Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
Acum , ca am
ce s-a mai scris..sa va spunem cate ceva despre noi.
Azi, am facut peste 40 de mucenici (22 de post si 27 de 'dulce').![]()
Am aflat rezultatele Ioanei de la coprocultura si are viermisori
, nu stiu de care, ca inca nu mi-a scanat rezultatul, cumnatul, astept m tarziu. Eu am inceput de ieri sa-i dau 10 pic de 3 x/zi de Helmiflores (merci Cristina
), 10 zile, apoi 10 zile pauza, si continui inca 10 zile. Speram sa scapam de viermisori.
La pranz mananca cu mine ciorba/supa, dim paine cu pate/salam (astea ii plac).
Dar ma intreb daca ii dau suc din fructe (mere, portocale) are ceva?
Evit sa-i dau dulce..
Asa, si ca sa nu va 'intristez' cu povestea Ioanei, va invit (cine vrea) sa vedeti o burtica la 34 de s (pe contul comun de picasa, le gasiti).![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Jasmine spune:
o sa sun maine sa vad ce antibiotic imi da
andira
- da,am fost martea trecuta la analize,desi sotul meu zicea sa nu mergem,ca eu trebuie sa stau in pat
pai trebuie,nu zic ca nu,dar am vrut neaparat sa fac si eu analizele de sange,urina si secretie...si uite ca nu degeaba am insistat,din pacate
honey
- habar n-am de unde m-am pricopsit cu streptococ B
incerc sa ma abtin sa incep sa caut pe net
35+ 
andira spune:
Ioana - imi pare rau de ce ne-ai zis!
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, noi nu ne-am confruntat cu problema asta, dar dr nu ti-a dat un regim sau alimente permise / de evitat?
Multa sanatate, sa scapati repede de ei!
35+
kossir spune:

BRAVO CORIMAMI

BRAVO ALICE 

BRAVO ALINA 2 

Refacere usoara mamici fericite de cadouri superbe 
. Laptic mult si copilasi sanatosi.
Bine ati venit ELIZA VALENTINA, FELIX SI ASTEROPI IOANA
Sa fiti sanatosi si fericiti

Fetele care e treaba cu prieteniile? Am gasit si raspuns lui Jasmine si Miria, merci frumos, dar nu stiiu ce sa fac sa am si eu ![]()
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Jasmine - ce pot sa-ti spun e ca saptamana trecuta, cand am fost la control si m-a gasit cu colul deschis, dr a insistat sa-mi fac si eu culturile de col, probabil tot pentru minunea asta de streptococ, ca parca stiu ca in perioada asta se face analiza.
Si mi-a dat reteta deja, ovule cu Canesten, ca mi-a zis sa nu cumva sa mi se rupa membranele si sa am ceva.
Insa trebuie sa ma duc mai intai la Medsana, sa-mi faca analiza, si abia apoi sa iau ovulele.
Mor de ciuda cu vremea asta!!!
Sper sa nu nasc pana nu trece, ca e jale! Hainutele mele de bb sunt de-alea de mijloc de aprilie insorit, nu potrivite pentru ninsoarea de afara
.
35+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Ioana - imi pare rau de ce ne-ai zis! Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, noi nu ne-am confruntat cu problema asta, dar dr nu ti-a dat un regim sau alimente permise / de evitat? Multa sanatate, sa scapati repede de ei! 35+ |
Inca nu am vb cu Dr de fam.
Multumim!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ramy77 spune:

BRAVO ASTEROPIPAN, BRAVO ALICE!
BINE ATI VENIT ASTEROPI IOANNA SI FELIX MANUEL!

Azi a fost o zi plina de iepurasi!
ANDRA si eu am avut aceeasi problema cu pampers nr.1, dar dupa ce am inceput un bax nou nu mi s-a mai intamplat. Si a mea nu are cuculet
Ma gandeam si eu ca poate nu puneam bine pampersul,dar asa brusc dupa ce am schimbat baxul le-am nimerit ok pe toate?
Nu stiu ce sa zic
IOANACT lasa ca macar acum stii ce are Ioana si cu tratamentul potrivit scapati de viermisori si isi va reveni la normal.Multa sanatate!
GABY, sunteti ok?
Am mai pus ceva pozici la semnatura...
Poze Briana.
dayanara spune:
andira e bun canestenul in caz de streptococ? eu stiu ca se administreaza antibiotic si in caz de nastere antiobiotic iv pe durata travaliului
ioana imi pare rau sa aud ca are viermisori...eu niciodata nu am facut analizele lui ivan, doar cand a fost internat acum 2 ani ....daca il vad bine nu vreau sa.l chinui cu analize, bine, ma refer la cele de sange ca la cele de caca nu se chinuie nimeni
nu gasesc poze cu tine in albumul comun, unde sa ma uit? :)
denisa imi pare ca te simti ok, lucrarile de la casa merg bine nu?
deja ai sterilizat suzete si biberoane? sau o faci inainte sau dupa nastere?
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
KOSSIR - Pai, da accept si gata.![]()

Cristina +32
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
mersul pe jos, statul in picioare scurteaza colul? saritura cu prajina sau ce anume?
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE