Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

STREPTOCOCUL B este o bacterie care se gaseste in flora saprofita a organismului si care nu este periculoasa pentru adultii sanatosi. Dar daca la adulti nu este asociata cu nici o afectiune si este de multe ori trecuta cu vederea, la nou-nascut poate deveni in schimb periculoasa deoarece poate provoca infectii grave.

Streptococul B este nitel diferit de cel din grupul A. Streptococul A este o bacterie care traieste in mod normal la nivelul mucoasei faringiene si produce infectii la acest nivel (faringite, amigdalite).

Streptococul B se regaseste la 10-30% dintre femei in secretia vaginala si regiunea perianala, si este usor transmis la copil in timpul nasterii pe cale naturala.

Deasta se face analiza respectiva, iar daca iese pozitiva sa da un antibiotic pentru sterilizarea zonei ca sa preintampine orice imbolnavire a bebeului.

Cristina +32 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Andira, Miria multumesc. Trebuie sa gasesc si eu o solutie cat mai repede. Pe capra asta, fiind ingramadite rufele se usuca greu si prind miros, de asta ma omor atata, plus ca balconul unde le usuc e unit cu sufrageria acum si n-as vrea s ama trezesc cu mucegai pe dupa canapele si biblioteca, bine ca mi-ai zis andira. de asta vroiam fie sa pun o culme pe balconul din dormitor, fie, acum ca mi-ati dat ideea, sa iau un uscator.
O sa vad cum fac ca pana una alta e vba de buget si cu atatea cheltuieli acum...

Jasmine
, bine ca ai descoperit acum ca sa poti trata. stiu ca e des intalnit in sarcina asa ca nu-ti face prea multe griji ca se rezolva

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am primit si rezultatul scanat.
Scrie asa: frecventi chisti de Blastocystis homini si frecvent amidon nedigerat.
Ma gandesc daca e bine sa continui cu Helmiflores
Voi vb si cu dr de fam, dar abia Miercuri o gasesc la cabinet, eventual sa o sun.

Ramy77
Am vazut pozele, f frumoase, si doarme asa linistita!
Roxana daca vezi ca nu ar avea pb nu vad de ce i-ai face analize, dar in cazul Ioanei, era imposibil sa nu-ti dai seama ca are ceva.
Pozele le gasiti aici.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana frumoasa burticuta esti :) de la inceputul sarcinii, asa.i ca n.ai pus multe kg?
si ajuta.ma sa descopar si pozele lui rammy, sunt pe albumul comun?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioana frumoasa burticuta esti :) de la inceputul sarcinii, asa.i ca n.ai pus multe kg?
si ajuta.ma sa descopar si pozele lui rammy, sunt pe albumul comun?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Merci!
Cred ca am pus 8-9 kg, pana acum.
Pozele lui Rammy le gasesti la semnatura ei.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

pt mamicile cu experienta, din capitolul "probleme cu scutecele pampers" zgaiba mea se uda de pisu, ii iese pe sus, pe la marginea scutecului si il schimb des, niciodata nu il las mai mult de 3 ore. foloseam nr 1 de la pampers si acum cateva zile i-am luat nr 2, gandindu-ma ca rezolv problema, si oricum Ianis a crescut si erau micuti, dar nici astia mai mari nu au rezolvat problema am citit pe net ca multe mamici care au patit asta au incercat scutece huggies. ce stiti despre ele??? sau ce sfat imi dati?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Eu nu sunt experta cu siguranta, dar am inteles ca pishu poate iesi prin partea de sus a scutecului si din cauza ca "pistolashul" trebuie asezat in jos nu in sus!
Banuiesc ca e o problema intalnita de mamele de baietei...Daca si la fete apare aceeasi problmea atunci clar de vina e scutecul.

Nafi, Andra , "pistolashul nu trebuie pozitionat in jos, pt ca atunci cand facpishi putza la baieti se ridica si daca e pozitionata in jos, operatiunea pishu devine dificila
Si eu il gaseam de multe ori ud, dar avea legatura strct cu cat de bine ii puneam scutecul . Eu am incercat si Huggies, si Libero, iar acum sunt si astea wickies..Eu una nu as renunta la Pampers

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 3 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

un link util pentru fetele care au probleme cu bebelusii colicosi

http://www.suntmamica.ro/Cum-se-calmeaza-un-bebelus-care-are-colici.html

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 35+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - cele mai urate contractii de la sperma le-am avut. Asa ca sex fara protectie daca vrei contractii

Alina - sanatate Ioanei. Bine ca sti ce are.

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Am gasit cate ceva despre acest parazit, cum ca ar fi o injectie care provoaca simptome ale abdomenului, iar posibilul medicament este Metronidazol, care e un antibiotic.
Cel mai bine vb maine cu dr (sau Miercuri) si vad' ce-mi recomanda.
Helmiflorus-ul nu-l intrerupt pt ca e naturist si nu are ce sa-i afecteze.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Data trecuta eu o intrebam ce sa fac, daca nasc mai devreme, ce analize sa fac, ce imi trebuie pt spital, cum fac ca eu vreau epi.
Iar ea calma : " Daca nasti ma suni" "cu analizele mai asteapta ca sa nu fie prea vechi pana nasti" " De epi decizi impreuna cu atestezistul"

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey, tu parca tot la Giulesti nasti, nu?
pe mine m-a intrebat doctorul daca vreau anestezie peridurala si i-am spus ca da si a vorbit el cu doctora anestezista, oricum eu nu stiam nici cum o cheama, nici cum arata. doar ca a trebuit sa-i arat si ei ultimele analize de sange sa stie cum stau.
acum i-am spus eu de la inceput ca vreau anestezie la nastere si a spus ca nu e nicio problema.
eu zic sa ii spui clar doctorei ca vrei anestezie si sa o intrebi daca poate vorbi ea cu anestezistul sau macar sa-ti faca cunostinta cu el.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 36+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput