Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumim mult celor ce ne-ati urat insanatosire grabnica...mai este pana acolo, dar rezolvam noi.

Sanatate multa celor bolnaviori: Eva, Eric si pui de Belleane+mamica ei!

M-am socat sa citesc meniul gradi din Olanda...am si eu totusi o intrebare: nu exista si posibilitatea de a plati un cost extra/luna pentru o masa calda?

Va pupam!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

scrisesem si eu un mesaj si tocmai atunci hop cu reactualizarea forumului

Simona, depinde de persoana, ai dreptate se poate si fara TV, de ex, cumnata mea a renuntat la el.
Eu insa nu pot.
Acum piticele dorm, sotul e in delegatie, imi place sa levenesc macar seara pe canapea in fata TV.

Belleane, felicitari pt. casuta!
Ma bucur pt. voi, e fain sa ai o curticica a ta.
Divulga si zona acum!

Danah, ce meniuri la voi!
Si mie mi se pare aiurea ca la pranz nu se mananca mancare calda.
Eu zic ca seara, dupa 18 e mai bine ceva usor si mancare mai serioasa sa fie la pranz.

Desiree, si fetele mele sunt tot slabute, chiar daca mananca sau nu.
Mi-amintesc ca si mi mamica Alex@Sara povestea ca fetita ei mananca f mult, da nu se vedea deloc la kg.
Mai sunt si copii din astia, cand or fi mari, nu e rau cred sa poti manca oricat si sa nu te ingrasi

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La multi ani tuturor mamicilor !!!!!!!Cam tarziu azi e deja 9 martie, asta e stau cam prost la cap tipm.Acum am picat de la munca.
Piticul meu e plecat de 2 sapt la munte vine de-abia maine, imi e destul de dor de el.E plecat cu soacra-mea si o sora de a ei care e deja bona lui, e smecher are 2 bone!!!!!!!!!!
Imi pare rau ca scriu mai rar dar timpul si toate nebuniile astea de la firma ma omoara, plus casa care e pe gata, baietii care monteaza mobila sunt in fiecare zi, asa ca dupa ce vin de la munca mai stationez o ora pe acolo sa vad ce fac.
Cleo am vazut ca m-ai sunat zilele trecute! Scuze ca nu am raspuns am vazut tarziu, si imi bazie tel de la servici mai mult asa ca cel personal il tin prin geanta.
Succes fetelor care vor sa intarce puii, si da este adevarat ca pe masura ce trece timpul e din ce in ce mai greu cu intarcatul, prietene mea de la Pitesti si acum se chinuie cu el desi atentie!!!!!!!!!! ARE 2 ANI JUMATE !!!!!!!!!!!!!! si ea merge la munca, la ei se lasa cu panarama mare de tot, o trage de haine, e diperata saraca!
We asta am fost la Brasov , am petrecut ziua de 8 martie la un local super, s-a lasat cu dezmat si dansuri pe mese , am venit terminata de oboseala.
Va pupez si promit sa mai scriu cand pot

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut o burta de mucenici, sunt satulaaaa. Ca astia mici ai mei nu vor sa manance niciunul si m-am sacrificat eu Ca am fiert o oala de 3-4 litri, maine tot asta mananc

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor.
Va multumesc tuturor care ati postat meniuri, o sa ma inspir la greu! Va pup.
Belleane felicitari ptr casuta!!!! Putere multa in continuare si sanatate!
Magnetism imi pare bine ca ai scris, chiar ma intrebam zilele trecute oare ce mai faci?
Andrada, Inais, multumim!
Mai vroiam sa scriu ceva dar ma streseaza Iuby ca are nevoie de calc. Revin. Sper.

Aaaaa, ce pofta imi e de mucenici, eu n-am...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Desiree, si fetele mele sunt tot slabute, chiar daca mananca sau nu.
Mi-amintesc ca si mi mamica Alex@Sara povestea ca fetita ei mananca f mult, da nu se vedea deloc la kg.
Mai sunt si copii din astia, cand or fi mari, nu e rau cred sa poti manca oricat si sa nu te ingrasi

noapte buna
Adriana

E super! Crede-ma ca daca eu ar trebui vreodata sa tin dieta (din motive medicale, ca altfel nu ma vad ) cred ca as innebuni. Eu sunt obisnuita sa mananc ce, cand si cat am chef. Sa iti mai povestesc de torturi de cioco la 2am???

Ca tot vorbiti de mic dejun: Victoria papa cel mai bine cand o las sa-si aleaga singura; si papa ori ou, ori painica cu pateu, ori pancakes, ori painica in ou cu scortisoara, ori waffles cu afine, ori iart (fff rar), ori cereale cu lapte, ori painica cu unt si gem sau carnaciori de cocktail, nu ma incanta ideea, dar ii aveam in camara si i-a vazut si a cerut, asta a papat azi-dimineata. Macar am mai avut numai 2, cam cat degetul mic fiecare, deci nu a fost mult.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara fetele!

M-ati innebunit cu bunatatile..eu am incercat sa uit ca azi se mananca ceva...in Banat nu e obiceiul..asa ca...am bagat neste abdomene ca sunt la 56 de kg si tare-mi place!

Dana si eu sunt socata...chiar nu ma asteptam!

Inais insanatosire grabnica!

Simo danke ptr floricica! iti dau si eu tie!

Am vazut si eu poze cu bebeloi frumosi...azi am avut o zi "minunata"...Eli era cam obosita si s-a purtat foarte urat...s-a intins pe jos pe strada...maine trebuie sa-i spal hainuta...norocul ei ca are 2 de iarna. Eu tot ii explic faptul ca aici nu e IATF, dar se face ca nu pricepe...

noapte buna pe continent si o zi buna pe alte continente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eva e mult mai bine, inca are muci dar nu o mai jeneaza asa mult. A dormit foarte bine la pranz, cred ca daca o mai lasam mai dormea dar eu sunt mai nebuna asa, nu o las sa doarma prea mult. Adica dimineata cel tarziu noua, la pranz cel tarziu 5. Daca depasim, e teroare dupaia.
Fetelor eu nu stiu sa adaug prieteni. Am incercat de la + acela de langa cele doua figuri de oameni dar nu-mi apare nimic ...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara :)

Piticul e parcat, azi am fost afara la joaca, desi a fost fff frig brrrr dar macar a fost soare. Aerul cred ca i-a facut tare bine, era fericit, de-abia asteptam sa vina primavara :) Sper sa nu se lase cu raceala, incep sa ma obisnuiesc cu copil sanatos tun, mancacios (dada, exista minuni ) si cuminte.

Am citit si eu cu interes discutiile voastre despre mancare si TV si cred ca pentru ambele subiecte eu am o idee dupa care ma ghidez: masura in toate. Nu cred ca daca am sa mananc carne cu cartofi am sa patesc ceva, atat vreme cat mananc diversificat si cu masura; nu cred ca Robert va avea probleme daca expunerea la TV se face la fel, cu masura. In fond si la urma urmlei TVul face parte din lumea noastra, nu am cum sa ii interzic lui R accesul si nu as vedea de ce, de fapt. Oricum este mic acum, astept sa ma ingirjorez mai incolo. El deocamdata se uita dar nu multa vreme, nu ii pun desene in mod special, dimineata cand se scoala se uita la niste desene pe TF1 cu trenulete, cam 5-10 minute, apoi da iama in ale lui trenulete si se joaca cu ele. Seara nu ii pun desene ci dau drumul la TV. Adesea pun Radio Contact pe TV si dansam. Cam astea ... Ah, si inca o chestie: cred ca computerul/laptopul se inscriu pe aceeasi linie cu TVul ...

Am admirat si eu diversitatea meniurilor lui Lorelei de Esme este norocoasa pitica Iar mamica este o sursa de inspiratie pentru mine, sambata avem sedinta de pictat Astept cu nerabdare :)

Fetele de Belgia + Olanda, m-am uita pe meniul de la gradinita lui Robert, cea la care l-am inscris din toamna: au mese calde si f diversificate, cum zicea Esme ca sunt la cresa ei... Si supa in fiecare zi, by default. Meniul este facut pe un an de zile si este publicat pe site-ul scolii. De toate sunt acolo - de la chiftelutze pana la peste cu legume. Si de asemenea, au si zile speciale, cu meniuri de diverse nationalitati. Desert si supa by default. Deci nu stiu ... poate la cele flamande / olandeze sa fie cu hrana rece. Mic dejun nu cred ca au.

Belleanne - FELICITARI pentru casa, este minunat Si SANATATE multa of of

Inais - SANATATE va urez

Fetelor, va invidiez pentru mucenici Io am si uitat de ei ! Nu sunt asa vrednica precum Dana ... Nu am mai mancat de vreo doi ani hmmm... Va pup, noapte buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Deci, e ora 4:45pm si noi acum am intrat in casa. La noi a fost superb azi! Cred ca vreo 15 grade, suntem afara de la 8:30am. Am intrat cat am papat de amiaza, am dormit si apoi iar afara pana acum. Speram ca tot aerul asta o sa ne ajute sa dormim.
Va spunem maine cum a fost noaptea noastra.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput