Barbatii buni la pat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

conduceau musafirii......pana la scara jos.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mama ce expeditivi sunt unii...probabil ca stateau la etajul n-spe si nu mergea liftul.sa aiba omul timp sa faca turul de onoare al apartamentului.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

iti spun eu cum.....au coborat si au asteptat taxiul,au ma fumat o tigara cam 10-12 minute...

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ei hai sunt convinsa ca au mai fost reprize........asa pe fuga cand dorm copiii.
Si eu cu sotul meu am facut nebunii in baie....in debara....depinde...in baie la vecini....se poate doar sa vrei.....

povestea nasterii

Noi cam de 4 ori pe saptamana, cind am timp si de 5 .Copiii se culca devreme la 8,30-9 seara deja dorm. Sotul meu are 36 de ani, e in plina forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Vin yo cu detectorul de minciuni..sa vedem aici cine si de cite ori.

Rapoartele stiintifice la care ma uit yo spun clar ca doar 1 cuplu din 10^5 are raport sexual zilnic dupa 10 ani.

E o curba abrupta rau dupa 11 ani.....pare ca nimic nu se mai intimpla in cazul in care ramine aceeasi nevasta si acelasi sot. ...
Dar uite cum alte raporte spun clar ca o amanta tinara dupa 10 ani de casnicie fericita prelungeste cu inca 10 ani viata armonioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Rapoartele stiintifice la care ma uit yo spun clar ca doar 1 cuplu din 10^5 are raport sexual zilnic dupa 10 ani.

E o curba abrupta rau dupa 11 ani.....pare ca nimic nu se mai intimpla in cazul in care ramine aceeasi nevasta si acelasi sot. ...
Dar uite cum alte raporte spun clar ca o amanta tinara dupa 10 ani de casnicie fericita prelungeste cu inca 10 ani viata armonioasa.

A fost acum citiva ani unul a fost dat la tv japoneza, pe primul s-a clasat Ungaria si pe 6 japonia. Romania a fost pe locul 46.
Cit este populatia Japoniei si cit este a Romaniei , asta nu-ti spune nimic?

Mergi la inceput

Amina marina aici sint cifre exacte si e greu de pacalit lumea.

Au facut astia mai destepti graficul sa nu apara fel de fel de impostori care sa spun ca "yo de 10 ori pe saptamina...yo de 40 ori" si sa apara tensiuni in casele oamenilor cinstiti si onesti.
Poate ca tu esti cuplul ala dintr-un milion...ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

GUESTUS imi spui cati an de casnicie ai,cati copii si cate amante?Nu de alta da hai sa-ti zic o faza cu statisticile.....s-a facut media.aritmetica..salariul meu 924 plus al directorului meu 3500 ron rezulta 2212 ron sal net al unui functionar......este ca statistica e o prostie?Eu trag pisica de coada dar cf statisticii am 22 mil asta e curat r...t..turcesc.......

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:

E o curba abrupta rau dupa 11 ani.....pare ca nimic nu se mai intimpla in cazul in care ramine aceeasi nevasta si acelasi sot. ...Dar uite cum alte raporte spun clar ca o amanta tinara dupa 10 ani de casnicie fericita prelungeste cu inca 10 ani viata armonioasa.

Eu am mai mult de 11 ani de casnicie (am fost harnica) si pot sa certific faptul ca statisticile nu arata adevarul...gol, golut!

Dana

Mergi la inceput

domle...nimic nu inseamna 0....inseamna ca in comparatie cu 5 tentative saptaminal ai numai 1 la 10 zile..asta in 50% din cazuri.
e complicat...dar cum vad in globul de cristal viitorul nu este roz.

da acum cum e mai bine .....10 ani fericiti ..hot si spicy sau 20 ani asa si asa...trasi de par.

Mergi la inceput

Citat:

domle...nimic nu inseamna 0....inseamna ca in comparatie cu 5 tentative saptaminal ai numai 1 la 10 zile..asta in 50% din cazuri.
e complicat...dar cum vad in globul de cristal viitorul nu este roz.

da acum cum e mai bine .....10 ani fericiti ..hot si spicy sau 20 ani asa si asa...trasi de par.

Adica cum 5 tentative saptamanal???
Viitorul este mov, ca putin mov la casa omului nu strica.Cel putin eu asa am auzit...

Dana

Mergi la inceput