Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 6
anco spune:
si eu dau pup, happy
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
moni_iulia spune:
pt toate fetele nu doar pt cele cu dureri de cap
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
mary_07 spune:
Uka(bolduit,colorat,marit) ,dau si eu un mare
Si tati nostru e la fotbal cu socru'so...da' mi-a promis ca maine seara ies eu cu fetele (aka cumnatele ),de 8 martie
a se observa ca noi numa' cu neamurile iesim,sa avem "observatori" de nadejde
Asta seara cica is Flamingo Boys la noi in mall,dar am aflat prea tarziu....
Anco,scumpi tare baietii tai ; si au niste ochi...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anco spune:
pai tu mary, daca imi ziceai mie ca te intereseaza, te anuntam eu de flamingo , dar asa, daca eu nu pot pleca de acasa, ca n-am cu cine lasa picii, sa moara si capra vecinului.
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
mary_07 spune:
Ne-a scris Beatrice75 in cap trecut,abia acum am vazut
"Chiar daca este off-topic, am promis fetelor ca le tin la curent. Hepilica, mi-am facut test de sarcina-pozitiv, HCG-confirmat sarcina. Insa in loc sa ma bucur, plang de mama focului ca nu am apucat sa-mi tratez hipertiroidia. Ce situatia ingrata!Ma tratez de endometrioza, raman natural si exact in luna cand mi se descopera hipertiroidia si raman gravida"
Felicitari si multa sanatate
Anco,ntz ntz ntz...cum ai putut sa faci asa ceva? Eu te consideram my best friend ever ,te-am lasat chiar sa stai in orasul meu,te-am ajutat cu mii si mii de sfaturi...ru-si-ni-ca
Glumesc
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uka - eu mami . hai, sa treaca durerea de cap... ca sa fii in forma in noua saptamana. ai mancat ceva? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Hmm..
Sa va spun, sa nu va spun..am gatit
Acuma nu va imaginati cine stie ce, mi-am facut o salata de ton cu porumb si rosii, e o bunaciune..acum o devorez si-s tare mandra de mine..
Da-s trista ca undeva in oras, un angajat de la o anume firma de home-delivery, sta cu ochii pe telefon si ofteaza.. el stia ca e lege, duminica seara la milea se haleste pizza si salata... mi-e oarecum mila de om, sper sa nu se mai repete, sa fie de la durerea de cap?
Merci de pupi, by the way..
Ce-ai facut in weekend? Ca de obicei, singura la volan cu voltajii? Esti tare dulce cum povestesti..Maia papa mai bine? Eu azi iar nu i-am dat Carinei legume pt ca eu insami am fost leguma dupa seara de ieri..am iesit cu copchilu la carciuma (iar)..dar nu a fost ok, a dormit rau dupa ce ne-am intors la 1 noaptea acasa..pariniti iresponsabili..Da jur ca n-am vrut sa merg da am primit atatea telefoane..de parca sunt mama omida frate fara mine nu se mananca eeee ca m-am enervat, asa stare nasoala am avut!! da..mi-a stat in gat si papanasu mult asteptat...nah ca iar ma ia durerea de cap
Ia sa caut mai incolo pupi ca efectul astora 2 s-au dus...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
citat din mesajul lui mary_07 Asta seara cica is Flamingo Boys la noi in mall,dar am aflat prea tarziu.... |
...ce ratare! ce ratare! vezi daca iti sta gandul la laptic, papica, diversificare, culcat, sculat, schimbat...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Uka,papanasul meu ti-a stat in gaaat?? Cum,in gatul tau frumos a stat papanasul meu bun? Si nu ai dat cu nici o licoare sa se duca? Ca eu am lasat .Lasa iubita ca data viitoare o sa doarma bine in deplasare.Noi am fost lao petrecere de cununie civila cand avea bebelul 3 saptamani si a fost tare cuminte,a dormit tot timpul,am mai fost plecati mai mereu dupa,si la fel,a facut nani cumintel,a facut nani si cand am ajuns acasa ( craa,craa)
Lali Lacra de
Paul-Iulian
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...ce ratare! ce ratare! vezi daca iti sta gandul la laptic, papica, diversificare, culcat, sculat, schimbat... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Apropo de asta, in tineretile mele, prin 2003-4 , merg la un 8 martie cu sefa mea de atunci, 2 buc verisoare, vreo cateva prietene ..si habar n-aveam ce ne astepta..clasic, barul plin de fete, venirea striperilor intarzie pana pe la 12-1 (strategic, ca sa ne imbatam noi asteptand) si cand sosesc bajetii, m-am socat..
Nu numai ca erau atat de dezbracati (de tot ), dar de reactia fumeilor..cata disperare, sau cum sa-i spun? dezmatz..Io nu-s vreo pudica, m-am uitat la tot ce era de vazut, dar ma scarbeau gagicile alea care le puneau bani la slip si urcau pe bar sa danseze cu ei, sa fie atinse...jesus! Acuma sper ca nu jignesc pe nimeni, poate o fac iar de oaie, dar am ramas cu un gust naspa, si nici nu mai merg vreodata..
M-am simtit low de tot..
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Uka,papanasul meu ti-a stat in gaaat?? Cum,in gatul tau frumos a stat papanasul meu bun? Si nu ai dat cu nici o licoare sa se duca? Ca eu am lasat .Lasa iubita ca data viitoare o sa doarma bine in deplasare.Noi am fost lao petrecere de cununie civila cand avea bebelul 3 saptamani si a fost tare cuminte,a dormit tot timpul,am mai fost plecati mai mereu dupa,si la fel,a facut nani cumintel,a facut nani si cand am ajuns acasa ( craa,craa) Lali Lacra de Paul-Iulian |
Nu al tau, dragutza..cel luat aseara la carciuma aia..
Cateodata cred ca se deoache...nu-s superstitioasa dar mereu cand iesim e alt piu de om, o vad ca nu se simte bine, in nicio pozitie nu sta confortabil..M-am simtit vinovata ca o chinui...sper ca la urmatoarea iesire sa fie in aer liber