sa fac?
dar acum ce credeti? vreau macinici, deci trebuie sa trec la treaba, am cautat retete, si ma duc sa framant aluatul si pentru cei ragateni si pentru cei mlodovenesti.

va pup

va pup si sa aveti o zi excelenta!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Off mai fetelor, mi-e un somn...si bebe se framanta de nu siu cum sa mai stau.Am incercat si pe dreapta si pe stanga, atata m-am foit ca probabil l-am suparat, iar acum imi raspunde cu acceasi moneda...si ma cam doare ca la ciclu. Singura pozitie in care ma relaxez intotdeauna este aici in fotoliu, cu laptopul in fata...Am luat un nospa, poate ma mai relaxeaza...nu va zic cum am mainile...am niste caltabosi in loc de degete...

32+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput