Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
fetelooor!!
Yuppiiii, plecam acasaaa!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu alexutzza ai dau babycalm combinat cu baby drink ca are lemn dulce si doar asa accepta savbea ceai...de 2 zile facem asa noaptea ai dau asa dar mai combin cu 40 ml lapte din titi si restul pana la 140 150 ceai si sta cuminte doarme face kk mai usor nu se mai chinuie atat sper sa fie tot asa in continuare poze |
aha.... al meu se pare ca nu are preferinte...ce se baga in gura si s einghite e bun , nu conteaza gustul!!! LOL! i-am dat ceai de musetel ,gol ...ma asteptamsa reactioneze ca na e gust diferit, dar a baut din prima la fel de bine ca pe lapte si s-a calmat. I-am dat numa 40 de ml asa numa ca sa nu se mai screme si sa planga d eburtica constipata si apoi a dormit f bine (de la 11 la 4 dimineata) si a doua zi a facut caca
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex fetelooor!! Yuppiiii, plecam acasaaa! _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu ![]() |
Yupiii!!!! baftaaa! noroc ca nu ai baiat! Yannis la primu schimbat de pampers acasa a "botezat" peretii, masa de infasat, etc
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](images/user_woman.png)
bubu_bu spune:
eu la inceput i-am dat cateva guri de ceai de chimen facut slab si il accepta dar pediatra ne-a zis sa luam baby drink ca e dulce si bla bla si sotul ca o baba a si lua. baby calm le-am primit si tot sotul a renuntat la chimen si ai face numai asa combinat....il las in pace sa simta si el ca a luat o decizie importanta pentru copilul lui...cat timp bebe accepta e ok
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
hranit pitic asa ca liber la lectura o juma de ora, ca apoi trebuie hranita si mamica...
rox_y iart-o pe mama ta, dar pe viitor incearca sa reduci la minim timpul petrecut ...cel putin pana iti mai schimbi impresia. Diana inca te simte ca si in perioada sarcinii si nu merita asta!
cris.dogarel pentru incurajare...
decenuela, danyelana, mamidepuiuti, ioana_fota mulumesc! si fetelor (muuuuuulte la numar) care mi-au fost alaturi atata timp!
decenuela am pus povestea la nasterea unei stele. merci!
Mihaela,
fericita de
Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
(...si povestea nasterii piticului)
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex fetelooor!! Yuppiiii, plecam acasaaa! _ Lorex - Pufuletus Dependentus cu ![]() |
Ce bine ca mergeti acasa.
Felicitari !!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vi4i/Vi4i.jpg)
Vi4i spune:
ah ce dor mi-a fost de voi!!!!!
noi va scriem din noua si micuta noastra casuta!!! si ce bine e!!!
nu socri,nu galagie,nu suparari si nu tipete!!!! eu si bebe avem tot timpul din lume acum sa facem ce vrem cand vrem,adica cand vrea el,el e cu comanda acum!!!
si ce mult imi pare rau ca am ratat predarea stafetei!!!! dar am reusit sa citesc cate ceva si am !!!! si sotul nu intelegea de ce!!!
prima data cand am postat aici a fost in mai cand dupa o vizita la dr imi spusese ca e posibil sa fie cu oki,si eu eram speriata ca nu eram pregatita si chiar nu vroiam!!pana la urma mi-a venit ciclu si eu eram plina de fericire si asa am ramas cu un singur post postat DAR fara ca sa vreau sau sa ma gandesc luna urmatoare aflu ca sunt
si de atunci a inceput frumoasa calatorie prin aceasta minunata odisee alaturi de voi si care acum s-a terminat!!! si un mare MULTUMESC ca sujnteti si ca mereu ati avut o vorba de incurajare p-u mine,fiind ce mai plangacioasa graviduta pe aici
!!!!
sunt multe de spus da na nu vreau sa va plictisesc!!!!
bebe e bine,avem deja 3250 gr la o lunita!!!! papam 120ml de LP,mai dam si pe afara!! ne chinuim cu gazele si kk care nu vrea sa iasa asa de usor!!! dar nu avem crize din astea de care spuneti voi,plans neconsolat,noi folosim suzeta la greu adica mai tot timpul,in afara de noapte!!!!! ah si nu sta lipit de mine,adica ii place dar e bine si linistit la el in portbebe,doar cand mai doare burtica atunci e la mami in brate!!!!
felicitari LOREX sa-ti creasca bobitza sanatoasa si frumoasa!! ca nu am fost aici sa-ti fac galerie!!!
eu sunt obosita vreeeeeeeeau sa dorm continuu!!! nu stiu daca am sa reusesc sa citesc totul din urma dar voi incerca!!! dar cred ca cu timpul voi fi la curent cu toate noutatile si ce s-a mai intamplat pe aici!!!
poate mai tarziu oi pune si niste pozici noi!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit de
Dionisios-Ionas 03.02.2010
mamidepuiuti spune:
lorex home,sweet home!
xela ce fain ca deja te-ai ocupat de concediu!...
danyelana cum a dormit arthur?dar tu?
ioana_fota ma bucur sa te vad mai optimista! sper ca au trecut din probleme...
bea succes la pregatirile de botez!asteptam poze
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti bea succes la pregatirile de botez!asteptam poze ![]() cornelia,mami de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
eu oare cand o sa fac botezuuu???
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
elena_iulia spune:
la toata lumea si de la noi, abia mai reusesc sa intru. Bebita s-a invatat in brate si numai asa vrea
. Ziua nu doarme mai deloc si seara cad ca eroul(bine ca macar noaptea doarme).
Cris.d multa sanatate Emei sa treaca cu bine peste urata de raceala.
Micky foarte frumi povestea nasterii.
Elena de printisor Iustin Gabriel pozici