Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Felicitari Carmita! Bun venit Lorena!

myky791 noi avem suzeta, dar cu toate ca eu sunt fan inrait suzi, feciorul meu o ia doar 5 minute pana adoarme.

Roco ce spui tu de bubite mie imi suna a dermatita atopica.

xela felicitari pentru concediu!

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Alexuzzza temperatura e controlata si nu il tin infofolit deloc.dar sa vedem chiar acum plecam la medic.

Are asa niste bubite mici rosii si cu varfuri albicioase.

daca au varf..nu stu c s zik

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata

suntem, cred, mai bine. ieri a fost apogeul si in comparatie cu ieri totul pare mai bine: nu mai colcaie mucii in gura, nu mai tusheshte la 2', nu mai plange in somn ca un pisoi abia fatat. am avut de toate: putina febra, secretii atat de abundente incat au blocat caile respiratorii de la un moment dat a facut okii mari, s-a invinetzit si...am pus-o cu capul in jos in cada, batut pe spate, apasat pe burta si...curgeau mucii din gura, garla. picioare moi, stare de panica, sani pietroi, canale infundate....sa aiba mami ce duce.

dupa amiaza a venit MF, care mi-a ascultt la plamani si a decretat: inceput de bronshiolita. acelasi lucru imi spusese si nasha mea, ascultand-o la telefon... dar MF mi-a dat pomelnic cu augmentin, flixotide (corticoid), humex sirop, etc, etc etc (vreo 7 chstii). am crezut ca nu-i adevarat. am sunat iar pe nasha dupa ce a plecat si m i-a zis ca pot sa nu-i dau augmentin, ca e virus si nu o ajuta....

juma de noapte a fost nasol rau, ca ziua: aspirat/aerosoli/plans si de la capat. de pe la 3-4 dimi s-a mai linistit si respira relativ ok. iar de azi de la 7 dimi nici nu am mai aspirat-o...

insa de papat: doar la 23, 5.30, 10, cate 10', fortzata de ciupituri, gadilaturi, pacalita. cand ma gandesc ca multe dintre noi se roaga sa pape bb asa putin si sa doarma 5-6 ore noaptea, iar eu ma rugam de ea sa traga putin...

am decis sa mai merg azi la un dr. sa imi confirme ca e spre bine si ca e ok sa nu ii dau augmentin si restul balariilor. merg la neonatoloaga de la maternitate.

nu am apucat sa citesc mare lucru. o sa recuperez cand imi vin si mie toate la locul lor.

pup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu nu pot sa tin pasul cu voi ca mi-s ocupata cu botezul.........dar mersi al fete care mi-au raspuns cu sangerarea.....

va pup pe toti si pe toate si revin cu poze de la botez...........
se pare ca ivan va fi botezat in zapada....bine ca am de aia in care sa il bagam:))))))))))

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Al3csa
Foarte impresionanta povestea nasterii, la sfarsit m-am surprins cu lacrimi in ochi.

Alicredo
Am trecut si eu prin ce-ai trecut tu cu sanii. Mie mi-au aparut si bubite rosii pe san(cel pe care aveam rani foarte mari de la supt) sotul s-a speriat foarte tare si a cautat informatii pe net despre pb mea. A aflat ca ar fi mastita.
Am sunat la dr. mi-a zis sa-mi pun apa calduta pe san, nu mai curgea laptele, era tare ca piatra. A doua zi dimineata dupa insistentele mamaei mele, cumnatei, sotului si a soacrei am fost la spital..ca sa-mi zica ca eu am canale infundate nu mastita. Am fost pusa la o pompa electrica si laptele din sanul cu pricina a inceput sa tasneasca. Ce fericita am fost! Si de atunci am inceput sa il pun si la sanul problema. Si nu mai am probleme

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

bubu_bu si Sebi are 5 kg la 5 saptamani. A luat normal in greutate, la 1 luna luase 1 kg de la scaderea fiziologica.

Am aflat ce inseamna cu adevarat colicii. La noi nu au legatura cu alimentatia mea, gazele neeliminate sau constipatia lui bebe. Mititelul plange neconsolat cate 15 de minute. Nu reactioneza la nimic. Apoi se opreste suspina de ti se rupe sufletul, si iar o ia de la capat. 4-5 reprize din astea, intodeauna seara pe la 7:30 pana la 8:30-9

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

A venit mama la mine in vizita Mai bine nu venea. Nu ma inteleg cu ea deloc, as prefera-o de nspemii ori pe soacra-mea.
Parca eram singura in casa, atat ca imi facea mancare, in rest pe fetita abia o tinea in brate ca se apuca de plans (fetitza) ca si cum as fi lasat-o singura. Parca nici nu a facut copii, nu stia cum sa o linisteasca nu vorbea cu ea, nimic.Sa schimbe pampersul sau alte cele...nimic. Daca vedea ca nu sta linistita cu ea se aseza la calculator si baga nspe mii de Solitaire.
Aseara dupa ce m-am certat toata ziua cu ea am crezut ca imi pierd laptele. Sanii mei erau moi moi de parca nu ar fi nimic in ei. L-am pus pe sot sa-mi faca ceai de chimen cu anason si compot de mere.

Maine la pranz isi ia zborul
Abia astept sa plece.

Vai de capul ei viitoarea cumnata a mea peste ce soacra o sa dea

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cristies - f tare site-ul cu perna de alaptat, cred ca imi fac si eu. Deasemeni am vazut si alte chestii interesante pe acolo, multu' .

myky791 - eu nu i-am dat inca suzeta si nici nu am. Daca aveam aseara cand plangea l-as fi incercat cu una. Nu stiu ce sa zic ..

cris.dogarel - multa sanatate! Ma bucur ca sunteti putin mai bine si ca mergi si la neonatolog. Sunt unii dr de iti vine sa-i impusti direct.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata

suntem, cred, mai bine. ieri a fost apogeul si in comparatie cu ieri totul pare mai bine: nu mai colcaie mucii in gura, nu mai tusheshte la 2', nu mai plange in somn ca un pisoi abia fatat. am avut de toate: putina febra, secretii atat de abundente incat au blocat caile respiratorii de la un moment dat a facut okii mari, s-a invinetzit si...am pus-o cu capul in jos in cada, batut pe spate, apasat pe burta si...curgeau mucii din gura, garla. picioare moi, stare de panica, sani pietroi, canale infundate....sa aiba mami ce duce.

dupa amiaza a venit MF, care mi-a ascultt la plamani si a decretat: inceput de bronshiolita. acelasi lucru imi spusese si nasha mea, ascultand-o la telefon... dar MF mi-a dat pomelnic cu augmentin, flixotide (corticoid), humex sirop, etc, etc etc (vreo 7 chstii). am crezut ca nu-i adevarat. am sunat iar pe nasha dupa ce a plecat si m i-a zis ca pot sa nu-i dau augmentin, ca e virus si nu o ajuta....

juma de noapte a fost nasol rau, ca ziua: aspirat/aerosoli/plans si de la capat. de pe la 3-4 dimi s-a mai linistit si respira relativ ok. iar de azi de la 7 dimi nici nu am mai aspirat-o...

insa de papat: doar la 23, 5.30, 10, cate 10', fortzata de ciupituri, gadilaturi, pacalita. cand ma gandesc ca multe dintre noi se roaga sa pape bb asa putin si sa doarma 5-6 ore noaptea, iar eu ma rugam de ea sa traga putin...

am decis sa mai merg azi la un dr. sa imi confirme ca e spre bine si ca e ok sa nu ii dau augmentin si restul balariilor. merg la neonatoloaga de la maternitate.

nu am apucat sa citesc mare lucru. o sa recuperez cand imi vin si mie toate la locul lor.

pup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Doamne prin cate ati trecut saracuta Ema! Daca e bronsiolta nu se da antibiotic. Si Natalia a avut la 8 luni bronsiolita, dr noastra nu i-a dat antibiotic. Aerosoli cu 1 ml adrenalina + 4 ml ser, aspirat cat se poate de mult, ceva Ketof sau Zyrtec parca adica neaparat ceva antihistaminic...nu mai tin minte. Dar stiu ca am fost in doua randuri noaptea la Grigore Alexandrescu sa-i aspire nasul si gatul, ii bagau sonda sa-i scoate nebunia de acolo ca nu reuseam sa-i dau de cap cu batista bb.
Sanatate multa!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTE LUNITE PUFULETILOR DE AZI

ALEXANDRE GABRIEL
MARIA

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput