Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 7
hepilica spune:
Beatrice - nu am vazut mesajul din capitolul trecut. imi pare tare rau.
felicitarie din tot sufletul pentru sarcine.
ref hipertiroidie, hai ca mai sunt sanse sa pastrezi sarcina, nu te da batuta. am trecut si eu prin ceva similar. da-mi un pm cand esti pe aici si iti dau ceva info, poate iti vor fi utile. stiu un super endocrinolog specializat pe probleme de infertilitate, face parte din comisia de fiv de la medlife. hai, fii optimista. da-ne de stire, spune-ne cum esti.
of, draga de tine. imi imaginez ce e in sufletul tau. hai, roaga-te la DD pentru puiutul pe care il porti in pantec. trebuie sa fie bine. sunt alaturi de tine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Eu va ofer un papanas cu smantana si dulceata de struguri cald,si un pahar de ce vreti voi,deoarece tatal meu azi a implinit 47 de ani Lali Lacra de Paul-Iulian Paul-Iulian...Paul si mamica lui fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata Nasterea lui Paul_Iulian |
Mooaama ce bine arata papanasii! Ne dai si noua reteta pliizz?
Sa-ti traiasca taticul, sa se bucure de voi si de nepotel. Sa inteleg ca v-a facut o vizita?
happy_uka spune:
pe acasa tv e LoveStory
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka pe acasa tv e LoveStory Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Parca erai singura acasa, eu zic sa nu te uiti
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mkunigunda
Parca erai singura acasa, eu zic sa nu te uiti _ Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009) O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
E unul din filmele mele preferate, asa ca o sa ma uit
Oricum plang mereu la el, macar bine ca nu ma vede nimeni sa-mi zica "galma lacrimogena"
Da voi unde ati disparut toate? Faceiti baitze la bebici?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
Buna seara si de la noi
Vai ANCO ce baietii frumosi ai tu,sunt niste scumpi si niste zambareti
LALI sa-ti traiasca tatal si sa te bucuri de el
UKA sa treaca durerea de cap
MIHA eu sunt multumita de ap cu abur,il folosesc la spalat canapeaua,nu iese ea ca noua dar oricum e bine
Am mai citit dar am uitat, toate fetele sa nu se supere ca nu le-am mentionat
Noi am fost la tara,a fost soare si a stat si baiatul putin afara.Din cauza ca am fost plecati i-am dat piure de la borcanas si spre mirarea mea l-a mancat pe tot,cu cel normal nu mi-a mancat niciodata atat de mult
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mkunigunda
Mooaama ce bine arata papanasii! Ne dai si noua reteta pliizz? Sa-ti traiasca taticul, sa se bucure de voi si de nepotel. Sa inteleg ca v-a facut o vizita? _ Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009) O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
Cine,tata?Eeei as,i-am dat un telefon,i-am urat la multi ani si cam atat. Imi pare tare rau,dar mai bine ma simt aici cu voi decat cu el ,acasa unde am crescut..M-am abtinut cu greu ,am vrut sa merg sa il vad dar stiam ca ma intristez,nu mai e la fel de incantat ca inainte cand ne vede.Voi merge acasa duminica viitoare.Ar fi fost ziua mamei mele...Dar nu voi fi trista,nu in seara asta...Stiu ca mama e bine unde este,stiu ca m-a iubit mult,si ma viziteaza des in vis. Vreau si eu pupici,cine imi da?(stiu ca sunt o plangacioasa,dar mai stiu si ca noi aici ne iubim mult unele pe celelalte,asa ca indraznesc sa cer kisses and hugs)
Beatrice felicitari...Nu dispera cu hipertiroidia,mergi la medic,sunt sigura ca se poate face astfel incat sa nu patiti nimic nici tu nici bebelul.
Uka, la Love story ma uit acum... nu l-am vazut niciodata cap-coada si ma enerveza ca stiu finalul..Mereu ma astept sa se schimbe,si ea sa nu moara.
Cat despre reteta de papanasi,e cea mai simpla cu putintaca doar nu am timp de complicatii 500 gr branza framantata,250 gr faina, 2-3 lingurite zahar,o lingurita bicarbonat de sodiu,nestins,2 oua. Le pun toate in castron,+ esente,amestec,formez gogosicile,le prajesc si le "ornez"cu smantana si o dulceata ceva mai acrisoara,si pap de obicei 3-4.Aluatul nu tre sa fie tare,dar nici sa curga,ceva mai tare decat la gogosile pe care le pui cu lingura in tigaie.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
mkunigunda spune:
O sterg si eu miseleste, ma duc la
Noapte buna si vizionare placuta Uka!
Tema ptr maine: para se da cruda, fiarta sau coapta?
andraiulia spune:
Eheee...ce film. Ce amintiri...de adolescenta.
Ma duc sa-mi iau niste struguri. Am pus poze...acum se incarca filmulete, ca mi-am dat seama ca nu prea am pus. Asa ca...asa, din ultima vreeme.
mkunigunda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Cine,tata?Eeei as,i-am dat un telefon,i-am urat la multi ani si cam atat. Imi pare tare rau,dar mai bine ma simt aici cu voi decat cu el ,acasa unde am crescut..M-am abtinut cu greu ,am vrut sa merg sa il vad dar stiam ca ma intristez,nu mai e la fel de incantat ca inainte cand ne vede.Voi merge acasa duminica viitoare.Ar fi fost ziua mamei mele...Dar nu voi fi trista,nu in seara asta...Stiu ca mama e bine unde este,stiu ca m-a iubit mult,si ma viziteaza des in vis. Vreau si eu pupici,cine imi da?(stiu ca sunt o plangacioasa,dar mai stiu si ca noi aici ne iubim mult unele pe celelalte,asa ca indraznesc sa cer kisses and hugs) Beatrice felicitari...Nu dispera cu hipertiroidia,mergi la medic,sunt sigura ca se poate face astfel incat sa nu patiti nimic nici tu nici bebelul. Uka, la Love story ma uit acum... nu l-am vazut niciodata cap-coada si ma enerveza ca stiu finalul..Mereu ma astept sa se schimbe,si ea sa nu moara. Cat despre reteta de papanasi,e cea mai simpla cu putintaca doar nu am timp de complicatii 500 gr branza framantata,250 gr faina, 2-3 lingurite zahar,o lingurita bicarbonat de sodiu,nestins,2 oua. Le pun toate in castron,+ esente,amestec,formez gogosicile,le prajesc si le "ornez"cu smantana si o dulceata ceva mai acrisoara,si pap de obicei 3-4.Aluatul nu tre sa fie tare,dar nici sa curga,ceva mai tare decat la gogosile pe care le pui cu lingura in tigaie. Lali Lacra de Paul-Iulian |
Nu mai fi tristuta, uite te si te imbratisez cu mult drag, de cate ori vrei tu, bine?
La reteta, ce fel de branza pui, de vaci?
La noi papanasii se fac din branza de vaci amestecata cu gris si ou, se fierb in apa, se scot si se tavalesc prin pesmet prajit cu zahar. Se sevesc fierbinti, cu smantana deasupra.