Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Am reusit sa o pun pe Pitica mea la nani ,o ora a bocit dupa taicasu , si acum am terminat si eu de bocit , m-a apucat asa o jale dintr-o data .....off. Dar mi-a trecut sper sa nu-mi mai vina iar starea asta . Sunt constienta ca nu imi face bine dar nu ma pot abtine .

Am reusit sa fac si putin din bagajul de spital , ca imi este frica sa nu ma apuce noapte, in timpul cat sotul meu este plecat .

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma inscriu si eu la capitolul crize. si eu si copilul. copilul vomita de m-a scos din nervi, plange de se invineteste, eu plang langa ea si au inceput nervii: ma mananca pielea, ma scarpin in cap.

acuma mi-au trecut ei nervii... a venit mama si o hucina pe asta mica si vad ca nu a mai vomitat de 20 de minute. da afara, ii curge adica si da cu jet mic si laptic branzit si din ala proaspat. aseara a facut la fel dar avea colici. trecuse cu infacol. azi nics! nici macar o basinuta! eu nu stiu cand sa ma agit cu vomitatul!! cand?

Diana imi dai si niste poze pe yahoo cu ce salopete ai? am acelasi id ca si id`ul de DC.

Azi noapte am pazit-o pana la 1. acuma sa vedem cat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Noi suntem dupa o noapte si o zi de cosmar. Simt ca nu mai am nici o putere sa lupt cu colicii astia oribili. Am incercat toate variantele posibile, nimic nu il ajuta.
Azi noapte de la 1 si pana azi la 1 numai in crize de colici a tinut-o. Dormea max juma de ora si sugea 5 minute de am ramas fara laptic. Sanii imi sunt tare moi si vad ca daca nu dorm nici o sansa sa isi revina.Sper totusi la noapte sa fie mai bine, desi, si acum saracul se chinuie rau. Asa il doare si cand da un vant mic, nu mai zic cand vrea sa faca kki. Off, ca eu chiar nu stiu cum sa il mai ajut. Acum a dormit aproape 3 ore, cu o pauza de un supt de 2 min, dar a dormit la mine pe burtica, asa ca eu nu am putut inchide ochii.
Sunt varza de oboseala, sper sa apuc si eu macar o ora de somn la noapte sa revina lapticul ca e jale.

Oana mami de minune mica, Eric Nicholas

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Oana, imi pare rau ca aveti colici...
Azi am discutat un pic la curs despre asta (ca de fapt duminica viitoare e cap despre ingrijirea bblusului), ajuta mult caldurica pe burtica: saculet cu sare, un scutec de finet incalzit cu fierul de calcat, saculetul cu samburi de cirese... Mai spunea ca s-ar putea sa-i calmeze durerile daca-l pui pe umar, ca atunci cand il bati pe spate sa ragaie. Ajuta f mult si masajul pe burta, dar nu dupa masa evident, in sensul acelor de ceasornic, pe linia intestinului gros, pentru eliminarea gazelor.

Nasa mea imi spunea ca singurul remediu pt fetita ei cand avea colici era sa faca bratele caush, stand in picioare cocosata, si s-o legene stand cu burtica (adica cu fata in jos) pe bratele ei - nu stiu daca m-am facut prea inteleasa Poate functioneaza si la voi

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanaiacovita, eu zic ca nesomnul e cauza scaderii lactatiei. Am mai zis, mie mi s-a oprit laptele complet o zi intreaga din cauza stresuui si nesomnului. Vad o singura solutie la tine: lasa copilul cu tata, vecina, oricine - se descurca ei cu leganatul si alinarea colicilor. Tu bea lichide multe, maninca bine si treci urgent la somn, minim 3 ore. Nu pateste nimic copilul in timpul asta. Tu sa fii departe de el sa n-auzi plinsul. Dupa ce te odihnesti, da-i sa pape si culca-te iar. Daca mai dormi inca 2-3 ore legat iti revii sigur.

Fetelor, invatati sa va feriti de suferinta inutila - nu puteti vindeca colicii, in schimb plinsul copillui va rupe sufletul, va consuma emotional, va tine nedormite si va scade lactatia... nu are nici un sens, de colici sa se ocupe altcineva, voi pastrati-va fortele, ca bebeii n-au nevoie de mame stresate si nedormite, cu lapte putin, ci de mame care sa le insufle putere si siguranta!

