Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
IRIS
ANNABELLE
DARIUS
ROBERT
ADAM
La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
ADELA
La multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puii tai frumosi si de cei dragi!
Eva
Anna
papa bun
anco spune:
bravo ellenuta, deci tu ai si primit deja cadoul!
daaaaaaaaa, de-aia am si pus pozele sa vedeti si voi ce incantare e la masa de legume la noi
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
sarbatorim jumate de an
alex25 spune:
Buna seara!
ufff, sunt cu 2 capitole in urma, sper sa apuc sa recuperez unul in seara asta si unul dimineata, sunt insa multumita ca acasa e aproape gata curatenia, renovarea, reechiparea....etc...asa ca sunt fericita partial.
Va pup si sper sa revin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Liliac sper ca Radulescu e mai bine si ca a functionat orezul.
Dana felicitari pentru merisor si pupam fetele delicate.
Nela imi pare rau ca nu i-a priit Anei para, dar sunt sigura ca va papa ea piersucuta si bananuta, ca doar e fata de comitet.
Techila nu pot sa cred, ce scor incredibil, 43-0...oooof, greu dom'le greu, cum ziceam eu in trecut. Noi momentan am renuntat la lingurita ptr vreo cateva zile la sfatul dr, sa vedem ce se intampla de maine.
Uffff, gata bucatica din 101, ma bag la 102.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ellenuta spune:
da, l-am primit, insa, eu o vroiam pe aia (cand mi se pune pata pe ceva, mi se pune, nene).. vad eu cum fac sa o dau pe asta inapoi si sa mi-o iau pe aia .. sper sa nu ajung ca in zicala aia .. "nemultumitului i se ia darul" ..
deci acum am modelul www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=209&itemId=24122" target="_blank">asta iar eu musai il vreau pe www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=209&itemId=10643" target="_blank">acesta ..
Eva
Anna
papa bun
monique02 spune:
Buna seara,
Raluk imi pare bine ca ati avut o iesire, incet incet o sa va obisnuiti. Pana la urma plangea si acasa, si e bine sa se obisnuiasca si in alte medii.
Cu laptele asta ce sa zic, eu nu as putea sa renunt pt ca beau zilnic, eu ca sa fiu sigura iau din acela ecologic de la dorna. La carne renunt oricand, dar nu si la peste.
La noi regula in casa este ca nu avem si nu gatim nimic din ce sa poata manca linistiti si copiii.
Manga sunt super filmuletele cu Aidan, e un dulce.
Lali_mete spune:
'na seara gagici!sarbatoritii,La Multi Ani Adela,sa fii fericita alaturi de Calin si Alexia Maria;
DariusRobertIris TeodotaAnnabelleAdam Joshua.
Eu va ofer un papanas cu smantana si dulceata de struguri cald,si un pahar de ce vreti voi,deoarece tatal meu azi a implinit 47 de ani
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
alex25 spune:
Miha multa bafta la apartament...nu imi dai si mie pe PM unde anume ai pus anuntul, sa vaza si ochii mei?
Luto stii ca esti si prietena mea, da?
Suede si tu, si tu...sa stii!
N-am retinut unde, dar am citit ceva de mancat ca poarcele si soatzele sa ste cu copchii, sa stiti ca ma inscriu si EU, sa nu carecumva sa ma uitati!
Lutoooooo poza aia cadou m-a dat pe spate, Doamne, ce ochiiii!!!!
Stiam si eu raspunsul la testarea semestriala dar am absenta cu motivatie, uuufff, am ratat laudele!
Gata si 102...ma bag la 103!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco POZE DE ASTAZI http://picasaweb.google.com/117954449487692002611/Avem6Luni?authkey=Gv1sRgCJmbo7PigKvcqAE# anco, mamica de robert si darius (07.09.2009) poze sarbatorim jumate de an |
Ai niste baieti numai buni de papat...alte cuvinet sunt de prisos,ce mai,orice as vrea sa spun,deja s-a mai spus)
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian