Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
va tzuc fetelor! ce faceti voi duminica seara?
noi am fost plecati tot we, ca de obicei. azi l/a dus pe Carol la Zoo. a fost teribil de incantat de PESTI. ce/a mai tipat la ei si ce i-a mai certat, si ce-a mai dat cu manuta in geam . si i-au mai placut pelicanii care faceau o galagie de nedescris. mai tarziu o sa pun si cateva fotografii daca vreti sa vedeti.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
Salutare!!!
Pupa Dana cu drag dovleceii sarbatoriti! sa cresteti mari si sanatosi!
Ellenuta daca vrei musai perie din aceea, ti-o vand eu pe a mea la jumatate de pret..am primit-o cadou de la un Mos Craciun grabit si obosit care a considerat ca bigudiuri sau perie este una si aceeasi chestie..pe mine nu ma ajuta deloc, am folosit-o de vreo 3-4 ori...sta in baie si s-a pus praful pe ea;
pentru mamicile din Cluj si din imprejurimi..in Polus, exista un studio foto vis a vis de Carrefour, unde au 3 costumase dragalase ca cele din situl Ukai..buburuza, floricica si albinuta, parca..si fac sedinte foto cu copilasi;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
andraiulia spune:
Buna seara!!
Anco, puii tai dragi sunt tare dulci si grasunei. Falcosi foc!!
Elle, s-o stapanesti sanatoasa pe care o vrei tu. In Carrefour Feeria o aveau si pe cealalta, ca mi-am luat si eu alta si am vazut-o si pe aceea. So, daca va ajuta cu ceva...
Noi azi am fost la plimbarel toti 3, dar am inghetat imediat. Apoi am fost sa-mi fac un tratament facial, de intretinere....apoi pe-aici, pe acasica. Acum as mai pune niste pozici. Sa ne vedeti la prima lingurita de morcovel. Pe 4 martie, deci noi la 5 luni si jumatate putem considera ca am inceput diversificarea. A mai gustat ea acum vreo luna, o sg data un pic de cereale, ca mi-era teama ca nu se satura si asa a zis doc. Dar nu era aia problema,so...nu s-a repetat.
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 va tzuc fetelor! ce faceti voi duminica seara? noi am fost plecati tot we, ca de obicei. azi l/a dus pe Carol la Zoo. a fost teribil de incantat de PESTI. ce/a mai tipat la ei si ce i-a mai certat, si ce-a mai dat cu manuta in geam . si i-au mai placut pelicanii care faceau o galagie de nedescris. mai tarziu o sa pun si cateva fotografii daca vreti sa vedeti.Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Nooormal ca vrem,caat mai multe...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
alex25 spune:
Diana nu pot decat sa va tin pumnii, ca sfaturi nu ma pricep.
Vik sa iti traiasca sotul!
Elle felicitari pnetru masuratorile Annei si tinem pumnii sa fiti ok dupa Rotarix, joi il dau si eu!
Carinablanca ma bucur ca a papat Maria bine, stiu ce stres poate fi cand nu papa.
Lali tinem pumnii sa iasa repede si al doilea dintzoc.
Anamaria felicitari pentru dintisorul aparut fara probleme, asa sa iasa toti!
Uka esti totala cand esti in vizita la soacra, incat imi vine sa pup monitorul, practic exprimi sentimentele mele cand ma aflu in aceasi situatie!
Croco au tot nu am inteles treaba cu stimularea. Deci am inteles ca nu ai pus-o pe burta ptr ca nu ii placea si astfel nu ai stimulat-o ca sa se poata intoarce si rostogoli...dar cum trebuie stimulata treaba asta?
Frangutza imi inchipui ce e in sufletul tau din cauza DA-ului asta pacatos, tin pumnii si pupam fetele.
Raluk sa va fie de bine plimbarea, ma bucur ca v-ati incumetat.
Wooow Techila spanac, pepene galben, dar sunteti pe val dom'le nu va incurcati! Bafta!
Gataaaaa, sut tare, sunt tare!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multe lunitze fericite IRIS, ANNABELLE, DARIUS, ROBERT, ADAM
La multi ani ADELA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Salutare!
La multi ani sarbatoritilor dragi de astazi!!
Anco - ti-am vazut piticii dragi, mami. Sa te bucuri de ei, sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Raluk - felicitari pentr iesire.
ref miere: la albine se da o substanta care contine streptomicina. aceasta substanta se pune numai toamna in stup ca sa nu ajunga in miere (toamna albinele stau in ghemul de iernare din stup, nu culeg...ca n-au de unde, nu produc miere). albinele traiesc 30 zile, iar cele de iarna traiesc 3 luni. cele de iarna care consuma substanta mor pana la culesul polenului, primavara, prin urmare substanta nu are cum sa ajunga in miere.
niste idioti care au tratat albinele primavara cu varachet (substanta care contine streptomicina) pt ca au iesit din iarna bolnave, au dus mierea la Apicola pt export in germatia. cei din germania au refuzat 20 t miere pt ca au gasit streptomicina in ea.
prin urmare, e putin probabil sa ajunga in miere streptomicina sau alte substante. nimeni nu e nebun sa puna substanta in sezonul activ al albinelor.
e adevarat ca astia de la stat prelucreaza mierea si 100% nu mananci miere naturala fix din stup daca o cumperi de la supermarket. dar nu cred sub nicio forma ca e contaminata.
pentru cine nu stie, mierea de salcam nu zaharizeste pt ca are preponderent fructoza.
restul tipurilor de miere cristalizeaza, zahariseste pt ca contin preponderent zaharoza.
de lapte nu stiu nimic . ma incred in tine.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Hello girlies!!
Sunt home alone, tati e cu baietii..Am culcat pitica. da' am o durere de cap ...zici ca cineva se joaca cu picameru in sinapsele mele..
Imi joaca randrile in fata ochilor, bine ca nu e mult de recuperat.
Cine da un pup sa treaca?? Sa vad cati pupi strang
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Hello girlies!! Sunt home alone, tati e cu baietii..Am culcat pitica. da' am o durere de cap ...zici ca cineva se joaca cu picameru in sinapsele mele.. Imi joaca randrile in fata ochilor, bine ca nu e mult de recuperat. Cine da un pup sa treaca?? Sa vad cati pupi strang Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
hepilica spune:
uka - eu mami . hai, sa treaca durerea de cap... ca sa fii in forma in noua saptamana.
ai mancat ceva?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.