Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 11
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Si eu l-am vazut pe Aidan...hihihi..ce-mi place de el cum chicoteste! Pfiu ce copil frumos ai tu acolo ! Cica "ai ma, tu stii sa razi?" Mada, de ce nu -ti convine ca mai "trebaluieste " Iri? Mandra mea s-a culcat la 8.30 dar la 1 se trezeste, apoi la 2, la 3...si tot asa ..asteptam zile/nopti mai bune.. Anco, i-am vazut si eu pe frumosii blue-eyez! Superbi pustii, sa-ti traiasca! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
sar'na.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Andraiulia gogosica ta e o zambareata!!Doamne ce am ras!Ce distractie acolo!Imi place mult!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
RAZBUNARE FEMININA 1*
Azi
fata mea implineste 21 de ani si sunt
incantat ca este ultima
pensie alimentara pe
care i-o dau, asa ca am
chemat-o si i-am zis
-Fetita mea, vreau sa te duci la
maica-ta
acasa cu cecul asta si sa-i spui ca
asta este
ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei,
nenorocita! Si sa vii
sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra
fiica lui, a
intrebat-o:
- Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a
facut? -Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti
spuna ca nu esti tu tatal meu
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
uka am gasit costum de pisica ptr carinuta .. primul pe pagina. nu e asa spectaculos precum alea din pozele tale dar ..
www.bebeshopp.ro/produse/products-page/haine-fetite/page/6/" target="_blank">aici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
daca tot e seara pozelor .. razacioasa
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta daca tot e seara pozelor .. razacioasa Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Ce frumusete acolo!!E tare scumpå!!Ce relaxata sta ea pe cantar, zici ca e patutul ei!Pup eu dulce fetita scumpå!
Bruce, minunea noastrå
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Iulika29 RAZBUNARE FEMININA 1* Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis -Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! Si sa vii sa-mi spui ce mutra face. Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: - Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut? -Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
am baiatul pe picioare,asa ca rad in soapta,dar cu gura la fel ca mogaldeata elenutei
Lali Lacra de
Paul-Iulian
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ellenuta uka am gasit costum de pisica ptr carinuta .. primul pe pagina. nu e asa spectaculos precum alea din pozele tale dar .. www.bebeshopp.ro/produse/products-page/haine-fetite/page/6/" target="_blank">aici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Sarumana, ce frumos eee! Ai luat ceva de la ei?
Imi place la nebunie Anna..ce frumos rade ! Si ce se admira in oglinda Ce lungime are? Carina pare mai grasuta dezbracata si acum 3 sapt avea 7,3kilos la 68cm.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Fetelor, eu merg la nani.Vå pup si va urez o noapte linistita!
Bruce, minunea noastrå
Lali_mete spune:
pai si razbunarea doi ?[motan cu ochii in lacrimi si o floare in mana,gen motanul incaltat]
Lali Lacra de
Paul-Iulian