Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Am lipsit si eu un pic si cand am deschis forumul m-au invadat noii iepurasi!

Ce altceva pot spune, decat:

BRAVO IOANA BRAVO ELLA BRAVO REBI
BUN VENIT PE IMAS NOILOR IEPURASI!

Oana..imi pare tare rau de chinul prin care trece cel mic din cauza colicilor! Sper sa treaca repede si sa reusesti sa te odihnesti si sa ai laptic suficient!

Eu noutati nu prea am, doar ca de vreo 3 ore ma cam doare burta (ca la menstruatie) si cum nu cred sa fiu racita...am luat preventiv un nospa...care se pare, a inceput sa-si faca efectul.

O seara placuta fetelor!

35 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Oana, imi pare rau ca aveti dureri de burtica. Noi nu avem colici, insa mai scanceste cand trebuie sa-si goleasca burtica. Atunci il pun in wrap si se linisteste aproape imediat. Poate iti iei si tu sau improvizezi dintr-o esarfa lunga si lata.
Tot cu el in wrap am si dormit, l-am asezat ca si cum l-as fi tinut pe burta. Nu mai exista riscul sa cada, iar eu mi-am pus perne ca sa stau confortabil.
Mai e ceva: cand se regleaza cat de cat laptele, sanii nu mai sunt tari, ca la inceput, ci raman moi. Numai dupa ce trec 3-4 ore devin mai "plini".
Incearca sa te relaxezi putin, bebe iti simte starea si e solidar cu tine . Dupa alaptat culca-te si pe bebe sa-l plimbe tati.

Gaby, o sa caut un model, in mare am inteles ce vrei. Am si salopete .

Pe la noi a trecut tata si ne-a adus un morman de ghiocei de gradina, de la bunica. Nu va pot spune cum miroase pe biroul meu.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare burtici si mamici,

Apar si eu cu emorii sa vad ce s-a mai intamplat, ca taaaareee plina a fost ziua de azi!

Child, bun venit acasa tie si micutului Albert!Este primul iepuras blondut al Odiseei, alaturi de prima Iepurasa blondina a Freedeliei! Te astept cu poze cu tine si cu Albert si cu povestea ta!

Ma duc sa mai citesc ultimele pagini, si revin!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 4 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Noi suntem dupa o noapte si o zi de cosmar. Simt ca nu mai am nici o putere sa lupt cu colicii astia oribili. Am incercat toate variantele posibile, nimic nu il ajuta.
Azi noapte de la 1 si pana azi la 1 numai in crize de colici a tinut-o. Dormea max juma de ora si sugea 5 minute de am ramas fara laptic. Sanii imi sunt tare moi si vad ca daca nu dorm nici o sansa sa isi revina.Sper totusi la noapte sa fie mai bine, desi, si acum saracul se chinuie rau. Asa il doare si cand da un vant mic, nu mai zic cand vrea sa faca kki. Off, ca eu chiar nu stiu cum sa il mai ajut. Acum a dormit aproape 3 ore, cu o pauza de un supt de 2 min, dar a dormit la mine pe burtica, asa ca eu nu am putut inchide ochii.
Sunt varza de oboseala, sper sa apuc si eu macar o ora de somn la noapte sa revina lapticul ca e jale.

Oana,dragul de Eric... sincer mare lucru nu poti face pt colicile lui . Dar e important sa nu te agiti pt ca ei simt toate emotiile traite de mamica lor. Deci, cel mai importatnt este sa privesti totul cu calm, pt ca este o perioada trecatoare. Daca este un copilas cu colici puternice, atunci este recomandat tu sa nu papi cruditati de nici un fel, si sa papi fructele sub forma de compot, iar legumele , fierte.

cat despre laptic, tu te ajuti de ceaiul de lactatie? ca ar fi cateva chestii care ajuta: sa bei multe lichide, sa nu faci efort fizic, sa-l pui pe bebe la san cat mai des si sa bei ceaiul asta sau pastilute pt lactatie..In rest, cum o vrea DD! Dar cel mai important e sa-ti pastrezi calmul: psihicul joaca un rol foarte important.

Gaby multumim de noutatile despre Ella.

Despre Rebi, oare nu are nimeni noutati? Nici de la Ioana 28 nu am mai primit naoutati.Voi??

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 4 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Noi suntem dupa o noapte si o zi de cosmar. Simt ca nu mai am nici o putere sa lupt cu colicii astia oribili. Am incercat toate variantele posibile, nimic nu il ajuta.
Azi noapte de la 1 si pana azi la 1 numai in crize de colici a tinut-o. Dormea max juma de ora si sugea 5 minute de am ramas fara laptic. Sanii imi sunt tare moi si vad ca daca nu dorm nici o sansa sa isi revina.Sper totusi la noapte sa fie mai bine, desi, si acum saracul se chinuie rau. Asa il doare si cand da un vant mic, nu mai zic cand vrea sa faca kki. Off, ca eu chiar nu stiu cum sa il mai ajut. Acum a dormit aproape 3 ore, cu o pauza de un supt de 2 min, dar a dormit la mine pe burtica, asa ca eu nu am putut inchide ochii.
Sunt varza de oboseala, sper sa apuc si eu macar o ora de somn la noapte sa revina lapticul ca e jale.

Vezi ca intrati intr-un cerc vicios...cu cat mananca mai putin si mai des, cu atat durerile de burtica vor fi mai mari (daca nu are timp sa se digere laptele). Nu-l lasa sa adoarma dupa 5 minute, mangaie-l pe fata, fa-i masaj pe spate, ridica-l in sus, pana mananca cat trebuie si apoi musai o pa3uza de 2 ore. Si s3a-l mai tina sotul tau pe piept sa doarma, iar tu sa prinzi ceva somn, ca fara odihna, nu e lapte.
Ceai din cimbrisor salbatic ai incercat? Cateva picaturi de ceai cu seringa inainte de alaptare.

Edit: si pentru cresterea productiei lactate, Galactogil.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca, rebiana si fetita sunt bine, a vorbit cu denisa la telefon, a scris cu cateva pagini in urma

oana prin ce treci tu acum, asa am patit eu cu ivan, totusi cand are cate o criza de plans din cauza colicilor, tine.l la verticala, in brate, pe umar si mergi prin casa

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Hai Asteropi
Hai Anca Yari

sa aveti nasteri usoare fetelor si sa va tineti puii in brate cat mai repede!

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Diana la noi nu are cum sa treaca 3-4 ore. Maxim 2 ore trec pana papa el iar. Si nici nu stiu cum sa il tin treaz acum, ca el cand face ochi, il schimb si deja incepe sa caute cu gurita papa. Mi-e tare greu sa ma organizez altfel.

Anca azi am baut ceai de lactatie, ca pana azi nu au fost probleme, din contra aveam prea mult laptic, dar sugand asa mult azi noapte, nu mai sunt plini sanii. Incerc sa nu ma stresez, dar mi-e greu cand il vad cum se chinuie. Si nu mananc nimic crud, doar compot, supe, si gratar. Deja is satula de "regimul" asta si nici nu stiu ce sa mai pap.

Yaia asa-i, ma simt intr-un cerc vicios, si imi dau seama ca de la alaptat des il doare burtica, dar nu reusesc sa ii lungesc reprizele de papa si de somn. El lasa sanul dupa 5 minute si adoarme si oricat incerc sa il trezesc nu am nici o sansa. Ca nu mai vrea sa ia sanul apoi deloc, daca e satul.
O sa incerc si ceai de cimbrisor salatic, daca gasesc. Acum eu beau ceai de lactatie si pentru colici, dar nu vad rezultate majore. Oricum, parca nu se mai chinuie chiar ca azi noapte, desi tot il doare burtica.

Roxana problema e ca nu sta la veritcala, el deja isi tine capsorul si nu sta locului deloc cat il tin sa scota aerul. Asa tare ma chinui cu el din cauza asta. Sunt mese cand nu reusesc nici cum sa ii scot aerul.

Tati ma ajuta si el cat poate, dar de maine merge la lucru si mi-e groaza ca o sa fim singurei. Speram sa ne descurcam.
Gata pe azi, ca vad ca nici nu vrea sa doarma, nici sa pape. Merg sa incerc sa il linistesc cumva.
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Pupici.

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

oana imi pare rau ca iti este asa greu , dar nu stiu daca ai incercat suzeta , poate are efect incearca, la noi a avut , si tinut la verticala cum zic fetele.Iti doresc o seara buna..

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Oana, pai de-aia ziceam ca nu ai cum sa-ti mai simti sanii plini. Doar daca trec 3-4 ore de la ultimul alaptat ii vei simti. In rest sunt moi si e normal .
Mai poate fi un puseu de crestere, nu-i musai sa fie la 3 saptamani. Daca asta e motivul pt. care papa des, in 2 zile va veti regla.
Iti doresc o noapte usoara tie si fara dureri lui bebe.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput