Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

andira - asa imi spun si eu,ca nu mai e mult pana miercuri sau pana joi (sa intru in luna a 9-a) dar la halul in care ma simt mi se pare mult si pana maine dimineata

as vrea eu sa rezist pana pe 21 martie,sa iasa bebe berbec...dar realist vorbind sansele sunt minime

intre timp am finalizat si bagajul pt spital,ca nu se stie de la o ora la alta ce se intampla

multumesc pt info despre Obor
daca te-ai dus pana acolo inseamna ca te simti cat de cat OK,nu?

aparatori de pat am si sunt in stare foarte buna

nemary - iau NoSpa ca pe bomboane,deja nu mai au efect
iau in mod uzual 3/zi+3 gynipral+3 Magne B6+3supozitoare Uscosin
de exemplu ieri am luat 4 NoSpa + toate celelalte si aseara si azi-noapte a fost nasol

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Diana - imi place oricum sa le am printate, vreau sa le pot lua dupa mine in parc sau cand cer explicatii suplimentare .

Unde e Andreaua? Pot sa cer si eu firele de la Coats, daca te rog frumos ? I-am rugat pe cei de la merceria mea sa-mi aduca ceva de la Coats, le-am dat codurile de material, dar nu sunt foarte convinsa ca mi le aduc.

Asa am zis si eu cu 7 pitici, ca exagereaza la greu cu preturile, insa chiar m-am enervat aseara, am cautat o gramada si n-am gasit alt distribuitor pentru firele Yarnart, si-mi plac atat de mult...
Daca imi fac drum la Constanta la bunici sau la Brasov, la o matusa a sotului, iti spun si-mi zici ce fire vrei . Probabil insa nu mai devreme de la vara, sa pot merge cu piciul 3.

Dar ai luat vreodata fire de pe site-uri specializate? Nu sunt mult mai scumpe decat la noi? Si nu trebuie cantitati mai mari? Da-mi si mie o adresa - doua, te rog. .
Din cele romanesti online am tot gasit, nu merita pretul, asa e.

Zmeura??? M-ai terminat , unde ai gasit zmeura pe vremea asta?? sau e din cea congelata? am tot zis ca incerc si eu, dar n-am apucat.

34+

Mergi la inceput

andira - m-am uitat la link-urile puse de tine si am de carcotit asa :

primul model nu are maner reversibil si in primele luni tin neaparat sa fie bebe cu fata la mine,ca eu vorbesc tot timpul cu el (cand nu doarme) si babele imi atrag atentia ca ''lasa-l maica,si-asa nu intelege nimic''...dar eu cred/stiu ca intelege tot ce-i spun

al doilea are manere tip coarne

al treilea ca si primul nu are maner reversibil

ei?
vezi cat de capoasa sunt?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Jasmine - e normal, stai linistita, fiecare stie ce vrea de la carutul lui .

Da, am vazut ca nu sunt cu maner reversibil, si desi initial am zis ca nu ma deranjeaza f tare, nu stiu totusi ce sa fac, pentru ca totusi as vrea si eu cu maner reversibil.
Pe de alta parte, 1000 de lei nu vreau sa dau pe carut, clar. Si nu stiu daca gasesc pana in max 600 lei.

Ma simt mai bine, da, dar asta doar pt ca am lasat copiii la bunici in weekendul asta, ca sa stau in pat tot timpul.
Asta e alt motiv pt care cu siguranta e ultima mea sarcina. Ma simt vinovata fata de toata lumea ca sunt asa limitata, si mai ales fata de Irina si Nati, ca nu sunt acasa cu mine . In fine, alta poveste...

Tu ai mai gasit ceva cu maner reversibil?

34+

Mergi la inceput

am gasit din alea scumpe rau care au si maner reversibil,dar nici eu nu vreau sa dau o caciula de bani pe carucior

stai linistita ca si baietelul meu e la bunici de cateva zile,din acelasi motiv : ca eu nu sunt in stare sa-i gatesc,sa ma joc cu el...si nu-mi place deloc chestia asta

si eu ma simt vinovata pt ca nu fac nimic,doar stau,si vad cate treburi ar fi de facut prin casa...

de exemplu ieri am comandat mancare chinezeasca

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

FELICITARI IOANA,ELLA,REBIANA!!!
BUNE VENIT PE LUME IEPURASI IUBITI,OVIDIU,BBGEO,MARA ANDREEA!!!

Wow ce activitate intensa aici astazi.

HAI AMI, HAI UTA!!!

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Noi suntem dupa o noapte si o zi de cosmar. Simt ca nu mai am nici o putere sa lupt cu colicii astia oribili. Am incercat toate variantele posibile, nimic nu il ajuta.
Azi noapte de la 1 si pana azi la 1 numai in crize de colici a tinut-o. Dormea max juma de ora si sugea 5 minute de am ramas fara laptic. Sanii imi sunt tare moi si vad ca daca nu dorm nici o sansa sa isi revina.Sper totusi la noapte sa fie mai bine, desi, si acum saracul se chinuie rau. Asa il doare si cand da un vant mic, nu mai zic cand vrea sa faca kki. Off, ca eu chiar nu stiu cum sa il mai ajut. Acum a dormit aproape 3 ore, cu o pauza de un supt de 2 min, dar a dormit la mine pe burtica, asa ca eu nu am putut inchide ochii.
Sunt varza de oboseala, sper sa apuc si eu macar o ora de somn la noapte sa revina lapticul ca e jale.

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andira, am pus asta-vara fructe la congelator, un raft intreg. Dupa zmeura am mers in 3 piete . Uneori mai iau din hipermarket, de la congelate, sunt f bune si fructele.

Merceria Andreaua e in zona Lipscani, acolo gasesti f multe fire. Daca o culoare nu e pe stoc, poti vorbi sa ti-o aduca, dar sigur gasesti ceva sa-ti placa. Sa mergi dupa-amiaza, cand e proprietara la vanzare, dimineata mai vinde maica-sa si e cam zgripturoaica , daca mergi cumva si cu vreun copil, face crize .

Vezi ca in zona mai e si Felix, dar preturile sunt mai mari.

Am cumparat fire din afara, preturile sunt mai mari, de obicei, insa calitatea este exceptionala (nu numai acril, ca la noi). Preturi ok am gasit pe un site turcesc, cu tot cu transport iesi destul de bine, numai ca trebuie sa cumperi la pachet si comanda iti vine la vama, in 2-3 saptamani (cu transport normal). Insa cunosc o tipa ce merge la ei si iti poate lua ce vrei, la pretul de pe site plus transport.

Iti trimit PM dupa ce culc copiii, sa nu plictisim fetele.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am vb cu Ella! parea f ok si a zis ca nu o doare f tare operatia! grasanul de bebe Geo a papat deja la titi si tatal e prin Cta cinstind pe toata lumea care ii iese in cale:)

ne pupa pe toate si multumeste de mesaje!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Dianami as vrea sa fac si eu o comanda la tine:) as vrea un pulover rosu care sa il dau bulinei la botez peste rochie! ceva gen poncho dar cu manecute si ceva sa ii acopere gatul? Sunt coerenta?? am impresia ca tare aiurita am fost azi! ca sa nu mai zis ce mi-ar place o salopeta rosie din material moale ....

Mergi la inceput