Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ce ma bucur sa aud numai vesti bune!

Felicitari Micky! Bine ai venit Isabella!

Felicitari Rebi! Bine ai venit Mara Andreea!

Felicitari Ella! Bine ai venit bebe Geo!

Sa fiti sanatosi cu totii, papaciosi, necoliciosi si mamicile sa se refaca repede si sa aiba mult laptic!

Nastere usoara ami_84!
Nastere usoara uta_ciun!

Child bine ati ajuns acasa! Ma bucur ca bebe e cumintel si papacios! Acomodare usoara si abia asteptam sa ne arati poze cu iepurasul blondin!

Cami, sa te linistesti! O sa fie bine si trec repede zilele astea.. Nu poti chema pe nimeni sa te ajute?
Si sotul meu pleaca de pe 22-24martie din tara :( stau un pic cu teama ca daca se declanseaza atunci, as regreta enorm sa nu prinda momentele astea langa mine...

Lindal, ma bucur ca nu e ceva f grav! Sanatate multa si ai grija de voi!

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Va pup, ma retrag la un somnic de pranz, ma simt cam obosita si ma doare si capul un pic...offf

Pe seara vreau sa mai dau o raita prin magazine sa-mi mai iau ceva de imbracat ca nu ma mai incape nicio pereche de pantaloni...

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bumbitza - - imi place si caruciorul ales de tine,e un pic mai scump dar are niste accesorii in plus fata de ''al meu''

nu ma grabesc sa-l comand,mai astept si chiar te-as ruga sa-mi spui impresiile tale cand primesti comanda

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce de iepurasi azi se pare ca este o zi norocoasa.

felicitari proaspetelor mamici, Ellanik, Rebiana si Ioana

si incurajari pentru Ami si Uta asta daca nu au nascut deja.

Bumbita, stai linistita ca nu nasti cat o sa fie sotul plecat, bebe stie ca nu e tati acasa si il asteapta. am vazut ca ai DNP apropiat de al meu si nasti tot la Giulesti. poate ne intalnim in sala de travaliu

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 35+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Jasmine - imi pare rau ca nu te simti bine...
Hai ca pana miercuri mai e putin, termini 36 de saptamani si e chiar ok.

Doar daca nu vrei sa ii convingem pe amandoi sa mai stea putin, sa fie Berbecutzi, conform programarii . Pt ca si eu zic ca pana la 35 de saptamani o duc, dar pana si dupa 36... nu mai sunt asa sigura.

Am fost in Obor, chiar acolo de unde luasem acum 4 si 5 ani celelalte carucioare, si am gasit numai tampenii. Erau doar cateva modele, de la Primii Pasi, cu aceeasi vesnica problema a centurii care se prinde doar peste mijloc, incat daca se apleaca putin copilul stand in fund, poate sa cada in cap. Ceea ce era sa ni se intample noua cu Nati, fiind si motivul pt care l-am dat.
So, nu-ti fa probleme, de acolo chiar n-ai ce sa iei, in materie de carucioare.

Am luat in schimb niste salopetele de casa, vreo 3 bluzite, 2 caciulite subtiri si una mai groasa, si niste sosetele.

Mi-am luat si o camasa de noapte cu nasturi pt alaptat, plus o pijama, in acelasi stil.

Imi mai trebuie tampoane de sani si zic eu ca bagajul de spital e gata.

Am vazut caruciorul de la Chipolino, o sa ma mai uit si eu sa vad ce gasesc. Pare haios si rezistent, insa mie imi trebuie unul simplu, fara scoica, pe care o am deja.
Daca iti mai vin idei de carucioare, mai pune link-uri, ca ma uit si eu, multumesc!

Diana - stiam paturica, am stat odata si m-am uitat pe toate cele 1000 si ceva de pattern-uri de crosetat, daca iti imaginezi .

Mie si asta imi place, si ma gandeam sa o fac: www.lionbrand.com/cgi-bin/patternFinder.fcgi?language=&store=%2Fstores%2Flionbrand&search=1&searchText=80685AD&submit.x=0&submit.y=0&submit=search" target="_blank">paturica , sa vad daca imi iese, imi pare nitel complicata pt cunostintele mele .
Iar din cartille comandate de pe amazon.com, uite cu ce sunt 3 dintre ele: www.amazon.com/Afghans-Double-Leisure-Crochet-Treasury/dp/0942237900/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1267972737&sr=1-1" target="_blank">1, www.amazon.com/Beyond-Square-Crochet-Motifs-unexpected/dp/1603420398/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1267972778&sr=1-1" target="_blank">2, www.amazon.com/Crochet-Blocks-Blankets-Throws-Afghans/dp/1931499683/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1267972811&sr=1-1" target="_blank">3 , abia astept sa ajunga .
O sa-ti spun cum sunt.

Mai am putin si termin si eu paturica pe verde, si vroiam sa ma apuc de una pe mov / roz / lila, sa fac o combinatie, tot pt bb Alex.

Tu de unde iei firele de tricotat?
Eu tot ma uit de ceva vreme, si cel mai mult imi plac cele de la Coats, numai ca nu le gasesc peste tot. La merceria de unde ma aprovizionez eu imi spuneau ca nu comanda foarte multe de la ei, pt ca sunt scumpe. Ma gandeam sa-i contactez direct.
Pe de alta parte, am gasit pe 7 Pitici niste fire noi, de la Yarn Art - cele numite Jeans (plus alte cateva) - uite www.7-pitici.ro/cb46725e-f2e4-48db-9d03-5bac5f3b7f0e/fire_de_tricotat_yarnart_jeans.aspx?catGUID=5ba14f9b-aea8-426c-9686-1e4f8285568a" target="_blank">aici. Arata super, si sunt exact ce mi-ar trebui mie pt paturici. Numai ca nu pot sa iau nici de la ei, pt ca ei livreaza de la un pachet cu 5-10 sculuri in sus. Ce sa fac cu 5 dintr-o culoare, cand mie imi trebuie de exemplu 3 sau 4 sculuri, fiecare de culori diferite?
Le-am gasit sediul pe net, poate ii sun, sa vad.
Ideea e ca adaosul este destul de mare la ei - un ghem care la ei pe site e 9 lei, la merceria de langa mine e 5 lei (de la Red Heart). So, nu merita sa faci comanda asa. Si daca nu mi le dau fara adaos, nu are sens sa cumpar, desi imi plac tare mult.

Hai ca m-am lungit o gramada .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

andira - imi pare rau ca n-am vazut aseara ce ai postat,nu mi-a fost bine deloc,am avut dureri mai mari ca de obicei si m-am bagat in pat mai devreme
n-am reusit sa dorm aproape deloc noaptea asta,m-a durut burta tot timpul si au fost si cateva contractii clare
nu cred ca mai rezist mult pt ca e clar ca e din ce in ce mai rau
eu n-am mai fost pe la Obor de 4-5 ani dar stiu ca erau carucioare si patuturi si multe altele

35+

si nu iei nimic pentru durerile astea de burtica? poate te linistesti de la Nospa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 35+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

BRAVOOO, IOANA28!!!!!!!!!!!
BRAVOOO, REBIANA!!!!!!!!!!!!!
BRAVOOO, ELLANIK!!!!!!!!!!!!!!
HAI AMI !!!!!!!!!!!!!!

fetele, intru ca sa vad ce noutati si hop tolba plina de iepurasi aici la odisee!!!!
bravo fetelorrrrrrrrrr si refacere usoara!!!!!

castelana fericita 35+

Mergi la inceput

Jasmine - uite asta http://www.reclama. com/carucioare-sport/carucior-chipolino-allegra-p-922.html mi se pare dragut, insa sunt nitel reticenta in a da comanda fara sa-l probez.

Si asta http://reclama/carucioare-sport/carucior-chipolino-trini-p-811.html sau asta http://reclama. com/carucioare-sport/carucior-graco-mirage-plus-p-405.html .

34+

Mergi la inceput

Jasmine - inca ceva, ce poti sa iei din Obor, daca iti trebuie: aparatori de pat.
Au imprimeuri, modele si culori variate, desi vreau sa ma uit totusi si prin Carrefour / Cora, sa vad ce gasesc.

Eu n-am luat acum, ca sotul deja tropaia pe langa mine, dar vreau sa-mi cumpar.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andira, am si eu pe 1 si 3, in format electronic. Trebuie sa-ti dezvalui o lume ascunsa a lucrului de mana .
Fire cumpar de la Andreaua, o cunosc pe d-na Mariana si-mi aduce orice fir de la Coats care se importa si la noi. Au o gama larga la preturi ok. Coats vinde doar la persoane juridice, i-am intrebat eu.
Pe 7 pitici e jaf la drumul mare, nu-ti recomand.
Mai stiu cateva magazine online romanesti, daca vrei iti trimit link pe PM, dar toate au preturi mari.
Firele Yarnart sunt superbe, toate! Din pacate le gasesti doar la cateva mercerii, eu stiu una in Constanta si una in Brasov, cu preturi f bune, eu m-am indragostit de bumbacul lor. Candva voi face un drum la Brasov pt. firele lor .

Si, daca tot cumperi de pe Amazon, poti lua si fire de pe site-uri specializate, nu se compara cu ale noastre. Am adrese cu gramada.

Pe mine ma enerveaza magazinele online cu preturi f. mari, aparent nejustificate (eu fac comparatia cu pretul de producator pe care il stiu, din fericire). De-aia ma tot bate gandul sa-mi fac magazinul meu si sa sparg piata .

Am o prajitura cu zmeura si capsuni in cuptor, ma duc s-o scot.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput