Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Elle !le-ai si vazut !! Ce tare esti Abia acum vroiam sa pun linku'. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Må omori cu zile!!Nu ma mai satur så ma uit la pozele Carinei!! e o splendoare!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Si eu l-am vazut pe Aidan...hihihi..ce-mi place de el cum chicoteste! Pfiu ce copil frumos ai tu acolo ! Cica "ai ma, tu stii sa razi?" 
Mada, de ce nu -ti convine ca mai "trebaluieste " Iri? Mandra mea s-a culcat la 8.30 dar la 1 se trezeste, apoi la 2, la 3...si tot asa 
..asteptam zile/nopti mai bune..
Anco, i-am vazut si eu pe frumosii blue-eyez! Superbi pustii, sa-ti traiasca!
Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
fetelor nu sunt in stare sa descarc/incatc fotografiile acuma. zici ca m-a lovit trenu'. imi ard obrajii, sunt mai ceva ca un morcov fiert, febra nu am ... ma doare si-un san.... nici nu stiu daca e un oarecare inceput de mastita sau ma ia vreo raceala. maine va arat, promit!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Elle !le-ai si vazut !! Ce tare esti Abia acum vroiam sa pun linku'. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
frumoooasaaaaa...dementiala...iar comentariile ce sa mai zik...
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Må omori cu zile!!Nu ma mai satur så ma uit la pozele Carinei!! e o splendoare! ![]() ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Sarumana...pozele astea mi se pareau neinteresante, nu vroiam sa le postez...
Mereu mi se intampla asa
Si de fiecare data poza la care vroiam sa renunt e cea mai comentata si haioasa...
Am o problema cu selectia asta..
Ma bucur ca v-au placut, o sa-i transmit
madalina84 spune:
UKA e o scumpa Carina
iar de tine ce sa zic esti fenomenala si cu pozele si cu comentariile
"Trebaluieste" Iri in jumper acum,barem sa se oboseasca de tot
,avem si noi o poza cu dejtu in gura dar le descarc maine
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor nu sunt in stare sa descarc/incatc fotografiile acuma. zici ca m-a lovit trenu'. imi ard obrajii, sunt mai ceva ca un morcov fiert, febra nu am ... ma doare si-un san.... nici nu stiu daca e un oarecare inceput de mastita sau ma ia vreo raceala. maine va arat, promit! ![]() Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
Aide mai, ce sa fie? Maseaza bine sanul, pune pompa.. Bea un ceiutz si baga-te in pat, maine o sa te simti mai bine. Te pupam !
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor nu sunt in stare sa descarc/incatc fotografiile acuma. zici ca m-a lovit trenu'. imi ard obrajii, sunt mai ceva ca un morcov fiert, febra nu am ... ma doare si-un san.... nici nu stiu daca e un oarecare inceput de mastita sau ma ia vreo raceala. maine va arat, promit! ![]() Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
de control. baga o pompa sau pe Carol ca nasol dk o lasi. pupam fata imbujorata.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Lali_mete Ellenuta dar stii ca de data asta trebuie sa faci "sfintisorii" de post,nu? Ca suntem in post,si reteta ta are oua,lapte,unt ... ![]() Lali Lacra de Paul-Iulian |
eu nu tin post ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Iulika29 spune:
Elle sår'na pt reteta.

Maine execut si io sfintisori.
Lali am gasit
si reteta ta, dar astept vreun moment så fac si din aia..acum ajunge cu sfintisorii![]()
Si voi pune si io poze uite asa så va fac in ciudå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå