Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

La cat mai multe lunite pentru Alexander Gabriel de Mamidepuiuti si Maria de Tanaion.
Sa cresteti mari si sanatosi.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miki.......ai avut ceva de tras...de fapt de lsa inceput a fost greu..park si cu jobul ai av prb...cert este ca meriti toate felicitarile ca l-ai ajutat pe bb sa vina pe lume...de spitale...reanimare...oxigen,..stiu...ti se rupe sufletul...mi-a placut faza cu...sarmalutele...oricum m-ai facut sa ...inca o data multe

pune povestea..la nasterea unei stele

roxy...trece...asta e...mai bine sa nu ai asteptari de la nimeni,,,chiar daca e mama ta.lasa-o in pace, nu te mai certa..creste-ti bb asa cum stii si poti tu...

cris.d...dumnezeule..mai traiesti dupa toate astea? doamne bietul copil...cat se chinuie... si pt tine , mami, ca esti o mama tare buna

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Al3csa si Micki_mica, am citit povestile voastre si sunt foarte emotionante. Felicitari inca o data.

Cris.d, imi pare tare rau ca Ema mica trece prin atatea Imi inchipui cum trebuie sa te simti tu. si curaj sa treci peste toate.

Alicredo, imi pare rau ca ai probleme cu sanii. sa treaca repede.

Lalitica, felicitri pt progresele luptatorului

Xela, felicitari pt concediu, sa va priasca si sa reveniti cu bateriile incarcate.

Bea, bafta cu botezulsi abia asteptam poze.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Rox_y, imi pare rau ca prezenta mamei tale mai rau te incurca decat sa te ajute. Las' ca mai e putin pana maine.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

multumim fetelor de urari...

micki_mika ... ai facut sa para cu mult mai usor totul in povestea ta,felicitari![ imi amintesc si eu ca ai avut multe probleme cu sarcina si cu job-ul la inceput,chiar ma intrebam cum rezisti la toate astea...] ... meriti mii de si ! sa-i dea DD lui cristian crestere mare ,sanatate si fericire! [si un fratior sau o surioara ]

cris d. prin cate treceti voi acum...of,of,of...multa sanatate emei,iar tie mamico,multa putere sa le duci pe toate!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna fetilii!beau si eu o cafea cu voi am fost de"garda" azi-noapte am lasat sot sa hodineasca!eu incep sa ma ingrijorez...raul are 5 kg la o luna....la unele din voi am vazut alte kg oare nu e prea mare...dr ne-a pus sa-i dam noaptea ceai ma gandesc sa nu ai fac rau el nu da inapoi ce mananca si bea cam 130 140 150 ml la o masa titi sau praf cam la 2,3 ore mi se pare cam mult...dar urla de foame cum deschide ochii...voi ce ziceti?
a si am o rugaminte pt prima pagina daca puteti trece va rog frumos:
raul alexandru nasc.10:45 ceza 41 sapt 3860 gr 52 cm si data mea de nastere e 14.08.1986 va multumesc frumos
o zi frumoasa si linistita va doresc

poze

al meu a luat acum in sapt 5 400 g intro sapt ca de la 120 a trecut la 170 la fiecare amsa!!! si la fel urla de foame, nu am cum sa ii dau mai putin ca urla! pana nu isi ia doza nu tace nu doarme si e flamanddddd. Ce ceai ii dai?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Felicitari Carmita! sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minune!
Si laptic suficient pentru fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

alexutzza si decenuela pt rasp despre perna.

Bibilusul meu a stat ieri de la 2 pana la 7 treaz...a dormit de la 7 la 8 si de la 8 la 11 a mancat de 3 ori.... Nu inteleg ce se intampla.

Si asa se vaita de burtica...se strange...se chirceste...se screme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexutzza ai dau babycalm combinat cu baby drink ca are lemn dulce si doar asa accepta savbea ceai...de 2 zile facem asa noaptea ai dau asa dar mai combin cu 40 ml lapte din titi si restul pana la 140 150 ceai si sta cuminte doarme face kk mai usor nu se mai chinuie atat sper sa fie tot asa in continuare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetelor si de la mine .Ce mult conteaza sa iesi dupa o sapt de stat in cas in pat la aer,aseara am dormit tun pana azi la 10, a contat mult aerul de afara.
Miki mi-a placut f mult povestea ta si la cat ai tras cu bb bine ca acum totul este bine.
Cris d multa sanatate Emei si tie .

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput