Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 14
andira spune:
Dayanara - sincer nu stiu exact, probabil nu a vrut sa-mi dea chiar antibotic asa, fara analize, dar a vrut totusi sa-si ia o masura de precautie.
35+
miria_cristina spune:
Fetele, cea mai buna masina, utila si cu intrebuintare garantata pe ani lungi este uscatorul de rufe. Nu conteaza unde il montezi, dar depinde totusi de care iei, ca sa poti sa-l montezi undeva fara scurgere, spre exemplu.
Are capacitate mare si uiti de rufe umede in vreo 2-3 ore depinde cate usuci si la ce temperatura.
Nu-i buna masina 2 in 1 si pe mine ma tenta, dar cum la momentul respectiv aveam o masina buna de spalat, iar uscatorul chiar imiera necesar am preferatsa investesc in unul bun ca tot ma folosesc la greu de el pe timpul rece.
Vechii proprietari uscau si ei in casa si cum n-am nici balcon mare si nici spatiu in baie chiar nu gaseam o solutie pentru rufele ude care la noi sunt foarte multe saptamanal.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Dayanara - sincer nu stiu exact, probabil nu a vrut sa-mi dea chiar antibotic asa, fara analize, dar a vrut totusi sa-si ia o masura de precautie. 35+ |
ah da ok, mie mi.au dat canesten la candida, de aia intrebam iar pt streptococ mi.a luat proba din vagin si din dos :)
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara mersul pe jos, statul in picioare scurteaza colul? saritura cu prajina sau ce anume? |

iar o cauti? sau e just FYI?
35+
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
![]() iar o cauti? sau e just FYI? 35+ |
o caut

m.ai prinsroxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
andira spune:
Miria - banuiam ca asta e cea mai buna solutie, de-aia si ziceam sa te intrebe pe tine, ca stiam ca ai si poti face o comparatie.
Numai ca eu n-am unde sa-l pun, trebuia sa gandesc aranjamentul inca de cand m-am mutat aici, acum e cam tarziu, si ma descurc asa.
Folosesc uscatorul oricum numai cand rufele de pe balcon nu se usuca cu ziele.
35+
andira spune:
Dayanara - esti de coma!!![]()
![]()
O sa ramai in analele odiseii ca ai tinut mortis sa nasti cu o luna inainte (oricum i-ai spune, eu tot prematur zic ca e), si nu i-ai spus nimic mamei pana la nastere
. Mai coci si altceva? ![]()
Da' de ce nu-l pui pe sot la treaba? ![]()
![]()
35+
dayanara spune:
andira ma simt grasa si urata :)
mamei nu i.am zis nici cand m.am maritat civil, la primarie, a aflat dupa un an :)
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
IOANA - Helmifloresul se da la toate tipurile de paraziti intestinali.
Poti sa combini dimineata cu o lingurita de miere amestecata cu seminte crude de dovleac nitel zdrobite, iar dupa somnul de dupa amiaza o lingurita de zahar sau tot miere cu 10 picaturi propolis.
Sigur nu va mai avea nimic.
Este bun, insa de intretinere siropul de Noni sau Aloe, pe care iarasi i-l poti da inca din perioada administrarii Helmifloresului, dar pe care nu-l intrerupi.
Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Trebuie sa-mi fac si eu prog la dr si s-o intreb streptoccoc.
Doar cu antibiotice se poate scapa de el??
Ar fi ridicol sa ajung la cezariana din cauza unui streptoccoc.
Doctora mea de o calmitate de ma scoate din sarite.
Data trecuta eu o intrebam ce sa fac, daca nasc mai devreme, ce analize sa fac, ce imi trebuie pt spital, cum fac ca eu vreau epi.
Iar ea calma : " Daca nasti ma suni" "cu analizele mai asteapta ca sa nu fie prea vechi pana nasti"
" De epi decizi impreuna cu atestezistul"
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna