Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 6
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui espiritu la unii e realitate la altii raman doar vise. unde te incadrezi? I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
Eu de felul meu sunt o femeie cu picioarele pe pamant.Auzi pe tine te-a lasat Guestus purtator de cuvant?Ca simt oarece aciditati ...
Dana
espiritu spune:
pt aciditati folositi no spa.daca nu stiti ce sa spuneti despre subiect e ok va inteleg.sunt femei care nu stiu cine e nea orgasmul.deci se poate.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
elyda spune:
citat din mesajul lui espiritu pt aciditati folositi no spa.daca nu stiti ce sa spuneti despre subiect e ok va inteleg.sunt femei care nu stiu cine e nea orgasmul.deci se poate. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
No spa este pentru dureri sub forma de spasme, pentru relaxarea tesutului muscular neted.Subiectul este despre BARBATI BUNI LA PAT, nu despre orgasmul femeilor...intrebarea de baza era :ce inseamna ca barbatul este bun la pat?Deci...nu se poate.
Dana
espiritu spune:
pai daca nu stii sa iti raspunzi la intrebare atunci despre ce vorbim?
babyblue spune:
eu nu stiu ce e ala un barbat bun la pat.
eu orgasm am avut cu toti, dar cu toate astea n-as putea sa zic ca toti mi s-au parut ultra buni la pat. unii sunt mai tehnici dar mai seci, altii fac atmosfera mai buna, altii traiesc momentul intr=un fel anume, care e f sexi, orgasmul pleaca oricum din creierul femeii si din felul cum traieste ea momentul si cum activeaza tipul de langa ea.
din ce am remarcat, dc stii cum sa activezi un barbat, poti face si o maimuta sa dea ce e mai bun din ea.
nu poti sa definesti un barbat bun la pat, ca o entitate separata, ca oricat ar fi de bun, dc femeia aia sta intepenita in pat si nu se bucura de nimic, nu stiu ce-i poate face si ala.
cred ca se poate vb de cupluri compatibile-foarte compatibile-incompatibile.
eu am fost cu un tip, cu care eu rupeam patul, iar una dintre fostele lui, spunea ca nu se simtea cine stie ce cu el.
asa ca barbatul bun la pat, nu exista, sau nu stiu eu care e ala. buni pot fi toti, cu anume femei, in anume situatii.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
elyda spune:
[quote]citat din mesajul lui espiritu
pai daca nu stii sa iti raspunzi la intrebare atunci despre ce vorbim?
[/quote
Intrebarea nu este a mea.A pus-o altcineva.
Dana
Amina_Marina spune:
Ce se intimpla Muffin? N-ai gasit niciunul sa te babrdeasca ciobaneste?
Barbatul bun la pat e ala care te aduce la multiple orgasme.
conchita spune:
topicul asta are vreo legatura de cauzalitate cu alalalt "aveti curaj sa recunoasteti ca va masturbati?", tot de muffin?
... cum adica barbati bun la pat? Ce trebuie ei sa faca pentru a intra in aceasta categorie? |
ca si femeia, idealul ar fi a pleaser, not a taker.
abdominabila
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita topicul asta are vreo legatura de cauzalitate cu alalalt "aveti curaj sa recunoasteti ca va masturbati?", tot de muffin?
ca si femeia, idealul ar fi a pleaser, not a taker. abdominabila nimic |
Pai, cred ca are degetele -n ghips de la atata masturbat, acum s-a gindit ca revina la metoda clasica.
SabrinaLia spune:
citat din mesajul lui babyblue eu nu stiu ce e ala un barbat bun la pat. eu orgasm am avut cu toti, dar cu toate astea n-as putea sa zic ca toti mi s-au parut ultra buni la pat. unii sunt mai tehnici dar mai seci, altii fac atmosfera mai buna, altii traiesc momentul intr=un fel anume, care e f sexi, orgasmul pleaca oricum din creierul femeii si din felul cum traieste ea momentul si cum activeaza tipul de langa ea. din ce am remarcat, dc stii cum sa activezi un barbat, poti face si o maimuta sa dea ce e mai bun din ea. nu poti sa definesti un barbat bun la pat, ca o entitate separata, ca oricat ar fi de bun, dc femeia aia sta intepenita in pat si nu se bucura de nimic, nu stiu ce-i poate face si ala. cred ca se poate vb de cupluri compatibile-foarte compatibile-incompatibile. eu am fost cu un tip, cu care eu rupeam patul, iar una dintre fostele lui, spunea ca nu se simtea cine stie ce cu el. asa ca barbatul bun la pat, nu exista, sau nu stiu eu care e ala. buni pot fi toti, cu anume femei, in anume situatii. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Femeia sta intepenita ,pentru ca nu e atrasa de el sexual.Si chiar nu inteleg de ce se chinuie sa o mai faca .O fi masochista,cine stie.