Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Ce ras molipsitor are Sophie !!! Imi place la nebunie de ea, e o frumoasa vesela. Si noile poze, cu martisor, sunt deosebite , creste minunea mica..

Am si eu cateva pozici, mi-e cam lene sa le pun..va anunt daca mi-o infrang..

Pup Mada, ce mai face Irinuku?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Noapte buna dragelor, va prind dimineata!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Lali, nu fii trista.. Imi pare rau..

Mergi la inceput

Are cineva www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/robot_de_curatat_-_aspirator_irobot_roomba_555--59448" target="_blank">aspirator dinasta? Mi-as lua dar nu stiu cat e de bun, oare chiar trage bine prafu? Ca ma gandesc ca o va lua de-a busilea piticu si trebuie sa fie curat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Are cineva www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/robot_de_curatat_-_aspirator_irobot_roomba_555--59448" target="_blank">aspirator dinasta? Mi-as lua dar nu stiu cat e de bun, oare chiar trage bine prafu? Ca ma gandesc ca o va lua de-a busilea piticu si trebuie sa fie curat ...

Yo nush...nu prea ma pricep la d-asta.

Multumim tare!! Hai,pune poze!! Yo abia astept, de fiecare data sa vad pozele voastre!!

Mergi la inceput

Ioana nu pui poze cu Carol? Nu l-am mai avzut de multisor pe micul printz

Mergi la inceput

E smecher,oricum. Face treaba singur. Tare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara, buna seara..iaca vin cu sanioara...nu...la Londra e soare si uscat, dar la voi, din cate se pare...NU.

LA MULTI ANI, ADELA!Sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie.

La multe lunite sarbatoritilor de azi - Darius, Robert, Iris Teodora, Annabelle si Adam. Sa cresteti mari puisori.

raluk flicitari pentru iesire. ma bucur ca a fost mai bine decat va asteptati si ca Alex a mancat. incet, incet, se va obisnui. multumesc si pt articolele despre lapte. azi am ost la farmers market si am cumparat niste vacuta care are gust ca acasa. a factu repede tata o supa cu galuste si un rasol for tomorrow. am cumparat si lapte prins din ala adevarat si niste lapte nepasteurizat organic. tipa care vindea laptele si branza si iaurtul era o romanca asa ca am intrebat mai multe despre ferma de unde provin. si ne-au spus ca vacutele pasc libere.

asa...in rest...cam pe langa casa.

uka un tzoc si de la mine. ai fost de coma cu pizza aia si cu saracu' delivery guy. sa-ti fie de bine salata. cred ca e mai sanatoasa.

monique multumesc si succes mult la serviciu. si eu subscriu la ce zici tu - fara lapte e de neconceput pentru mine. la carne pot renunta, no problem...desi nu o fac.

fragutzo im icer scuze...am plecat aseara si dusa am fost. m-a adormit fiul pe mine. sper sa treaca DA fetei frumoase si sa vii cu ceva mai multe lamuriri de la alergolog.

elle . cat despre caii de dar...asa e.

andra sa-ti fie de bine tratamentul pentru ten. ce pota mi-ai facut de struguri si tre' sa astept pana maine.

multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase si comentariile la chicotelile lui fiu-meu si la vocea mea "suava".

stiu ca mai voiam sa spun ceva...dar ce? era ceva important.

lali un si pentru tine. la multi ani tatalui tau. si nu te mai lauda cu papanasi, da? ca scot si io artileria grea...crema de zahar ars...cam ars...dar tot buna a fost. am luat exemplul nelei - numai dimineata. iar masa de seara - fructe sau rabdari prajite.

poate imi aduc aminte si ce voiam sa zic - mult succes miha cu vanzarea apartamentului.

liliacule cum mai e cu spuma marii? si la noi s-a intamplat de multe ori cand face n-spe mii de kk pe zi...dar nu i-am dat nimik si ii intrecea. azi l-am incercat iar cu un varf de lingurita de mar. clar...nu-i place...asa se scutura parca ii era frig. si doar era mar de acasa, de la bunica-mea din gradina. copt si dulce.

am dormit rau azi noapte. am visat numai tampenii...ca a murit bunica-mea...ca a murit fiu-meu...ca de apt eu avusesem gemeni si am ramas fara nici unul. tampenii.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Ce ciudat...nu-mi pastreaza commenturile pe picassa. Nush de ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mai va rog eu nu mai vb de papanasi,cozonaci si alte alea
Uka,Irinel tocmai s-a trezit m-a craonit putin ca l-am curatat in nasuc si acum sta langa mine,ar vrea sa va scrie si el ceva dar cu picioarele(tot da din craci pe tastatura mea),multumesc de intrebare,Carinuta ta e o finuta si face somn la ora asta nu ca "bagabondul" meu care abia incepe "viata de noapte"
LALI nu fi trista
MANGA TE
ANDRA si pe tine te ,nu pot scrie mai mult ca ma bombardeaza fii-mio

Mergi la inceput