Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Criteriile mele (cat de nebuna pot fi ):
1. Aspectul fizic. Este primul lucru pe care il remarc la un barbat. Si nu trebuie sa fie "frumos de pica", nu. Dar niste maini ingrijite, o pereche de ochi stralucitori, un zambet luminos, niste sprancene mai bine conturate, niste buze carnoase, niste muschi fin reliefati etc., pot genera in mintea unei femei fantezii sexuale - "cum ar fi daca..."
2. IQ-ul. Nu as mai avea rabdare sa vad daca un barbat este sau nu bun la pat daca nu cunoaste denumiri precum clitoris, labii, punctul G, cunnilingus etc. Vorbesc strict de cultura lui sexuala, nu de cultura generala.
3. Marimea (lungime + grosime). Da, conteaza.
4. Tehnica. Asta este un aspect complex.
- sa fie OK cu ideea de preludiu, ludiu si postludiu
- ludiul sa dureze minimum 30 de minute pana la prima ejaculare
- sa fie inventiv, sa varieze pozitiile, locul, stimularea
- sa fie de acord sa faca sex oral fara sa pretinda sa primeasca si el exact atunci acelasi tratament, ca premiu, ca recompensa
- sa fie receptiv la indicatiile femeii, daca este cazul - adica sa nu pompeze ca diliul, de exemplu
Cam atat, deocamdata.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
AVoogt spune:
Deci dilema e cu barbatul bun la pat ...parerea mea : este acel "animal" care te si nu numai pana faci febra musculara
de
AVoogt
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Criteriile mele (cat de nebuna pot fi ): 1. Aspectul fizic. Este primul lucru pe care il remarc la un barbat. Si nu trebuie sa fie "frumos de pica", nu. Dar niste maini ingrijite, o pereche de ochi stralucitori, un zambet luminos, niste sprancene mai bine conturate, niste buze carnoase, niste muschi fin reliefati etc., pot genera in mintea unei femei fantezii sexuale - "cum ar fi daca..." 2. IQ-ul. Nu as mai avea rabdare sa vad daca un barbat este sau nu bun la pat daca nu cunoaste denumiri precum clitoris, labii, punctul G, cunnilingus etc. Vorbesc strict de cultura lui sexuala, nu de cultura generala. 3. Marimea (lungime + grosime). Da, conteaza. 4. Tehnica. Asta este un aspect complex. - sa fie OK cu ideea de preludiu, ludiu si postludiu - ludiul sa dureze minimum 30 de minute pana la prima ejaculare - sa fie inventiv, sa varieze pozitiile, locul, stimularea - sa fie de acord sa faca sex oral fara sa pretinda sa primeasca si el exact atunci acelasi tratament, ca premiu, ca recompensa - sa fie receptiv la indicatiile femeii, daca este cazul - adica sa nu pompeze ca diliul, de exemplu Cam atat, deocamdata. |
Oau!!
Asta da barbat!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
escu spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Criteriile mele (cat de nebuna pot fi ): 1. Aspectul fizic. Este primul lucru pe care il remarc la un barbat. Si nu trebuie sa fie "frumos de pica", nu. Dar niste maini ingrijite, o pereche de ochi stralucitori, un zambet luminos, niste sprancene mai bine conturate, niste buze carnoase, niste muschi fin reliefati etc., pot genera in mintea unei femei fantezii sexuale - "cum ar fi daca..." 2. IQ-ul. Nu as mai avea rabdare sa vad daca un barbat este sau nu bun la pat daca nu cunoaste denumiri precum clitoris, labii, punctul G, cunnilingus etc. Vorbesc strict de cultura lui sexuala, nu de cultura generala. 3. Marimea (lungime + grosime). Da, conteaza. 4. Tehnica. Asta este un aspect complex. - sa fie OK cu ideea de preludiu, ludiu si postludiu - ludiul sa dureze minimum 30 de minute pana la prima ejaculare - sa fie inventiv, sa varieze pozitiile, locul, stimularea - sa fie de acord sa faca sex oral fara sa pretinda sa primeasca si el exact atunci acelasi tratament, ca premiu, ca recompensa - sa fie receptiv la indicatiile femeii, daca este cazul - adica sa nu pompeze ca diliul, de exemplu Cam atat, deocamdata. Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
Intru totul de acord, cu o mica precizare. La punctul 3 sa nu exageram ....
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Oau!! Asta da barbat! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Aia cu IQ ul a fost...de poveste
Imi imaginez ““interviul““, proba teoretica apoi proba practica si la final..tadaaaammmmm.......nota.
PS- la aia cu lungimnea&CO n-am inteles coordonatele si nici nu s-a precizat limita de toleranta. Daca iese cu virgula?
PPS: aia cu 30 de minute..pe cronometru?
escu spune:
Eu am intalnit de multe ori la barbati convingerea asta total nefondata ca lungimea si grosimea rezolva totul. Restul sunt mai putin importante. Total gresit.
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui escu
Intru totul de acord, cu o mica precizare. La punctul 3 sa nu exageram .... |
De acord si eu.
ladyJ, da, si pe cronometru, asa, de ambatz.
Criteriile le-am stabilit in urma a doua relatii de durata - fosta si actuala. Ambele se incadreaza in ce am scris.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Rufus spune:
citat din mesajul lui ladyJ PS- la aia cu lungimnea&CO n-am inteles coordonatele si nici nu s-a precizat limita de toleranta. Daca iese cu virgula? |
Lady, mai bine nu te gandi...la barbati ori te alegi cu intregul, ori doar cu virgula...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
eumada spune:
Toate bune si frumoase da` ai rabdare 30 minute?
Ca io daca`s starnita apoi rup tot si-l fac sa-si stoarca tot.....la mine tre` sa-l tina de doua ori in 30 minute si de vreo sase sapte ori pe noapte....ceea ce e ok in weekend da` cand lucrezi....apoi la mine tre` sa fie mult si bun....si e pana in prezent...acu` depinde si de bebe.....daca doarme sau nu..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui elyda Uite aici stire: "Mickey Rourke a facut sex cu 14 femei īntr-o noapte" Pe asta cum il catalogam? Dana |
Un fel de Fernando de la Caransebes( ca tot i s--a facut atata publicitate) ,face "sex la ora viteza "
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian