Hai Ami ,Anca! Bv Aster, Alice, Cori Iepu (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
Multumim Oana, de mesaj!

Felicitari, Alina2

Ai primit un cadou f frumos de ziua femeii!
Recuperare rapida iar Ioana sa fie cuminte, mancacioasa si necolicioasa! Va asteptam sa veniti cat de curand acasa!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
34+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mihaelagrosan spune:
Andra eu am folosit la Elena si Huggies. Noua ne-au placut mult, sunt putin mai grosi, dar ne-au placut. Vezi doar ca sunt de doua feluri, cei colorati in albastru/rosu sunt mai ieftini (sunt facuti prin bulgaria sau asa ceva), dar aia nu mi s-au parut ok. Cei in ambalaj verde erau cam la acelasi pret cu pampersul si aia erau buni.
Eu acum am cumparat si niste scutece de la DM babylove. Ati folosit careva? Sunt curioasa. Am luat si pampers de-asta nou din bumbac.
Dayanara interesanta paturica. Eu am incercat sa o infas de vreo 2 ori pe Elena, dar mi-a facut crize, nu-i placea deloc, i-am dat pace.
Fetelor eu nu inteleg ce treaba-i asta cu prieteniile, la ce foloseste? Nu oricum vorbim toate aici? Poate ma lamureste careva si pe mine
Mihaela
36+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara jasmine ce portocala ai invins ? :))) ma tot uit si nu pricep diana felicitari prietenei tale! roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
zisesem ca ma duc sa ma lupt cu o portocala maaare
si am invins-o adica am mancat-o
ce probleme am si eu...
35+
andira spune:
Bumbitza - legat de uscatul in casa, vroiam sa-ti zic ca ar fi bine sa ai mare grija.
E foarte posibil sa nu se intample nimic in primul an sau al doilea, dar umezeala se strange, si mai ales vezi ca mucegaiul apare in spatele mobilei, unde nu-l vezi de prima data.
Iti zic asta pt ca sunt patita, din pacate. Mi s-a intins in absolut toata casa, si ar fi trebuit sa mut toata mobila, si sa ajung la zid curatand peretii, ca sa scap de el.
Am incercat cu diverse solutii anti-mucegai, insa disparea o perioda si apoi reaparea. E tare pacatos.
Cu masina de spalat care are si uscator - eu am una Indesit, exact asta http://www.indesit.com.ro/product--WIDL%20126%20Silver--263.html .
Nu sunt foarte incantata, o am de doar 3,5 ani si deja face zgomot mare la stoarcere, daca o pun la rotatie maxima, si mai si tremura uneori, chiar o ia din loc. I-am chemat pe unii sa se uite la ei, n-au putut decat sa constate ca e ok, si ca cica poate e de la pompa de evacuare.
Inainte am avut un Whirpool, care m-a tinut 7 ani fara absolut nici o problema.
Cred ca solutia cea mai buna, daca ai loc in casa, e sa iei un uscator separat. Parca Miria are, poate iti spune diferenta.
Daca nu ai loc pentru 2 masini, cum n-am nici eu, atunci ,masina 2 in 1 e o varianta.
Uite aici am gasit si alte modele de masini cu uscator, desi vad ca sunt mult mai scumpe: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_spalat_&_Uscatoare/Masini_de_spalat_cu_uscator .
35+
dayanara spune:
andira multumim de vesti de la rebiana!
ma bucur ca sunt bine si abia astept s.o vad pe mara!
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
mi-au venit rezultatele de la analiza secretiei si inteleg ca m-am trezit cu streptococ B
scrie asa :
SECRETIE VAGINALA Pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de Streptococcus agalactiae (hemolitic grup B) (++++).
si imi da si o lista de antibiotice la care e sensibil ticalosul asta de streptococ
ooofff!!!
n-am mai avut niciodata
e cazul sa sun la dr maine dimineata,nu-i asa?
35+ 
Bumbitza spune:
Multumesc mult andira
pana acum camera fetei era goala, ne-am mutat abia in vara in apt asta si acolo puneam capra cu haine si cu geamurile larg deschise. Acum ma cam chinui pe balconul din sufra..
35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
andira spune:
Bumbitza - scuze, sper ca n-am fost prea insistenta in explicatiile cu mucegaiul
, ma intelegi de ce ti-am tot zis de el.
Irina avea pe atunci 7 luni si dormea exact in camera unde a aparut prima data si am ramas marcata de faptul ca nu mai scapam de el
.
Jasmine - da, cred ca ar fi bine sa vorbesti cu dr.
Bine macar ca ai apucat sa faci analizele. Vroiam sa ma duc si eu joi, dar unde sa mai ies pe vremea asta???
35+
dayanara spune:
jasmine imi pare rau! oricum e bine ca s.a depistat, asa poti urma tratament, cred ca cel mai bine e sa vb cu medicul
aici analiza asta mi.a dat.o in mana medicul, dupa ce mi.a zis ca e ok...daca nu ar fi fost ar fi dat tratamentul direct, azi mi.a recoltat iar, sper sa iasa bine
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am dormit un pic si ma simt mult mai bine.
Vroiam sa ma duc la cumparaturi dar pe vremea asta nu are rost. Pana ajung inchide magazinul
.
Urasc zadapa,iarna frigul!!!!
Nu mai tin minte ce vroiam sa zic si cui![]()
Diana - fericitari prietenei
Ma bucur ca Rebiana e bine
De la ce apare oare streptococcul asta ??
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna