Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am retinut si eu meniul de azi:

MIC DEJUN 8:30 Paine prajita cu ou si ceai
FRUCT 10:30 Banane,lamaie
PRANZ 12:30 Ciorba de fasole, chiftelute marinate cu salata
GUSTARE 16:00 Paine cu unt si branza

Ei daca doresc primesc si portie in plus...Cri a papat si 6 placinte cu mare ...Le dau si bomboana daca papa si felul 1 si 2 la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

BELLEANE felicitari pentru casa. Ai mers pe burta, da?

Dana, nu le da mancare calda/gatita la parnz?
Pai in Ro pot sa zic ca se mananca super ok, la gradinita, ma refer.

Stiu ca se tot vorbeste de gradinita daca sa aiba bucatarie proprie sau catering... si eu am dilema asta, dar nu in sensul ca 'vai catering'... mie imi e daca Daria mai vrea o portie, ce face? Ca alea sunt fixe ca nr... ma rog ... plus ca astea particulare sunt in case cu scari, au curte mica... nici nu stiu ce e mai important.
Daca stie cineva o gradinita buna, de recomandat, in sectorul 3 va rog ziceti-mi si mie ca nu mai stiu ce sa fac.

fiica mea fura. Crezi ca moare de foame? la noi se uita gales in ochi si baga lingura si..se serveste. ba chiar imi ia farfuria in fatza la ea. Iti dai seama ca la gradi daca nu au extra portie - pt ea, in cazuri fomile ...
si au. Pt ca se intampla sa lipseasca alti copii. Si ei gatesc pt toti - nu au de unde sa stie ca nu vin 5 sau nu vin 7. Ca paritnele tot plateste, chiar daca cupilul e acasa.

DanaH, te duc io la gradi cu Mara, dar tzi-o platesti singura si mergi cu tranvaiul de manutza, ca deja am in bratze pe mara /sau in carut. Noi cu 2 cupii la aceeasi gradi- nu ne-am permite... probabil cand vom avea 2 - negociem .. sau deja nu mai am shanse - si bb2 va fi la gradi cand Mara incepe scoala.

Beleane, sa fie intr-un ceas bun! in ce zona va mutati?

sa bag o cafea. . ca am nevoie. Is franta - iar nu am dormit... s-a foit si miorlait fifi... banui ca e vreo maselutza, ca nimik nu ii ie pe plac, a maif acut un kk moale, balosheshte, dar de mancat mananca de rupe. Sa ma duc la dr pt asta?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

Eu nu am mai intrat pe aici de cateva zile pentru ca bantui pe net in cautare de remedii naturiste pentru constipatie. Nu stiu, cred ca am intrat intr-un cerc din care nu mai scapam...Delia e constipata, probabil ca de aceea nu vrea nici sa pape...daca nu papa, nu are de unde face kk...nu stiu. Aseara am cumparat seminte de in, fulgi de ovaz si le-am blenduit in laptele de seara. Am bagat si vreo 2 prune in lapte...numai lapte nu era ala, dar pana la urma l-a baut(cu lumina stinsa, ca sa nu vada culoarea cacanie).La recomandarea medicului ii dau si Sanzyme, inca n-am vazut efectul dar continuam. Acum inca doarme, cand s-o trezi repet procedura. Aseara am fost la locul de joaca din Liberty Mall, ce mai, a fost super incantata...radea si tipa de ziceai ca-i un purcelus care guita....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, Cleo multam fain de cafea.

Simonacip iti multumesc pt pasajele scrise, pe mine nu ma intereseaza daca s-a discutat sau nu subiectul, ma interesau opinii fundamentate pe ceva, nu doar asa pe celebrul "nu e bine"; nu putem discuta numai de mic dejun, nu?
Foarte interesant, Robert nu pot sa zic ca sta la TV, insa daca e deschis pt noi la reclame se uita si parca e in transa si nu-mi convine, de asta ma interesa. Si la noi TV-ul e inchis toata ziua, dimineata cat beau cafeaua, obicei vechi, imi palce s-o fac pe o stire, iar seara cand vine tati ....incepe dezmatul, dar am vorbit cu el aseara s-o lasam mai moale. Sunt si eu de acord cu Simonix, asa e fie ca e vorba de mancare, TV, ORICE, daca faci cu masura nu e bai.
Inca o data pe efort, mi-e si rusine, eu credeam ca o sa scrii cateva mici propozitii, nu asa d emult.

Alysh felicitari pt pipi, stiiiiu, e mare lucru! Eu sunt foarte fericita ca Robert nu are nicio problema cu wc-ul, dimineata mergem si facem ca baietii, de pe inaltator, de cate ori ii schimb pampersul stam si putin pe colac, asa sa fim buni prieteni cu el, plus ca daca il nimeresc cu caca, sta relaxat, face, rade la partzuri si zice "caca". Deci sunt foarte fericita, ca pe olita era parca speriat si panicat asa. Ma bucur ca am renuntat la ea, o incercasem doar din cauza presiunilor "de dinafara".

Belleane sa va fie de bine, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea! Si sanatate multa!

Inains va asteptam cu vesti bune!

Mai fetelor, ca ziceti de mic dejun, paine unsa cu pate, unt, branza etc... cum o pap ai vostri copii? Soldatei, o tin in mana pe toata, cum? Robert nu papa nicicum, daca simte ceva luipicios pe paine , se tramba si nu mai vrea..si am oftiiiic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Deci Eva nu se uita decat ca si Robert de Lorich la reclame. In rest e dezinteresata total. Chiar le-a invatat, o stie pe aia la Nuforen, isi duce mana la cap si face ooooohhh... (adica o doare capul pe tanti aia) ... etc. Nici mie nu-mi convine, am inceput sa schimb sau sa il sting efectiv cand sunt reclame. Cand vine Iuby e si mai bine, el se uita numai la fotbal si Eva nu e atrasa deloc, va dati seama. Referitor insa la undele nu stiu care, probabil ca da, computerul o fi din aceeasi categorie..
Cleo, haide mai, asa face haplea, fura mancarica hi hi hi Pupam mancacioasa!
Mi_bebelina, imi pare rau de constipatie, eu stiu cum e. N-as putea spune ca am rezolvat problema, in continuare tot la 2-3 zile iese afara, dar are si dati cand face 2 zile la rand (de ma minunez) Eu am ajuns la concluzia ca are si tranzitul lent, ptr ca desi iese la intervale lungi, nu mereu face tare. Deci... nu stiu, eu dau cu sucul de porto, cu ceai de musetel la greu, cerealele de ovaz cu prune uscate... in rest n-am ce sa fac altceva. Ma multumesc ca nu e nevoie de supozitor, ca ala chiar o enerveaza rau de tot.
Pupici, revin...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo - NU :) Lasa cupilul :) Are febra ? Da / Nu. Face diaree peste zi ? De cate ori? Sunt semne de deshidratare? I se strica pohta de mancare si de furat de la altii? Etc etc :) Apoi hotarasti. Sanatate. Eu fug la munci

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Mai rar intru ca nu ma lasa Mirci deloc
Ma striga mami, mami, ma pupa peste tot, numai sa nu stau la calc
ZIlele astea am tot gatit asa ca iar timp pierdut
CU pipi reusim cand il pun eu din proprie initiativa, inca nu zice, dar macar face cat de cat, intelege ideea
Am reusit sa luam biroul si dulapiorul din IKEA, biroul redus de la 475 la 325, bine ca nu l-am luat mai devreme!
Acum ma pun pe spalat haine si aranjat in dulap pentru amandoi.

Esme mi-au placut tare mesajele tale cu idei de papica si joaca
Simonix buuuuna placintica aia, mai e vreo portie??? vad ca iar a fost gradi la voi ce frumos ca aveti atatia prieteni cu copii acolo
Lorich merci de reteta de salata cu linte. E simpla, o sa fac si eu
Nu in ultimul rand, sanatate tuturor puiutilor raciti: Iasmi, Mara si cine mai era, sper ca nimeni!
Belleane in ce zona e casuta?? sa o stapaniti santosi, ma bucur tare pentru voi!
Ali felicitari pentru pipi!!! Uraa! Inceputul e mai greu uite ce vreme e, si eu care speram sa ne putem vedea o ora doua... dar sper sa ma mai prinda valida cand vine caldura, sa putem umbla nitel.

Gata fug la treaba, mai ales ca iar a fkt kk, tr spalat inainte de orice.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Deci Eva nu se uita decat ca si Robert de Lorich la reclame. In rest e dezinteresata total. Chiar le-a invatat, o stie pe aia la Nuforen, isi duce mana la cap si face ooooohhh... (adica o doare capul pe tanti aia) ... etc. Nici mie nu-mi convine, am inceput sa schimb sau sa il sting efectiv cand sunt reclame. Cand vine Iuby e si mai bine, el se uita numai la fotbal si Eva nu e atrasa deloc, va dati seama. Referitor insa la undele nu stiu care, probabil ca da, computerul o fi din aceeasi categorie..
Cleo, haide mai, asa face haplea, fura mancarica hi hi hi Pupam mancacioasa!
Mi_bebelina, imi pare rau de constipatie, eu stiu cum e. N-as putea spune ca am rezolvat problema, in continuare tot la 2-3 zile iese afara, dar are si dati cand face 2 zile la rand (de ma minunez) Eu am ajuns la concluzia ca are si tranzitul lent, ptr ca desi iese la intervale lungi, nu mereu face tare. Deci... nu stiu, eu dau cu sucul de porto, cu ceai de musetel la greu, cerealele de ovaz cu prune uscate... in rest n-am ce sa fac altceva. Ma multumesc ca nu e nevoie de supozitor, ca ala chiar o enerveaza rau de tot.
Pupici, revin...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Lorich, stai linistita am scris cu drag pt voi pt cele care vor sa vada despre ce e vorba. Nici nu pot face cartii un rezumat, ar tb copiata toata...si abia acum intru in subiect, in studiile si statisticile , etc.
Punctul meu de vedere e ca e greu sa accepti ca e nociv pentru ca automat ar trebui sa-l tai (TVul). Dc spui hai ca nu e chiar asa rau iti e mai confortabil pt ca nu te mai simti vinovat cind lasi copilul la TV mai mult. Cert este ca si mie imi place sa privesc la TV (uneori seara pe Travel & Livind, Discovery WOrld, am emisiuni preferate). Ideea este ca noi adultii puteam privi fara prea mari riscuri, avem creierele, conexiunile formate, experientele (pe baza carora practic creierul invata. tot din carte am citit ca invatarea e un proces repetitiv deci tb sa faci diverse actiuni, activitati de mai multe ori ca sa ramina in creier si dc nu e antrenat si sta pasiv la TV nu dezvolta ce ar tb sa dezvolte exact cind ar fi timpul propice sa o faca) SI pt creierul mic poate fi irecuperabil. Deci pt copii apare problema, in per lor de formare, nu pt adulti neaparat.
Dar banuiesc ca fiecare isi da seama cind e prea mult si-si evalueaza singur copilul, stie ce activ face zilnic ca sa nu se ingrijoreze.

Mi_bebelina, sper sa treaca constipatia repede. Face tare sau nu face?? Cum ai dedus ca e constipata? Sa stii ca dc nu face zilnic nu e o problema, sunt copii care fac la 2 zile odata si e normal. Mai ales dc nu prea papa.

CLeo, sanatate Marucai, sper sa nu fie decit vreo maseluta ceva, nimic grav. Urmareste-o nu cred ca-i cazul sa mergi la dr.

Ylari, refacere rapida EVei, ma bucur ca e mai bine!

La fel si DOnsoarei Cirliont!!! Inais, sper ca sunteti mai bine deja.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dollores ma refeream la ce ii gatesc eu ca si feluri de mancare, cantitativ papa bine sunt multumita! I+am facut aseara orez cu lapte nu i+a placut deloc in schimb i+am dat 2 felii de branza cu paine si era cel mai fericit!

Ylari te intrebasem cu te o tratezi tu pe Eva acum cu mucisorii. A racit si Tiberiu si a dormit super prost ayi noapte, sunt chiauna de somn si ma si oftica faptul ca nu sunt langa el. Daca si maine e tot asa imi iau liber. Are o tona de mucisori, i+am facut aseara niste aerosoli si continuam si azi!

Mergi la inceput