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nu merge Vladi sa pasez copilul si eu sa dorm! daca trece de un anumit nivel de urlete vin cu copila la mine: nu mai stim ce sa ii facem!!

iara ma mananca pielea capului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Avem diaree . Habar nu am cum am reusit. Cred ca de la mancarea de care va vorbeam . Acum vreau sa intreb, ceaiul de menta la varsta asta merge!?
Oana si eu zic tot ca Vladi, odihneste-te!!!!!!
Iar laptele eu nu cred ca se termina, poate nu au timp sa se umple sanii.
Gaby daca vomita in jet e de ingrijorat, are problemute la stomacel. Daca regurgiteaza si ia in greutate normal, nu-i bai. Eu am dus-o cu Mihai asa cateva luni, fara probleme.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Gabyhila, daca bebe uda normal pampersul, e in regula, inseamna ca nu vomita ci doar regurgiteaza. Din cite stiu, a luat bine in greutate, ceea ce inseamna ca majoritatea laptelui se duce in intestine, asadar nu e important daca regurgiteaza sau nu.
Varsaturile nasoale sint alea explozive, cu jet ca lumea, cind da totul afara. Persicolul cel mare e deshidratarea, nu ca nu maninca, ca asta nu e grav citeva zile... Un copil ada mic se poate deshidrata grav in doar citeva ore. Urmareste pipi asadar - daca nu face, atunci nu e bine, inseamna ca e in proces de deshidratatre si trebuie mers repede la spital pt rehidratare. Intreaba si citeste despre semnele de deshidratare - piele palida, carne flasca pe burtica, miros de acetona in gurita etc - eu nu mai stiu bine, dar asta cu udatul sau neudatul scutecului e sfinta...
Deci asta voiam sa zic: sa te sperii de deshidratare, nu de regurgitare, ok? dar sint sigura ca nu e cazul la voi...
Si maiiesi si tu din casa, nu sta in plins de copil non-stop, ca te ia cu capul! Protejati-va, protejati-va, protejati-va... !

Mergi la inceput

Gabyhila, ba s epoate sa dormi cind plinge copilul: le dai o ora inainte de care sa nu vina in casa inapoi cu copilul, orice ar face, sa se descurce!!! Tu nu ai ce sa faci mai mult ca ei ca sa nu mai plinga copilul, sa te lase sa te odihnesti ca altfel ajungi la balamuc!
Si sa nu te mai prind asa des pe forum, du-te si fa nani, lasa naibii hainutele etc, ca nu asta e imporant acum ci sa rezisti tu la 2 luni de colici - nu vreau sa te sperii, dar sa fim realisti, atita dureaza! Nu e de gluma, zau...

Mergi la inceput

Kossir, trimite pe careva la farmacie sa intrebe ce se da la bebe mic de diaree si citeste pe prospect! Sau, si mai bine, suna pediatrul! (daca e virus intestinal, trebuie ceva mai serios, nu ceai de menta...)
Alapteaza mai des sa nu se deshidrateze - de fapt, e diaree din aia apoasa, sau doar scaun moale? (ca daca e kk moale, nu e acelasi lucru cu diareea, nici nu prea conteaza si atunci nu baga in seama nimic din ce zic eu aici) Daca e diaree cu multa apa si scaune f dese, repede vorbeste cu doctor, pericol de deshidratare. A facut febra? Daca da, repede la spital.

Oricum, eu sint sigura ca e kk moale, nu diaree :))

Si gata cu prostioarele: diareea se face de la microbi si virusi, nu are absolut nici o legatura cu ce ai mincat tu sau nu - ce naiba, esti fata citita :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna seara, fetele! Ce de iepurasi dragalasi!!!

BRAVO ELLANIK!!!
BRAVO REBIANA!!!
BRAVO IOANA28!!!

Refacere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!

Castelana, tu nu ne mai zici nimic? Ai si tu vreo surpriza pentru noi? De socrii mei dragi nu pot sa iti zic decat ca... tare as divorta de ei daca as putea

Eu incep sa fiu nerabdatoare sa vina bebe, nu mai dorm decat vreo 2-3 ore pe noapte, ma dor soldurile ingrozitor, am niste arsuri de zici ca urmeaza sa scuip flacari... Dar mai e putin si trec toate.. Mai nou, de o saptamana a inceput sa imi crape burtica. Am facut niste vergeturi de toata frumusetea, nici nu ma gandeam ca mai apar atat de tarziu, mai ales ca m-am dat cu crema zilnic...

Sa nu uit si pentru maine sa las niste agitate pentru maine
HAI ASTEROPI!!!

Si sa va urez pentru maine o zi a femeii deosebita, sa fiti rasfatate si iubite

cu bebica de 37+ AMR 2 saptamani si un pic
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput