Hai Ami,Aster,Anca,Alice!Bv Ela,Rebi,Uta!Iepu(112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child bine ati venit acasa, acomodare placuta, abia astept sa.l vad pe albert

nasol cu bubele si mai ales cu urina inchisa la culoare, cum am mai spus poate fi colestaza chiar daca nu e musai, de aia e bine sa se mearga la doctor pt analize

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

fetelor , scuze pt - Andra , mai stii ceva de Irina?ce-a facut, a plecat in Cipru sau e tot in tara, ca nu dau de ea.

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

a plecat in cipru, nu am vb inca cu ea, i-am trimis un msg dar nu mi-a raspuns. oricum a ajuns bine ca a vorbit cumnatul meu cu ea pe mess. banuiesc ca o sa iti dea vreun semn dupa acest mesaj ca stii ca urmareste odiseea noastra mai ceva ca noi. poop

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Am dormit si eu 1 h, si cand colo ce-mi vad ochii , a nascut Rebiana (eu nu am primit mesaj de la ea) si Ella.

FELICITARI, REBIANA! Bine-ai venit MARA ANDREEA!
FELICIATRI, ELLA! Bine-ai venit GEO!

Mamicilor le doresc recuperare cat mai rapida si mult laptic, iar puiutilor sanatate, sa fiu cuminti si mancaciosi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

BRAVO 25MIKY!!!

BRAVO IOANAA28!!!

BRAVO ELLA

BRAVO REBIANA

HAI AMI_84

da' ce aglomeratie de iepurasi e azi...si tocmai acum eu n-am intrat de dimineata!

azi e baba mea,ma mir ca e asa vreme frumoasa,dupa cum a fost ieri ma asteptam sa fie si azi mohorat si sa dea cu lapovita sau ninsoare

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

kossir nici zgaiba mea nu prea a dormit azi-noapte, a fost marait fara motiv, era schimbat, mancat, burtica nu il durea, dar parca nu ii convenea ceva. si eu ma gandeam ca poate de la mancare, dar am mancat niste pilaf cu friptura de pui, deci nu prea ar fi avut ce sa ii faca rau.
si azi cand am citi de atatea nasteri, mai ales a ellei, ca despre ea vroiam sa zic ceva, cand am vazut ca nici sofia nu prea a dormit, m-am gandit: "vb ellei, a fost marte retrograd"

gata nu mai stau, puiul meu doarme dus si eu in loc sa fac curat stau pe forum cu ochii beliti sa iau pulsul, poate mai naste cineva si nu stiu in timp util

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

kossir - si eu stiu ca e buna crema de galbenele pt funduletul lui bebe;eu am avut bafta ca al meu nu facea niciodata kk in somn,ca altfel sigur l-as fi schimbat pe loc,cu riscul sa-l deranjez din somn;intotdeauna mi-a fost groaza de iritatii si inrosiri asa ca am preferat sa-l schimb tot timpul

dayanara,bumbitza - mersi de explicatie,acum (cred ca) am inteles cum vine treaba cu caruciorul ala : adica nu-mi place cum arata cu ''burta'' aia!
ce pacat,ca tare imi placea modelul...desi are dreptate si honey ca e cam greu la 12.8 kg

andira - imi pare rau ca n-am vazut aseara ce ai postat,nu mi-a fost bine deloc,am avut dureri mai mari ca de obicei si m-am bagat in pat mai devreme
n-am reusit sa dorm aproape deloc noaptea asta,m-a durut burta tot timpul si au fost si cateva contractii clare
nu cred ca mai rezist mult pt ca e clar ca e din ce in ce mai rau
eu n-am mai fost pe la Obor de 4-5 ani dar stiu ca erau carucioare si patuturi si multe altele

annya - si mie imi place Trio Enjoy Fun dar nu pot sa ma impac cu manerele alea in forma de coarne
dupa ce ca nu ma pot misca sa ma duc prin magazine mai sunt si cusurgioaica
apropos de carucioare,intre timp l-am ochit pe asta :

http://www.muccelmic .com/carucioare-multifunctionale/carucior-bambino-world-drive-walk-combi-alu-system-scoica-p-950.html

care imi place si are si un super pret,dat fiind ca e si scoica auto inclusa
firma Bambino World vad ca e din Austria,ati auzit de ea?
dati-va si voi cu parerea despre modelul asta,va rog!
dayanara,cum ti se pare?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Child, bine ati venit acasa!

Linda, multa sanatate!

Andira, ia uite ce am primit azi in newsletter: www.lionbrand.com/patterns/90364AD.html?noImages=&utm_source=20100305_Mar05th_Split2&utm_medium=Emails&utm_campaign=Weeklynewsletter&utm_content=Blankets-GardenCoverlet&r=1" target="_blank">paturica . Cred ca o fac si eu, dar cu alte culori. Cum mai esti?

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jasmine eu nu stiu nimic despre firma asta, dar din poze e un carucior dragut ca model, daca.ai putea sa.l vezi pe bune, sa vezi cum se manevreaza, ar fi bine

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

jasmine eu nu stiu nimic despre firma asta, dar din poze e un carucior dragut ca model, daca.ai putea sa.l vezi pe bune, sa vezi cum se manevreaza, ar fi bine

POZE

din pacate n-am cum sa-l vad ''live'',ma tenteaza sa-l comand pe net si o sa-l vad cand vine

ieri am comandat sterilizatorul de pe ingerasultau punct ro,tipa mi-a zis ca verifica daca e pe stoc si ma suna sa-mi spuna,evident ca nu m-a mai sunat
o sa sun eu maine sa vad ce si cum

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Jasmine, e dragut modelul Bambino si eu mai oprisem la el la un moment dat dar pana la urma l-am ales pe acesta: http://www.muccelmic .com/carucioare-multifunctionale/carucior-chipolino-ultra-plus-p-1229.html
Pare si sper ca e OK. Nici asta nu-i prea usor, dar imi place ca are maner reversibil si pare destul de solid.

Edit: marti ajunge comanda, daca mai astepti pana atunci iti povestesc cum e in realitate ca nici eu nu am avut ocazia sa-l vad...

35+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput