Barbatii buni la pat
Raspunsuri - Pagina 5
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Guestus la inghesuiala Lume multa, oameni putini |
Divortatele au prioritate.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J G
Divortatele au prioritate. J si Carla (05.02.2006) in the rear garden |
Sorry, eu nu ma bag - ma distrez doar de pe margine. Go on, numai ca Guestus e liber pina luni, divortatele mai au de asteptat.
elyda spune:
deci cine are bani are si creier si imaginatie si automat are si puterea sa satisfaca 14 femei in 10 minute.
Hai ca exagerezi...oricat creier, bani si mai ales imaginatie are 14 femei in 10 minute...nici cu gandul nu reuseste sa...faca nimic.Acum cand ai vazut ca se ingroasa gluma ai nevoie de intariri !? Deja vad ca au devenit mai multe persoane interesate de cum iti sustii cauza, asa ca acum sa te vad!Acum nu ai decat sa lamuresti doamnele in privinta problemei deosebit de interesante a barbatilor buni la pat ca mai devreme erai maestru in domeniu...deci care-i treaba ?
Dana
kariguld spune:
io cre'ca guestus a vrut sa spuna ca le satisface setea, poate, le ofera ceva de baut si ...uite cele 10 minute. daca nu s-a exprimat si el mai clar, concluzionam si noi ce vrem............
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
maru spune:
deci Guestus nu e bun la pat! auzi la el, 10 min pentru 14 femei, adica nici 43 de secunde pentru fiecare!
Deus spune:
eu cred ca barbatii darnici (nu ma refer financiar) si care nu sunt macho-manechini-perfecti-obsedati de propriul lor bine(frumusete), sunt cei mai bun la pat. Se straduie mai mult, nu se pun pe primul plan, isi doresc sa ofere placere, nu o fac mecanic.
Am avut parte de barbati fantastici si ma consider norocoasa ca i-am cunoscutCinste lor, niste domni talentati
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
espiritu spune:
pe ala bun la pat visezi ca sa il ai si next time.si asta cat mai repede.
valabil si pt femei.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui espiritu pe ala bun la pat visezi ca sa il ai si next time.si asta cat mai repede. valabil si pt femei. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
Vise taica...vise...
Dana
espiritu spune:
la unii e realitate la altii raman doar vise.
unde te incadrezi?
I'm not crazy my reality is just different than yours !