Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ioi..superba piciulina ai tu, Andrushka

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

In primult rand vreau så-i urez Adelei La multi ani ! Multå sånåtate iti doresc!

La multe lunite, sårbåtoritilor de azi Darius, Robert, Iris Teodora, Annabelle si Adam

Raluk ce fain ca ati iesit in sfarsit din casa pentru mai mult timp..Ma bucur ca nu ai fost stresata si ca el a papat macar bine 'prin strainatate'..Cu siguranta asta e doar inceputul.Asteptam så ne mai pivesteti pe unde mai mergeti asa in mini-cålåtorii

Miha felicitari pt apartament! så il ståpåniti sånåtosi!

Ce am ras la aia cu 'Ce vor femeile de la barbati!'

Anco så iti traiasca puisorii si så fie sånåtosi!Am vazut poze tare frumoase..Sunt niste baietei tare drågålasi!

Elle cred ca voi face si eu mucenici( noi spunem sfinti)..ai vreo reteta la indemanå?

Nela am vazut poze frumoase, frumoase cu voi..Ana se face mai frumoaså pe zi ce trece..Ochii ei devin din ce in ce mai expresivi.Imi vine så o pap toata cand zambeste.Cum mai stati cu påpica?Nu te necåji daca intr-o zi nu are acelasi apetit, se intampla si la oameni mari.Pot fi zile mai multe si crede-må ca nu e neapårat så fie asa, ci poate så ii revina apetitul cand nu te astepti.

Lali multa sånåtate tatålui si La multi ani!Måi, ce pofta mi-ai facut cu papanasii aia!..O reteta ceva?!

te dulce ca esti o fata tare specialå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

delia te pupa, draga mea. cum mai sunteti cu mutatul. parca ziceati ca in luna martie? un pupic drag si pentru frumoasa Bucovineanca.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutzule tu ai perie roz? sa vad daca reusesc s-o inapoiez pe asta si vorbim.

andra delicioasa sophie a ta .. se cam stramba ea la morcovete. iar cand rade in hohote la baita, imi vine s-o pap toata.

lali sa fie sanatos taticul tau! eu te imbratisez cu drag, stii tu mami de ce! super papanasii!

uka sa treaca durerea de cap. e delicioasa carina cu buburuzele ei in urechiuse .. iar pozele cu ea in genta sunt super. de comentarii nu mai zic nimic .. ai talent!

kinga eu ii dadeam para cruda evei.

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Merci mult de pupici si imbratisari... Iulika am pus reteta mea mai pe la pagina 7,Kinga ,branza de aia proaspata,moale,de vaca,noi ii spunem framantata,altii i spun "dulce".Eu vin din Moldova(de la Botosani) si facem ceva fiert,dar seamana cu branzoaicele,ceva mai mici,si le spunem "chiroshti"

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Elle !le-ai si vazut !! Ce tare esti
Abia acum vroiam sa pun linku'.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

iulika daaaaa, am.

1 kg faina
2 lingurite drojdie
250 g zahar
200 ml lapte cald
150 g unt
5 linguri ulei
60 g rom
5 oua
vanilie
coaja de lamaie
nuca macinata

toate ingredientele (oua, faina, zahar) trebuie sa fie la temperatura camerei!!

Mod de preparare

Se pune faina cernuta intr-un lighenas, se adauga maiaua (obtinuta din 100 ml lapte cald, 50 g drojdie, 3 lingurite de zahar si putina faina), laptele caldut si incalzit cu 250 g zahar, galbenusurile frecate cu sare si 150 g unt topit;

Se framanta bine, se adauga albusurile batute spuma si se framanta bine cam 30 de minute (poti s-o pui si in masina de paine la framantat dar mai putine minute);

La sfarsit se mai adauga 5 linguri de ulei si se lasa aluatul la dospit circa 2 ore;

Din aluat se fac snururi groase de-un deget, care se impletesc si rasucesc in forma de 8. In tava unsa cu ulei se pun "sfintisorii", care se ung pe deasupra cu ou batut. Se rumenesc in cuptorul bine incins, se scot, se ung cu miere din belsug si se presara cu nuca macinata.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Elle !le-ai si vazut !! Ce tare esti
Abia acum vroiam sa pun linku'.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

eu sunt pe faza mereu si verific ce poze noi ati mai adaugat .. hihi ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Uka esti geniala.Pe cuvantul meu

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Ellenuta dar stii ca de data asta trebuie sa faci "sfintisorii" de post,nu? Ca suntem in post,si reteta ta are oua,lapte,unt ...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput